kirsten

Sanna mina ord

Duktiga morsan

Publicerad 2012-03-21 10:50:18 i Livet med bebis,

Igår såg jag att jag hade fått ett mejl från läraren. Ohoh tänkte jag då. Mejl kan liksom vara lika med kompletteringar eller att han kanske bara ville kommentera nåt lite extra. Så jag tog helt enkelt ett djupt andetag och så öppnade jag. Vet ni vad? Jag var godkänd! Han ville bara säga att jag hade klantat mig lite med källförteckningen. Jag gjorde den som jag gjorde för sex år sedan, så man gjorde på den tiden. Numera ska den se lite annorlunda ut. Helt ok ändå. Nu väntar jag bara svar från deluppgift nummer 2. Vore ju bra om den kom idag då han själv sagt att denna uppgift låg till grund inför tentan, så att han kan hjälpa en med det man har problem med innan tentan. Tentan är ju som bekant på fredag, så idag vore ju en ypperlig dag att få veta eventuella knasigheter på. Annars hinner man ju inte tänka om.

Jag har lagt övningsböckerna åt sidan och pluggar nu endast på övningstentan som vi fått. Jag tror att den vi kommer få kommer påminna mycket om denna nämligen. Om han inte gör som en gammal lärare gjorde. Vi hade då flera tentor att träna vår kunskap på, vilket gav oss en rätt stor bredd på tentan. När vi satte oss ner med den riktiga tentan hade han ändrat ALLT! Jag skojar inte! Jag tror 80 % kuggade på den så gissa om klassen var arg! Men så ska det INTE bli på fredag!

Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2012-03-21 11:24:05

Japp P har fått varannan men började med en tjej och avslutar med en tjej... Bra jobbat ;)!!



Jag vet att det kan bli puttinuttigt men när man har motsatsen så tycker man ju såklart att det finns sååå mycket mer på "andra" sidan... Du gav mig ett tips där med jeans alltså, hatar blommor och saker på jeans faktiskt... Samma sak till Tindra och hon gillar inte det heller... SÅ jag förstår vad du menar.



Jo födelsedagar firar men ju oavsett men för mig spelar det ingen roll, men känns mest rättvist att få en egen dag inte samma som morsan liksom ;)....

Postat av: Alexandra

Publicerad 2012-03-21 11:24:48

Jag glömde svara på tapeten, japp det är den bilden som ligger i mitten :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela