kirsten

Sanna mina ord

Plugg, plugg och så ännu mera plugg

Publicerad 2012-02-08 11:06:25 i Livet med bebis,

Ja, som ni säkert förstått så har jag börjat plugga igen efter 6 år. Nu är det ju inte mer än en distanskurs på 7,5 poäng, men ändå. Den skulle vara på halvfart, men jag vet inte om jag håller med riktigt, eller så är det jag som legat av mig. Det kanske är så här mycket man ska klara av under den typen av kurs. För mig blir det ju lite annorlunda då jag ska roa en bebis på 10 månader med. Galet. Men det är endast en A-kurs och jag ser det som repetition på det jag redan läst inom ekonomin, men detta handlar om Industriell ekonomi. Var lite kul när alla presenterade sig på vår studiesida, det är jag och ingenjörer. Jo, jag tackar jag.

Då jag inte fick tag i huvudboken förens 1,5 vecka in på kursstarten så hamnade jag efter från start, att Thilde blev sjuk förra veckan gjorde inte saken bättre. Men vet ni vad, jag är 1,5 kapitel från att vara ikapp nu. Det betyder ju att jag kommer vara ikapp före imorrn som jag skrev igår. Thilde vaknade nämligen innan 6 imorse och skulle inte somna om. Trots att jag gjorde mitt bästa för att få henne att fatta att det var för tidigt. Så jag hann med en hel del under morgonen. Har till och med hunnit sova middag med mitt hjärta. Skulle ha tränat, men då Thilde är så kass i magen och inte vill ligga still vid blöjbyte hoppar jag det. Ser till att plugga ikapp istället ;) Duktiga jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela