kirsten

Sanna mina ord

Underbara barn

Publicerad 2012-10-17 21:42:00 i Life as we know it,

Nyss var det helg i mina ögon och nu helt plötsligt är det onsdag och veckan vänder och en ny helg är på ingång. Helt galet egentligen. Helgen som var då. I fredags hade jag min stängning så inte mycket hanns med när jag kom hem, annat än lite bus och mys då förstås.

Lördagen hamnade vi i centrum en sväng för att inhandla kvällens förnödenheter och vi passade då på att käka på en pizzeriorna där, helt ok pizzor med roliga namn. Thilde flirtade till sig en klubba av ägaren och slängde pizzan på golvet. Antar att hon inte gillade pizza, klubban vet jag inte var den tog vägen men inte åt hon den i alla fall. Vi åkte över en sväng till min bror och fikade och mös med en kissebebis och en mammakatt. Efter detta tog vi med oss mina föräldrar hem till oss och väl hemma kan man väl säga att vi badade i vin. Vet inte när jag drack den mängden vin sist, men gött var det och det nog inte sista gången en sån flaska inhandlas.

Söndagen skulle jag ha spenderat med Cissi på Underbara barn mässan som gick av stapeln, men se det blev inte nån dejt med den donnan. Migrän och feber tyckte hon lät som ett trevligare sällskap. Tur man har resurser bland vännerna, så fina Martina och söte Melker blev mitt och Thildes sällskap på mässan. Jag vet att det är en mässa för barn, men alltså jisses. Man kommer knappt fram om man har vagn med sig. Hur som helst hade vi en fantastisk dag och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen.

Jag saknar att vara mammaledig om jag ska vara ärlig, nej inte själva ledigheten i sig, för ledig är man absolut inte. Men just det där umgänget, de där vännerna som vet exakt hur det är. Där barnen har vuxit upp tillsammans och trivs i varandras sällskap. Så hörrni mina mammavänner, vi saknar er och kidsen!

 
Goodiebags och lite shopping från mässan
 
Ett av köpen, nattnappar som lyser i mörkret. Fantastiskt!
 
Det bästa köpet enligt Thilde ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela