kirsten

Sanna mina ord

Trasig leksak

Publicerad 2012-01-18 15:19:29 i Livet med bebis,

Thilde fick ju en massa fint när hon döptes, bland annat två sånna här burkar som man ska matcha klossar i rätt hål på. Åldern på dem är egentligen 1,5 år men jag tycker inte att det spelar nån större roll så länge hon inte kan käka upp dem och sätta dem i halsen och det är klossarna alldeles för stora för. Men det som hänt med en av dem är att färgen lossnat på några av klossarna och jag ser ju ogärna att hon käkar färg liksom. Hon är ju jättenöjd när hon får nåt att gnaga på med för det kliar väl nåt grymt mycket med alla tänder som är på väg.

Så nu är den ena bortplockad och den andra framplockad så får vi se om färgen håller bättre på den nya. Den fattade hon direkt hur hon skulle öppna för att få ut klossarna. Får se hur lång tid det tar för henne att förstå att hon ska lägga tillbaka klossarna däri ;)

Kommentarer

Postat av: SARA'S HEMLIGHETER

Publicerad 2012-01-18 17:19:18

hoppas du haft en asbra dag :) hittar du på ikväll då? :)

Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Publicerad 2012-01-18 21:43:32

Hej allt bra? :)

Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela