kirsten

Sanna mina ord

I städartagen

Publicerad 2012-01-21 11:45:43 i Livet med bebis,

Så var det lördag igen då. Veckorna bara flyger förbi. Kan säga att det är med skräckblandad förtjusning! Men det är alltid härligt med helg, så att vi får ha Martin hemma hos oss. Helg betyder också sovmorgon för min del. Låter kanske lite elakt att det bara är jag som får det, men Martin vill gå upp med Thilde när han väl har möjlighet till det. Samtidigt så får ju faktiskt även han gå upp senare än under vardagar så det blir jämt ändå. När vi båda jobbar kommer det naturligtvis se helt annorlunda ut, men det tar vi då.

Har hitintills hunnit med att rensa avloppet i handfatet i badrummet, städat badrummet, diskat upp allt från gårdagens pizzabak och tömt och plockat i diskmaskinen. Vi är effektiva idag må jag säga. Thilde sover just nu, annars hade vi nog dragit igång dammsugaren med. Men då vi fick kämpa bägge två med att få henne att somna känns det inte särskilt aktuellt att göra det just nu. Bättre att hon får sova en stund så att hon är pigg sen.

Annars vet jag inte vad den här dagen har att erbjuda. Det som såg ut att bli en fin solig dag ser nu mest ut att bli mulen och tråkig, men det blir ju vad man gör det till. En promenad under eftermiddagen blir det allt i alla fall.




Att äta själv måste ju vara nåt av det roligaste som finns ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela