kirsten

Sanna mina ord

Ut på äventyr!

Publicerad 2012-02-29 10:24:07 i Livet med bebis,

Imorse vaknade vi av att vi försovit oss, eller ja Thilde och jag kan ju knappast försova oss, men Martin. Vi tvättade igår kväll och då brukar vi alltid låta tvätten hänga i torkrummet under natten, platsen finns ju inte riktigt i lägenheten för en veckas tvätt för 3 personer. Så då måste man ju upp innan tvättiden börjar dagen efter klockan 7. Vi vaknade kvart över. Men det gick bra ändå, det är ju inte så många som börjar med att hänga sin tvätt direkt. Martin hade haft sällskap av grannen och deras son, som gärna ville se vad Martin pysslade med. Själv låg jag kvar i sängen och Thilde satt i sin spjälis och pratade med gosedjuren och katterna. Förstår inte att jag ska vara så seg på morgonen för? Borde nog lära mig att gå och lägga mig lite tidigare.

Idag ska vi ut på äventyr. En kompis har flyttat från Solna till Blackeberg, till ett nybyggt område som inte finns med på GPS:en. Känner att det kommer bli spännande. Men det ska nog gå bra. Kul att komma ut och busa lite. Känner att Thilde behöver det framförallt. Då de flesta andra är snoriga och hostiga så kände vi att det inte spelade så stor roll, men de behöver ju inte sitta och äta på samma leksaker kanske? Skoj ska det bli hur som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela