kirsten

Sanna mina ord

Skalkläder

Publicerad 2012-03-13 23:22:34 i Livet med bebis,

Igår knatade jag ju iväg upp till stan. Ja, jag gick faktiskt hela vägen från Solna till Kungsholmen. Det var skönt men blåsigt. Ett tips från coachen är att inte ha vinterjacka på sig när man ska gå långt och länge. Hade runkeeper igång och den visade att promenaden blev 7,14 km lång. Inte illa pinkat! Till saken hör att jag inte ens var trött efteråt! Träningen ger resultat vill jag lova!

Jag gick även förbi en butik med barnkläder innan jag hamnade på min slutdestination. Där testade jag en skaljacka på Thilde för att vara säker på att jag beställde rätt storlek. Slutade med att Martin kom och mötte mig när han slutat jobba och betalade kalaset. Nu är Thilde helt klart coolast i stan i sin nya utedress! Bara pjucksen kvar. Och kanske en liten halsduk med. Söt blev hon i alla fall. Fast det är hon ju alltid å andra sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela