kirsten

Sanna mina ord

10 månader med Thilde!

Publicerad 2012-02-09 21:18:33 i Thilde 10-12 mån,

Det är galet, men helt sant! Det har gått 10 månader sen den lyckligaste dagen i mitt liv inträffade. De där 10 månaderna som gått har varit mins lika lyckliga. Vissa dagar önskar jag som de flesta föräldrar att det skulle finnas nån form av återvinningscentral där man kan lämna in sina skrikmaskiner, för att nästa dag känna den där enorma kärleken och man knappt kan andas när man tänker på att man kanske inte skulle ha henne hos sig varenda dag.

Dagen har firats med att besöka BVC, det var dags för läkarkoll. Först mättes hon och vägdes, hon väger numera 7920 gram och är 72,1 cm lång. Blev dock lite arg på läkaren då hon sa att Thilde var liten...herre min je, hon ligger fint på SIN kurva och nä särskilt liten är hon inte. När hon kikade på Thilde igen så sa hon lite försiktigt att hon såg ju så fin och god ut. Men nämn då inte att hon är liten! Jag berättade för henne att hon följer mina kurvor och jag har då aldrig direkt lidit av att vara lite mindre...samt att jag tycker att man blir mer orolig när man får höra sånt och att man då börjar jämföra med andra bebisar i hennes ålder. Det tyckte ju läkaren var dumt, för så skulle man ju inte göra...suck. Alla barn är inte likadana, alla väger inte samma och vilken tur det är! BVC är bra många gånger, men riktigt kasst andra.

Hon fick godkänt av läkaren och efter det fick hon leka lite i väntrummet. Jag satte henne på en gunghäst eller vad man ska kalla det och vet ni vad, hon fattade direkt hur hon skulle använda den. Min duktiga tjej. Hon må vara liten men hon är banne mig inte dum! Hon var så nöjd när hon satt där och tjöt av skratt. Dags att införskaffa en gunghäst månne?


Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-02-09 21:50:41

Grattis till stora tjejen!! Ja det blir så dumt när man börjar jämföra och oroa sig, bra att du stod på dig tycker jag! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela