kirsten

Sanna mina ord

Varför inte bara koppla av en liten stund?

Publicerad 2012-03-27 16:56:05 i Livet med bebis,

Tog ett besök på ÖF efter lunchen. Kände att vi behövde komma ut och hitta på nåt skoj. Promenaden dit tog ungefär dubbelt så lång tid som vanligt då Thilde kommit på ett nytt sätt att retas. Dra av sig mössan och sitta och dingla med den över kanten på vagnen. Får man binda fast ungens händer undrar jag?! Jag stannar och sätter på bara för att sekunden senare mötas av den där upproriska minen och fnisset innan mössan dras av igen. Hon har dessutom dragit så mycket i den att den nu är ungefär 3 storlekar för stor. Kul när vi äntligen hade en mössa som faktiskt passade. Förgrymmade unge ;) En av gångerna när jag sa till henne på skarpen så kom det en annan mamma och gick förbi, den blick jag fick henne hade kunnat  mörda nån. Jisses kvinna, vänta du bara tills din unge börjar trotsa innan du dömer mig, tack!

På ÖF gick det vilt till som vanligt. Jisses, man har inte en lugn stund när man är ute med det där monstret. Hur har hon kunnat bli en sån vilde? Thilde den vilde passar verkligen på henne. Hon ramlade rakt in i en spegel som höll, jag höll på att sätta hjärtat i halsen men Thilde hon brydde sig inte nämnvärt. Inte ett pip kom det från henne. Hela pannan var illröd på henne, men hon verkar inte ha slagit sig mer än så. Mami som sjåpar för mycket tror jag ;) När sångstunden var över så skrek hon av ilska, hon ville sjunga mer. Så visst är hon söt ibland. Haha!

Nu sitter jag och vet inte vad jag ska göra. Thilde sover på balkongen (ja, i vagnen alltså) och jag känner nästan lite smått panik. Känns som att jag måste göra nåt hela tiden. Man får ju så mycket mer gjort än när hon är vaken ju. Men varför inte ta tillfället i akt och bara koppla av en liten stund. När gjorde jag det sist liksom?

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-03-28 22:01:42

Ja, visst är det svårt att koppla av! När Ella sover så flänger jag runt och städar och fixar i ren panik för att ha det gjort när hon vaknar för när hon är vaken är det full fokus på henne som gäller. Galet!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela