kirsten

Sanna mina ord

Stolt moder

Publicerad 2012-09-11 21:28:12 i Life as we know it,

Förra veckan startade ju inskolningen. Då det var stängt för planeringsdag i fredags så fortsatte inskolningen tillsammans med en förälder igår. Martin satte sig därför bara ner på en av bänkarna på gården och lät fröknarna ta hand om Thilde på bästa sätt. Vilket de så klart lyckades med och hon struntade fullständigt i sin pappa. Vid vilan så fick inte Martin följa med in och söva Thilde utan Thildes fröken gjorde det, vilket gick utan några problem. Så då gick Martin och var borta en stund. När hon sedan vaknade var hon lite förvånad över att vakna på dagis, men brydde sig inte nämnvärt om att pappan hennes inte var där. Kul!

Idag fick Martin lämna av henne och sen satt han i personalrummet och jobbade under förmiddagen och när Thilde vilade gick han hem en sväng och sen tillbaka för att sätta sig i personalrummet och jobba igen. När Martin sen kom för att hämta henne ville hon inte följa med hem utan ville vara kvar i frökens famn. Martin sa att det kändes lite i hjärtat. Han hade ju liksom räknat med att hon skulle komma med utsträckta armar och vara överlycklig över att pappsen kom. Men icke. Fast hellre att hon vill vara där än att det blir gap och skrik vid varje lämning. Så vi får se hur det blir imorrn, om Martin kanske bara får lämna och gå hem direkt?

Känns så himla bra att det funkar! Läser på många bloggar att det går lite si och så och det känns ju som att det är mer vanligt att det är lite struligt i början än att det inte är det. Bara att hoppas att det fortsätter så här nu med :)

Kommentarer

Postat av: fifi

Publicerad 2012-09-22 20:36:40

Vad skönt att det har gått så bra!

Svar: Ja, jag var nog aldrig egentligen orolig för hur det skulle gå för henne, mer över hur jag skulle klara av att lämna henne till andra än inom familjen. Så vi klarade inskolningen bägge två kan man säga ;)
Kirsten

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela