kirsten

Sanna mina ord

Fiskpinnar med het remouladsås

Publicerad 2013-01-28 17:14:00 i Mat & Bak,

Detta behövs till 4 personer:
16 fiskpinnar
200 g matlagningsyoghurt
2 tsk honung
50 g finhackad gul lök
1 dl finhackad smörgåsgurka
1 msk majonäs
2 msk dill
5 droppar tabasco
salt och peppar
1 kg potatis
100 g ruccola
125 g cocktailtomater
 
Gör så här:
Stek fiskpinnarna i en smord ugnsform i 15 min i 225 grader. Blanda yoghurten, honung, lök, gurka, majonäs dill, tabasco, salt och peppar till en sås. Servera fiskpinnarna tillsammans med såsen och kokt potatis, ruccola och tomat.
 
Min sås på tallriken är en helt annan än den som ska vara till, men jag kan lova att den riktiga remouladen är riktigt god till ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela