kirsten

Sanna mina ord

Så där härligt trött

Publicerad 2012-01-16 16:25:30 i Livet med bebis,

Måndag då. Började dagen med att Thilde tyckte att det var dags att gå upp klockan 6. Jag godkände det inte då hon haft en krångelnatt igen. Martin försökte söva henne, men när han sen gick upp så höll han på med sin telefon så det lös upp hela sovrummet. Klant! Men efter lite mys med mig så somnade hon om igen. Blev livrädd att hon skulle vakna om när Martin kom in för att säga hejdå när han skulle gå, men det gjorde hon inte. Så jag somnade om jag med och vaknade vid halv nio! Helt galet, men så välkommet! Fattar inte att varannan natt funkar fint men inte de andra? Men nåt måste det ju bero på.

Idag stod det träning på schemat. Så härligt att vara frisk igen och komma iväg som vanligt. Kunde träna hela passet idag med, men när jag kom upp så var Thilde ledsen. Först trodde jag nån hade snott vagnen då jag inte såg den och sen även Thilde för hon satt inte på golvet. Haha! Men det var ju en av de snälla barnpassarna som var ute och gick med henne, eller ute, hon gick runt i lokalen. Thilde blev ännu mer ledsen när hon såg mig, för då kom hon väl på att jag varit borta. Sötnöten! Det lugnade sig rätt snabbt, men hon var ju så galet trött! Hon vill ju aldrig sova när vi åker iväg till träningen så hon är ju minus förmiddagsluren då. Vet inte hur man ska lösa det? Gå ut och gå en stund innan man ska åka kanske? Idag hanns det ju inte med, då vi hade sovmorgon. Jaja, det löser sig. Jag tror att hon har väldigt kul där i alla fall med alla nya spännande leksaker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela