kirsten

Sanna mina ord

Bajs!

Publicerad 2012-09-05 21:43:00 i Life as we know it,

Halva veckan efter semestern är gjord och ja, vad ska man säga? Allt är som vanligt. Inga konstigheter där inte.

Thilde har klarat de första dagarna med inskolning med bravur. Hon är lite blyg när hon kommer dit på morgonen, men det släpper efter en liten stund och sen hänger hon med sina nya kompisar. De är så söta! Det är ju Martin som sköter inskolningen, men jag var med en liten stund igår innan jobbet. Därför vet jag att de är söta.

Hon hänger dels med en tjej som är ungefär lika gammal som henne och de busar loss hejvilt och ska så klart göra samma sak samtidigt. Hehe! Sen har hon två andra barn, en tjej och en kille som är runt 2 år som jag antar att hon ser upp till. De kör runt med henne på en cykel och hon älskar det! Lilla primadonnan! I och med att de är äldre så snackar de ju en del. Detta har gjort att Thilde numera kan säga ett nytt ord. Bajs! Tydligen ett väldigt roligt ord då hon fnittrar nåt otroligt efter att hon sagt det. Ska den redan börja? Kiss- och bajsåldern?!

Jag tror dessutom att hon vet vad det betyder. För när hon satt i badkaret så sa hon det typ 100 gånger, men man tänkte ju liksom inte mer på det. Men så helt plötsligt så, plums så kom det. Haha!


Jag vet att bilden är suddig, men jisses vad jag gillar den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela