kirsten

Sanna mina ord

Stora tjejen!

Publicerad 2012-02-20 21:57:44 i Livet med bebis,

Helgen i Öret blev härlig! En riktig familjehelg! Det enda som blir jobbigt är att Thildes tider blir helt upp- och nervända! Somna vanlig tid, nej skulle inte tro det när det finns så mycket annat spännande att utforska. Att få ihop mattider med restider är inte heller det lättaste. Hon fick en ny idol i en av sina kusiner också, så fort hon visade sig så började hon att gapskratta. Men med så mycket bus så kan jag förstå att Thilde tyckte att det var kul. Hon kan ju inte klaga över all uppmärksamhet hon får i alla fall. Haha!

Men nu är vi hemma igen och ska vara det ett tag med :) Skönt att slippa flänga på ett tag. Nästa helg blir det min mamma som får flänga hit istället, då det är dags för Martins julklapp! Men mer om det då. Imorse ålade Thilde runt i vardagsrummet, ena stunden låg hon och pillade med en förlängningskontakt och när jag kollade till henne nästa gång så SATT hon vid vardagsrumsbordet! Hon hade alltså helt själv satt sig upp! Min stora lilla tjej! Hon har gjort det flera gånger under dagen så det var inte bara nåt hon lyckades med av en slump. Ser himla kul ut när hon liksom flyttar runt benen och så sitter hon plötsligt. Skulle tro att det är en tidsfråga innan hon bara reser sig och knatar iväg. Verkar vara lite av hennes grej.

Annars har det tränats, pluggats och städats här hemma idag. Det är ju inga problem att få dagarna att gå direkt. Imorrn väntar promenad och bus med Melwin och hans mamma och jag ska laga mitt livs första LCHF-rätt. Får se hur det kommer gå. Visade min bror receptet och han tyckte att det verkade så där. Men vi får se. Testar jag inte får vi inte veta. Ska bli kul att ses hur som helst! :) Bara hoppas på att Thildes förkylning stannar vid en rinning näsa och att min hals slutar klia. För vi vill leka!

Äta gröt själv? Inga problem!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-02-21 08:43:17

Haha sötunge!! Ja nog är det kul när de lär sig nya saker, Heja heja! :)

Postat av: Fifi

Publicerad 2012-02-21 22:02:12

Vad kul att hon kan sätta sig upp själv! Det är så sött när de tar en leksak, sätter sig och grejar med den, då fattar man hur stora de är :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela