kirsten

Sanna mina ord

Vad har jag fått gjort?

Publicerad 2012-03-02 15:41:43 i Livet med bebis,

Så fort jag avslutat mitt förra inlägg så satte jag igång med städningen. Martins föräldrar kommer imorgon så då kan det ju vara trevligt om det inte ser ut som att bomben slagit ner. Kommer få ta ett extra varv med dammsugaren ändå, då svärfar tyvärr är allergisk mot katterna. Så ju renare vi kan få desto bättre. Jag lyckades få Thilde att sova middag, jag kikade på en serie jag följer, pratade med min bror och när hon vaknade var det dags för lunch. Köket ser nu ostädat ut igen. Mata henne är bara att glömma så det är smällar man får ta. Hon är faktiskt rätt duktig, men en del hamnar ju på golvet. Efter det busade vi lite inne och hon har nu rivit ner alla cd-romskivor som jag ställde upp när jag städade. Haha! Efter det gick vi ut på en promenad, en vaken sådan till att börja med. Vi gungade och det älskades vill jag lova. Hon skrek av skratt så förbipasserande började skratta de med. Kul att man kan roa en liten på ett så enkelt sätt! När vi gick därifrån slockande hon direkt och med oss hade vi en hund som såg ut som en liten råtta. Mmm, den var okopplad. Puckon! Men jag tänkte att attackerar den mig så är det bara att sparka bort den. Fattar inte varför man ska ha en sån ful hund för. Ska man ha en ska den väl vara ordentlig åtminstonne. Eller har jag fel?

Nu har jag ringt Stockholms Universitet för att boka tid för min tenta, men receptionen kopplade mig till nån som inte har hand om just detta. Antar att den tantaluran var van för hon hade talat in ett meddelande innan man kom fram till henne och där fick jag en mejladress så nu har jag mejlat dem. Får se när jag får svar bara. Igår bokade jag inte bara om min tandläkartid, jag bokade även en åt Martin. Han är fullständigt livrädd för att gå dit. Så nu lyckades jag få tiden efter min. Då har han mig som stöd. Win-win. Plus att jag slipper svärmors tjat om att han måste boka en. Nu är det bara arbetet kvar, men det ska nog gå bra det med. Är ju riktigt produktiv när jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela