kirsten

Sanna mina ord

Tomt

Publicerad 2013-03-24 13:31:49 i Life as we know it,

Det är en märklig tystnad i lägenheten. Man märker liksom att det är nåt som saknad. Konstigt det där, för katter sover ju trots allt stora delar av sitt dygn. Men tyst är det likt förbannat.
 
Imorse var det min tur att gå upp med vår skatt. Vi kikade lite på Disney och åt lite frukost. Sen började vi städa och feja. Tvättberget hade vuxit sig rejält stort så det var verkligen på tiden att boka en tvättid och tur som vi hade fanns det en ledig direkt på morgonen. Så nu sitter jag här i en skinande ren lägenhet med all tvätt tvättad och nästan torr.
 
Så nu ska vi hitta på lite bus tänkte vi. Låta miniversionen av oss göra nåt som hon gillar. Tänkte ta oss till ett lekland och springa allt vad benen håller för under eftermiddagen. Så nu ska jag gå och väcka henne faktiskt. Idag får hon inte sova så länge som hon vill ;) Ska bara skynda på mannen i huset lite med. För i det här hemmet är det honom vi väntar mest på, vår alldeles egna Skalman!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela