kirsten

Sanna mina ord

Lördag

Publicerad 2012-01-14 16:55:36 i Livet med bebis,

Det är så skönt att vakna upp och inte vara sjuk längre! Dock kan jag ju inte säga att jag vaknade pigg. Thilde som natten till igår sov som en prinsessa sov inatt som jag vet inte vad. Vi fick gå in till henne många gånger under kvällen och när vi väl själva skulle till och sova så ville hon inte alls. Hon fick självklart komma över till oss. Men det gick inte mycket bättre. Det enda som funkade var att använda mig som napp och när hon inte gjorde det så låg hon på mig. Gärna sitt huvud på mitt. Inte skönt. Jag försökte vända på mig, men då låg hon ännu närmre och jag blev rädd att jag själv skulle vända mig över henne. Så jag låg hellre med sidan åt hennes håll. En av gångerna jag vaknade av att hon låg så nära, så låg hon så still så still att jag blev livrädd. När jag petade på henne reagerade hon inte ens. Jag skrek på Martin, ok, jag skrek inte men jag väckte honom för jag trodde ju att hon inte levde. Men det gjorde hon ju så klart och Martin bara skakade på huvudet åt sin virrpanna till tjej.

Klockan 7 ville damen gå upp och då såg jag i kors. Martin var snäll och gick upp med henne men inte kunde jag somna igen. Halvslumrade mest. När jag hörde på henne att hon började bli trött gick jag upp och hämtade henne och gick och la mig med henne igen. Denna lördag har jag varit trött.

Thildes farmor och farfar var på besök med. De ville så gärna gå ut och gå med henne, men Thilde ville annat och det är ju hon som bestämmer. Faktiskt. Längesedan som jag såg henne så arg och förtvivlad och det är aldrig roligt. Men det var trevligt med besök i alla fall och de fick sin dos av Thilde ändå :)

Här skulle det ha blivit helstekt kyckling idag, men när man glömmer hälften av ingredienserna så blir det lite svårare. Får bli morgondagens middag istället. Så vi tar och kör kotletter i ugn istället. Massa mums det med!

En bild från julafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela