kirsten

Sanna mina ord

Sakta men säkert

Publicerad 2012-01-12 16:58:08 i Livet,

Idag vaknade jag någorlunda pigg, men Martin som skulle tillbaka och jobba idag, han kom tillbaka och la sig. Han hade varit nere för att hämta tvätten och sen kände han sig inte alls helt ok. Men ju längre dagen lidit desto bättre har han mått. Jag tror dock att det är viktigt att man inte går iväg för tidigt till jobb eller skola för man vill ju inte riskera att smitta nån annan stackare.

Thilde njuter så mycket det bara går av att få full uppmärksamhet från två föräldrar och jag måste ju säga att jag tycker att det varit rätt skönt att vara två. Vissa dagar har jag massor av saker planerade och dagarna går i ett, medan andra är helt tomma och då är det faktiskt rätt skönt att ha nån att dela det med. Fast inte för att vi hade haft nåt val nu så klart. Det roliga är att se Martin på kvällarna när Thilde har somnat, han är helt slut. Haha! Jag tror att pappor ibland bara ser allt det mysiga med att vara hemma med sitt barn, inte allt jobb som man har under tiden ;) Han som tidigare planerat att de två ska kolla på OS och fotbollen i sommar, han har kommit på andra tankar och säger numera att de kommer hänga i alla parker de kan hitta! Thilde är mer vild än tam kan man säga.

Jag har under dessa dagar letat kurslitteratur, varför vara i tid när man kan göra allt i sista stund för? Kursen startar på måndag och jag har inga böcker. Hehe! Nu har jag emellertid lyckats få tag i övningsboken och lösningsboken som jag ska köpa av en tjej, men huvudboken var tydligen för bra för att säljas. Haha, jag kan ärligt säga att jag har massor med kurslitteratur här hemma som jag tyckte skulle vara bra att ha kvar. Hur många gånger har jag öppnat de böckerna igen? Noll. Jaja, en annan kompis tipsade om att boken fanns på bibblan så nu står jag i kö på den. Handlar ju trots allt bara om en distanskurs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela