kirsten

Sanna mina ord

Du härliga Maj!

Publicerad 2012-05-01 18:04:47 i Livet med bebis,

Martin kvicknade till, efter ytterliggare en tallrik med yoghurt och lite resorb så. Ligga inne och sjåpa sig när det är så fint väder det går ju liksom bara inte. Jag tror i ärlighetens namn att det blev bättre med den friska luften, kände när vi kom hem att luften inte var helt tip top i lägenheten. Mycket går att bota genom en nypa frisk luft liksom. Hade han varit magsjuk så hade jag ju så klart inte dragit med mig honom ut, men nu lever han med sviterna av en matförgiftning.

Vårt första stopp blev Kungsan eller Körsbärsdalen för den som vill, så vackert! Sen tog vi ett glasstop och även Martin klämde en ;) Men vem kan tacka nej till lite Ben & Jerrys?! Sen bar det utför. Jag skulle köpa en hoodie och det var alles. Men från stan kom även en vällingburk, ett par skor och en fotkur. Ja, jag säger då det. Skor är ju inte direkt nåt jag saknar, men de flesta användbara par är puts väck, ja de är alltså bortpackade i ren panik inför förra veckans fotografering och nu hittar vi dem inte. Suck. Och när Martin insisterar på att jag ska köpa, ja då är det ju bara att lyda ;)



 

 

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-05-01 19:17:28

Vilka underbara bilder! Och det är klart man ska passa på när de säger att det är ok!! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela