kirsten

Sanna mina ord

Postat och klart!

Publicerad 2013-05-02 22:19:15 i Life as we know it,

Åh, hjälp. Igår var jag på ett ABSolution pass, 30 minuter. Coreträning. Tänkte innan att 30 minuter klarar man ju lätt. Så ska man inte tänka! Har nog aldrig varit med om ett tyngre pass! Men instruktören, han gjorde hela passet! Vilken kille! Där låg man och kämpade och försökte andas samtidigt som man utförde övningen. Han låg där och sjöng samtidigt som han gjorde sin del. Dit är det en bit kvar för min del. Tyvärr kommer jag inte att kunna gå på det här passet, då mitt bäcken inte klarade det. Men nästa gång får det bli ett vanligt Corepass istället. Så får vi se vad bäckenet säger om det?
 
Idag drog jag iväg till Bromma och testade om handen höll för innebandy. Vi kan väl säga som så, jag var med hela timmen. Men handen mår så där. Men jag är inte den som ger upp. Jag kör tills jag stupar! Kul var det och då var det värt det! Och samtidigt, rör jag inte handen kommer jag aldrig träna upp den igen så det är liksom bara att köra på!
 
På vägen hem åkte jag förbi en brevlåda och postade alla inbjudningar. Nu mina vänner är det på riktigt! Nu finns det ingen återvändo! Så jäkla kul ska det bli! Och äntligen ska Martin bli min även på pappret ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela