kirsten

Sanna mina ord

Njuter!

Publicerad 2012-05-27 21:58:05 i Life as we know it,

Jag har varit lite frånvarande, ber om ursäkt för detta. Den enda förklaringen är att det varit så fint väder att jag helt prioriterat bort datorn. I och med att det varit så fint så har vi spenderat mer eller mindre hela dagarna utomhus. Gör man det blir man trött. Vi har dessutom spenderat några dagar i Örebro, eller rättare sagt Thilde och jag har gjort det och Martin har jobbat i Karlskoga. Vi passade på att umgås och träffa våra härliga familjer och bara njuta. Precis som det ska vara helt enkelt.

Vi passade även på att träffa vänner och jag fick äntligen mina plånböcker som de fraktat från Thailand. Man tackar! Jag hade nämligen sönder min medan de var där och då fick de en bild på den och så köpte de några stycken till mig. Så nu klarar jag mig några år. Tack! :)

Jag var på födelsedagsmiddag med mina svägerskor och svärmor. Vi fyller nämligen i april och då tyckte svärisarna att det skulle passa med en middag. Mys! Att hela stan lystes upp av blixtar och dunder och avslutades med ett hällregn, ja det var bara mysigt. Vi hann sitta ute mer eller mindre hela kvällen ändå och maten smakade ljuvligt. Att blixten slagit ner i huset när vi kom hem och gjorde att boxar slagits ut och lampor blivit knasiga, ja det la ju lite sordin på det hela.

Det största som hände under dessa dagar var att vår lägenhet såldes innan visning och vi köptde den lägenheten vi suktat efter sen den dagen vi såg den på Hemnet! Helt galet, men så underbart att vi inte vet var vi ska ta vägen. Vi kan ju säga som så att det är väl mer eller mindre det enda vi pratar om här hemma. Om två månader går flytten och även fast vi kommer sakna lägenheten vi har idag och framför allt vår underbara granne, så väger lyckan över att få en större lägenhet över! Så igår morse gick vi upp i ottan för att åka till Stockholm för att skriva kontrakt för glatta livet. Man får ju träna på sin namnteckning minst sagt!

Att Sverige tog hem segern i ESC är ju en stor bonus! Jag fick ju aldrig möjlighet till att gå på vår final som jag gjort de senaste åren. Men nu kommer jag att få gå på den stora, det har Martin lovat :P Loreen gjorde verkligen ett fantastiskt jobb och det fanns ingen som kunde mäta sig med henne överhuvudtaget! Även fast jag hade en del andra favoriter :)

Nu ska jag sluta svamla och njuta av min sista söndag utan jobbångest. Nästa måndag börjar allvaret igen efter 15 månader hemma. Galet vad fort tiden gått!

Vi firade lite igår, först skumpa som vi vaskade då den smakade APA och sen en god nyhet, Hannas rosé

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela