kirsten

Sanna mina ord

Ny dag, fylld med bus

Publicerad 2012-03-29 08:54:04 i Livet med bebis,

Mitt stackars lilla hjärta sov ju ungefär inget alls under gårdagen, så det var en mycket trött tjej som somnade i pappas famn igår kväll. Sov hela natten och vaknade vid 5, åt en slurk välling och sov till tjugo i åtta! Så vi har sovit gott allesammans vill jag lova! Tänkte packa ihop oss och knalla iväg till Öppnis så att hon får busa loss! Känner ju att jag missunnat henne en massa skoj under den tid jag pluggat, så nu jäklar ska det busas varje dag!

I eftermiddag ska jag röja och kanske baka bullar. Det stundar ju ett 1-årskalas runt kröken, så det är väl kanske läge att börja planera vad som ska bakas och så. Tänk för ett år sedan bakades det hejvilt inför Thildes födelse och för att jag skulle ha nåt att göra förstås. Nu ett år senare så bakas det för att fira hennes 1-årsdag. Det är galet!

Nej, det är nog dags att vi drar iväg. Thilde har nämligen hittat fjärrkontrollen och hon är en hejare på att byta kanal och att hitta nya funktioner. Just nu har hon två kanaler igång samtidigt. Teknisk tjej det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela