kirsten

Sanna mina ord

Regnar det här inne?

Publicerad 2012-07-09 21:45:39 i Life as we know it,

Igår var vi ju som sagt på kalas och innan det var vi tvungna att fixa en present till födelsedagsbarnet. Då jag helt klart trodde att de öppnade klockan 10 så såg vi ju till att vara där kort efter öppning, det var ju bara det att de inte öppnade förens klockan 11. Grattis! Vet ni hur trist det är att gå runt i ett stängt köpcentrum? Vi knatade iväg till nya lyan och spanade, tog tid på hur lång tid det tar till tunnelbanan. Ja, helt normalt jag vet. Hur lång tid det tar? Jo, men 4 minuter ser ni. Gött. Efter det shoppade vi loss på Ica. Mumsade i oss lite körsbär och sen, halleluleja så öppnade det. Presenten valdes, godkändes av fröken T, betalades och så var det klart.

Besökte även HM, och där hände nåt så pinsamt. Thilde ballade ur för det var ju hennes lunchtid då, så hon fick en smoothie med sugrör som hon snabbt surplade i sig. När några ungdomar ska gå förbi oss så ser ju hur Thilde skvätter med den där smoothien och det liksom bara flyger droppar. Då säger en av tjejerna till de andra, "Regnar det här inne?" Martin och jag kollar på varandra och kan knappt hålla oss för skratt. Dels för den så urbota korkade repliken och dels för Thildes skvättande. Hahahahaah!

Idag har det jobbats och ja, det är väl det som hunnits med.

Lilla badtokan på förra veckans släktkalas

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela