kirsten

Sanna mina ord

Semesterlunk

Publicerad 2012-08-13 14:45:49 i Life as we know it,

Kan inte påstå att det händer så där jättemycket. Vi sitter här med våra kartonger och kliar oss i skallen och undrar vad vi ska göra med dem. Det som är kvar just nu är dels en hel del badrumsgrejer och städskåpssaker men resten, ja det är mest skit antar jag. Därför drar man sig för att börja med dem. Men det är väl bara att hugga tag i en och tömma ut skiten på golvet och sen rensa. Släng, sparas och säljas. Jo, för visst ser ni jag ska stå på loppis i höst tänkte jag. Mitt skit kan ju vara precis vad nån annan letar efter, eller hur?

I lördags var det sol så vi passade på att åka iväg och bada en sväng. Ja, Martin och Thilde badade, jag stod mest och huttrade vid strandkanten. Inte var det direkt skönt att ligga och sola sen heller då det blåste en hel del. Men bränna ryggen det lyckades jag med. Huvudsaken var att lillfröken hade en kul dag och det kan jag med glädje berätta att hon hade! Bada är det bästa som finns!

Igår kom våra fina vänner Shirin och Marcus på besök, de var så nyfikna på hur lägenheten såg ut och de var så välkomna så. Med sig hade de sin lilla skatt Alicia, 5 dagar gammal. Maj gadd! Jag minns knappt hur det var att hålla en sån liten krabat! Och så stor Thilde blev med ens, galet! Jag förstår nu alla som sagt till mig att deras småttingar minsann inte varit lika små som Thilde när de såg henne som mini. För jag minns då inte att Thilde, som i mina ögon fortfarande är en liten bebis, varit så liten. Massa mys var det i alla fall. Min längtan efter en liten till blev ju inte mindre efter det besöket direkt. Men det får allt vänta.

Nu ska vi trycka i Thilde lite mellis och sen ska vi ut i blåbärsskogen tänkte vi. Med hopp om att det finns några bär kvar. Kan nog bli en spännande utflykt för lilla damen :)

Gott med korv!

Kommentarer

Postat av: Richard

Publicerad 2012-08-13 19:36:19

Du tycker inte ni borde ha tagit slänga-biten INNAN ni flyttade om det nu är saker som ska slängas? :p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela