kirsten

Sanna mina ord

Nu är det på riktigt

Publicerad 2013-01-08 21:59:18 i Bröllop,

Idag hade Martin en uppgift som han skulle genomföra innan klockan 12, för då slutade telefontiden. Meningen var att han skulle gjort detta redan förra veckan, men med barn blir det sällan som man planerar. Så därför fick det bli denna vecka. Igår ringde han klockan 13 och som ni förstår gällde telefontiden även då. Himla svårt det där med telefontider faktiskt, det är ju inte alltid man själv har tid de tiderna som det är öppet heller! Men karln arbetade hemifrån idag så han tog sig tid.
 
Nyfikna! Klart ni ska få veta! Han bokade kyrkan för bröllopet idag samt festlokal! Även om vi bestämt oss för detta datum tidigare så känns det så mycket mer verkligt nu! Det är verkligen bokat! Samtidigt som det känns fantastiskt så känns det så himla pirrigt! Kommer bli så kul att fortsätta att planera detta! 7 månader kvar, ojoj!
 
Här en bild från vår andra förlovningsdag! Tänk vad mycket som hänt sen dess! ♥

Kommentarer

Postat av: jonna

Publicerad 2013-01-09 15:47:03

hihi vi har också bokat kyrka i år=) tokroligt o planera =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela