kirsten

Sanna mina ord

Hur går det nu då?

Publicerad 2013-02-03 10:38:11 i Viktnoja,

För en månad sen la vi om vår kost, ut med alla onyttigheter under veckodagarna och in med mer frukt och grönt. Inget bröd för min del till frukost utan endast yoghurt och min hemlagade jordgubbssylt. Maten vi ätit hemma har mestadels varit från Aftonbladets Viktklubb, recept som jag haft i cirkus 8 år och som vi ätit till och från i vanliga fall också. Men nu har jag endast använt den receptboken. Inte så mycket kolhydrater, men de finns där som en liten del i alla fall. Jag vill liksom inte behöva äta utefter en diet för resten av mitt liv och tycker nog att det är bättre och smartare i längden att äta utefter kostcirkeln, där alla delar finns med på ett eller annat sätt.
 
Denna månad som gått har jag mest fokuserat på att äta rätt, träningen har kommit lite i andra hand även om jag tagit igång innebandyn igen. Har ju även den senaste veckan påbörjat sjukgymnastik för att träna upp mitt svaga ben. Så visst rör jag på mig trots att störst fokus inte legat där.
 
Så hur har det gått då? Jo, det har gått himla fint faktiskt. Jag har minskat 2,1 kilo och det ser jag som rätt sunt. Har även mätt mig, då man inte bör stirra sig blind på den där vågen. Där syntes bäst resultat runt hals -3 cm, runt byst -3 cm och midjan -4 cm. Vi fotar även varje månad, men där känner jag mig inte bekväm nog att lägga ut här än så länge, men naturligtvis kommer ni att få se före- och efterbilder när det känns ok. Hur som helst, jag känner mig mycket nöjd! Har ju inte direkt gjort stora uppoffringar.
 
Så nu kör vi igång med februari då. Jag kommer att forstätta som januari men kommer lägga till mer träning. Har fått en utmaning av en annan bloggerska, som jag sedan ändrat lite på med min PT, då han tyckte upplägget inte passade mig. Så fokus kommer ligga på hemmaträning då jag fortfarande väntar på att mitt gymkort ska gå ut, vilket det gör i slutet av denna månad. Så mars då blir det gymmet på riktigt, med pass och sånt som jag tycker är skoj.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela