kirsten

Sanna mina ord

Lucky me!

Publicerad 2012-07-15 20:56:53 i Life as we know it,

Idag hade vi planer på att träffa min bror, men då han inte svarade på sms:et (han var ute igår, därför ringde jag honom inte i för honom ottan) så drog vi iväg på äventyr ensamma istället. Jag gjorde världens rensning i min underklädeslåda i våras då vi gjorde oss av med en stor byrå för att få loss mer plats. Så då rök alla mina bikinisar. Det handlade dock inte enbart om platsbrist utan att jag kände att ingen av dem passade. Nu är det enligt kalendern sommar och man borde vara ute och bada, vädret säger nåt annat dock. Men jag kände ändå att jag var tvungen att ta hand om detta nu. Så Sollentuna Centrum fick sig ett besök idag. Då de är ett av få köpcentrum här i Stockholmstrakten som har underklädesbutiken Change.

Väl där var det tyvärr rätt utplockat, men jag lyckades få tag i ett set i alla fall och att det var halva priset gjorde ju inte mig direkt ledsen. Skulle dock önska att alla deras bikinisar fanns i alla storlekar. Min favorit fanns till exempel inte, det visste jag ju redan, men det är synd ändå tycker jag. Tjejen som jobbade där var i alla fall helt rätt tjej på rätt ställe. Så service minded! Hon rekommenderade mig även att besöka hennes blogg och tipsade mig om en engelsk sida som hon handlat ifrån och var så himla nöjd. Jag var inne och kikade och jag kommer lätt att handla därifrån inom kort. Just nu hade de rea fram till midnatt, så passa på och gå in och kika!

Då vi blev kvar där en stund så passade vi på att käka och lät Thilde sova sin vila och passade då på att kika in resten av utbudet. Gick in på Satdium för att leta efter en vattenflaska till lillfröken, men kom därifrån med ytterliggare en bikini! Där var det också rea, köp 3 betala för 2. Bikinin jag hittade kostade 49:-/del och så tog jag ett par brallor till för 99:-

Snacka om bra shopping! Jag som inte hittat en bikini på år och dar springer inom loppet av några timmar på 2 stycken! Lucky me!


Halterneck


med möjlighet att knyta banden runt ryggen också, från Change


Randig bikini från Stadium

Med möjlighet att lägga banden i bh:n ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela