kirsten

Sanna mina ord

Sjuk bebis

Publicerad 2012-02-02 19:17:17 i Livet med bebis,

Vilken natt vi haft här! Började runt 22 med att Martin inte fick henne att somna om, han bad då om hjälp efter en 30 minuter och jag tog över då han tyckte att hon kändes varm. Jag höll inte med utan tog bara upp henne och började vagga henne. Två sekunder senare kaskadkräks hon över mig. Tackar! Men efter det var hon ok, men vi fick ju ta ett bad för att få rent henne. Efter det fortsatte Martin att tjata om att hon var varm och ville ta tempen och så gjorde vi. Stackaren hade då 39.6. Kände mig något elak då när jag inte hade tyckt att hon var varm nog för att ha feber. Men en alvedon och lite mys senare så sov hon gott mellan oss. Men vaknade till då och då men var ändå inte helt vaken, men vaken nog att ligga och trycka med sina fötter mot mig tills jag blev galen. Martin tog upp henne och vaggade henne till sömns. Hon vaknade nån gång runt 7 och ammade lite och somnade om till 8.

Så febern har varit kvar idag, men legat runt 38.6. Bättre än igår kväll i alla fall. Inget mer kräks dock vilket känns mycket skönt. Så idag har det varit en lugn dag här hemma. Thilde har sovit massor, men bara i min famn. Tänkte då att ja, nu kan jag ju kolla ikapp lite serier...visst, om datorn hade varit inkopplad så hade det ju varit en god idé. Kollade istället på Den hemlige miljonären och Chefen undercover som jag hade spelat in under veckan, samt en film The Other Woman, även den inspelad sen tidgare. Himla bra med en massa lagringsutrymme på boxen måste jag säga!

Nu framåt kvällen har Thilde blivit piggare, så vi får väl se hur fint hon kommer sova inatt när hon sovit mer eller mindre hela dagen. Lilla hjärtat! Det är aldrig kul när de små är dåliga och särskilt inte nu när de inte kan säga om de har ont nånstans. Tycker mig ana två hörntänder där uppe och de övre framtänderna borde ju vara på ingång de med. Inte lätt att vara liten, men kanske kan denna sjukdom bero på tänderna ändå?

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2012-02-02 20:02:40

Nämen stackars liten! hoppas hon kryar på sig! Skickar massa kryapådig hälsningar!



Hihi ja näsan är rätt lik, ska bli kul om jag kan rota fram några kort på sambon och sätta barnen i mitten och ett på mig på sidan och ett på honom på sidan lättare att se då! :)



Hoppas allt är toppen med er! kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela