kirsten

Sanna mina ord

Vilken kväll!

Publicerad 2012-02-11 18:37:54 i Livet med bebis,

Åh, vad det var trevligt igår! Jag är så glad över mina "nyfunna" vänner och nu när jag har dem kan jag verkligen inte tänka mig ett liv utan dem. Nätet är allt bra att ha ibland! Det bjöds på värmländsk dialekt och fina ljus och lyktor. Jag hade nog kunnat köpa allt, men som hemmamamma så funkar inte det alls överens med ekonomin. Det blev ett packe med ljus och jag är nöjd med det. Värdinnan Yasemine, bjöd på en utsökt buffé av läckerheter. Libanesisk mat måste ju vara nåt av det godaste som finns, hon har dessutom utlovat en kurs i matlagning, eller så var det jag som bestämde att hon skulle ha det. Haha! Hade lätt kunnat stanna ännu längre, men en kväll har alltid ett slut. Det var nog Martin glad över, för han hade haft en tuff kväll med en tjej som saknade sin mamma ;)

Idag har Martin ställt om Thildes tider. Man tackar för det, har ju bara kämpat hela veckan med att få dem att bli någorlunda bra och nästa helg åker vi till Öret och då ställs de om igen. Men vaddå, så svårt kan det väl inte vara tycker han tills han hör gnället som blir av en övertrött liten tjej. Suck. Jag som skulle plugga järnet idag. Jag har endast hunnit klart med sista kapitlet för veckan. Mitt arbete som ska vara på 4-8 sidor har jag inte ens börjat med ännu. Men det finns ju en morgondag!

Ikväll väntar Mellon och jag hoppas innerligt att det är bättre än förra veckan. Men å andra sidan kanske vi redan har vår vinnare i Loreen? Vore ju inte fy skam det heller! Kanske inte så mycket schlager, men min typ av musik helt klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela