kirsten

Sanna mina ord

Vardagslyx

Publicerad 2012-03-26 10:28:59 i Livet med bebis,

Idag jobbar pappan hemifrån. Anledningen till detta är att vi lämnat in bilen på service, att åka iväg dit ensam med Thilde kändes lite väl jobbigt. Men det började med att vi ordnade så att vi ska till tandläkaren samtidigt, eller ja tiderna efter varandra i alla fall. Det är ju inte helt lätt att göra sådana saker när man har en liten att ta hand om. Dessutom har vi en grabb som är så fruktansvärt rädd för tandläkaren att han behöver lite moraliskt stöd. Ok, jag gillar inte heller att gå till tandläkaren men jag ser det som ett nödvändigt ont. Så därför passade det ju bra att lämna in bilen också.

Även fast dessa två sysslor kanske inte är så lyxiga så är det fantastiskt att ha Martin hemma. I hans jobb så måste han inte sitta konstant vid datorn då han ibland måste starta upp saker och låta dem jobba själva en stund innan han kan göra nåt. Ja, typ så i alla fall. Så nu när Thilde skulle sova middag så tog han henne. Varannan blöja har bytts också. Ljuvligt! Att jag dessutom inte har nåt plugg att tänka på gör ju saken ännu bättre :) Vardagslyx i all sin enkelhet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela