kirsten

Sanna mina ord

Oro

Publicerad 2012-01-27 09:25:45 i Livet med bebis,

Haha, jag fortsätter väl att berätta om statusen på våra nätter ;) Thilde vaknade vid halv ett i natt och ville bara gosa med min arm. Så jag lyfte över henne till oss och det tog väl en stund innan hon somnade. Om jag inte minns felså tog Martin upp henne tillslut och vaggade henne till sömns. Varför sova när man kan vara vaken liksom? Hon vaknade vid fem igen och då ammade jag henne tills hon började bitas, då fick det vara nog. Då plockade jag upp henne och vaggade henne i en fem minuter tills hon slocknade. Sov till halv åtta. Inte illa ändå. Känner mig ändå rätt pigg idag. Bra det för idag har jag inte tid att gå och lägga mig med henne när hon ska sova här snart igen. För här ska det städas och packas, ikväll bär det av till Örebro för en helg med hindersmässa och familj. Mysigt värre!

Igår på Öppnis gick det kalas! Thilde som helt bojkottat min mat de senaste månaderna ville ha mer av allt! Fick hon det inte skrek hon bara rätt ut. Galna unge! Rev halva leksakshyllan gjorde hon också, drog tag i en sån där leksaktelefon och fick med sig den och två andra saker som träffade henne så klart. Skulle behöva vaddera hela henne tror jag. Så nu ska jag börja laga mat igen har jag tänkt, får vara slut på den där burkmaten nu. Fantastiskt som komplement, men jag vill att hon ska äta riktig mat nu!

Ja, och så har vi ju skolan med. Jag börjar på ett sätt undra hur jag tänkte när jag kom på att jag skulle plugga med ett barn hemma? Och att jag just valde nåt som ekonomi. När jag ser att det är jag och en massa ingenjörer som läser detta så blir jag ännu mer nervös. Att inte ha haft boken förens igår gör att jag redan ligger efter massor och var får jag tiden till att läsa ikapp det? När Martin går runt och säger att jag har ett läshuvud och inte behöver vara nervös så undrar jag vem han pratar om, jag läshuvud? Sen när då? Jag läser förvisso böcker i ett rasande tempo när jag väl kommer igång, men att få det till att jag har ett läshuvud är ju rätt långsökt. Fast å andra sidan, när jag väl kommer igång så kommer det säkert gå fint. Jag måste bara ta mig tiden att sätta mig och komma igång. Men för att vara en kurs på 7,5 poäng och på halvfart så tycker jag att det är lite väl mycket att göra. Två examinationsuppgifter och en tenta!

Nej, ta och byta en blöja och söva lilltjejen och sen sparkar vi igång denna dag! Det blir nog kalas detta!

Kommentarer

Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Publicerad 2012-01-27 12:23:45

åh ja man vet ju själv hur ont det gör precis som du säger, fyy :( stackars våra små liv ! och det är ju ett gäng tänder som ska upp...



hoppas att sömnen blir bättre för er! kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela