kirsten

Sanna mina ord

Endorfiner

Publicerad 2013-05-05 13:14:00 i Life as we know it,

Avslutade veckan med träning i fredags, testade ett Streetpass och ja, man kan väl säga som så att det var inte allt för många steg som jag var med på. Hade en grymt dålig plats, men en fantastiskt duktig tjej framför mig som jag försökte snegla på för att förstå mig på stegen. Slut var jag när jag gick därifrån så nån nytta gjorde det ju och ger man det bara en chans till så har man ju liksom lite med sig från förra gången. Man får aldrig ge upp!
 
Igår var det familjen som stod på schemat, går ju inte att åka bort och träna hela tiden heller, men man får ju se all promenad som blev gjord igår som en form av träning också. Vi började med att åka till en skoutförsäljning vid Gärdet och kom därifrån med två par skor, ett par ballerionor och ett par sandaler till Thilde. Det vi skulle ha var stövlar, men det var inga som passade varken stilmässigt eller användingsmässigt. Efter det passade vi på att käka lite och åkte upp till restaurangen på Åhléns, vi åt ofta där förr men har inte varit där på länge. Vilket lyft! All mat var ekologisk och allt var så himla fräscht! Rekommenderas!
 
Efter det så bar det av till en cykelhandlare på Kungsholmen och en hjälm införskaffades till Thilde, grymt snygg! Sen ner i tunnelbanan igen för att dra vidare till söder och en blomsterhandel för att planera alla bröllopsblommor. Allt klart där nu sånär som på bordsdekorationerna. Min brors kompis som är helt grym på det där med blommor är det som fått äran att fixa detta! Sen tillbaka in till stan och jag testade skorna som jag tänkt ha till bröllopet, men då det inte fanns ett helt nytt par fick vi snällt knata vidare till den butiken som hade ett par. Så min klädsel är nu mer eller mindre klar. Behöver dock nåt blått, nåt lånat och nåt nytt ;)
 
Idag har jag startat morgonen med att kolla på barn-tv med Thilde, byggt koja, gått på pottan och bara en massa härligt bus och skratt. När Martin gick upp drog jag iväg och tränade. Härlig söndag på g!
 
Här i gömmer sig de små godingarna! Nu ska de bara gås in så jag pallar med dem en hel dag och natt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela