kirsten

Sanna mina ord

Snart är saknaden över

Publicerad 2013-07-18 22:03:02 i Life as we know it,

Vad den här veckan har gått fort! Först visste jag inte vad jag skulle göra med den och nu är den plötsligt över och det känns som jag inte hann med nåt alls. Kan bero på att jag inte haft ett enda vettigt pass på hela veckan så kvällarna har redan varit över när jag väl kommit hem. Så det Martin bad mig fixa med har ju så klart inte blivit gjort. Men nästa vecka, då jäklar! Å andra sidan är vilddjuret hemma då, men det ska nog lösa sig. Har ju en del annat att pyssla med också.
 
Väskan är packad så när som på necessären, imorrn får jag äntligen träffa min familj igen! De har varit saknade! Men vi ska också träffa serveringstjejerna som ska servera på bröllopet och så hoppas jag på lite bad, sol och värme och bara mysa innan det är dags att bege sig mot Stockholm igen.
 
Imorrn ses vi äntligen, fina underbara ni ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela