Kyckling i sötsursås
2 portioner
Detta behövs:
180 g stekt eller grillat kycklingkött utan skinn och ben
2-3 stjälkar bladselleri
1 burk krossade tomater
1/2 dl rödvinsvinäger
2 tsk farinsocker
1 tsk kapris
salt och peppar
Gör så här:
Skär kycklingen i mindre bitar, skälj och strimla sellerin. Häll tomaterna i en kastrull. Tillsätta selleri, vinäger, socker och kapris. Låt allt koka på svag värme under lock i cirka 10 minuter. Lägg i kycklingen och låt det bli genomvarmt. Smaksätt med salt och peppar. Servera med kokt ris och en sallad med äpple, ananas och vitkål.
Detta behövs:
180 g stekt eller grillat kycklingkött utan skinn och ben
2-3 stjälkar bladselleri
1 burk krossade tomater
1/2 dl rödvinsvinäger
2 tsk farinsocker
1 tsk kapris
salt och peppar
Gör så här:
Skär kycklingen i mindre bitar, skälj och strimla sellerin. Häll tomaterna i en kastrull. Tillsätta selleri, vinäger, socker och kapris. Låt allt koka på svag värme under lock i cirka 10 minuter. Lägg i kycklingen och låt det bli genomvarmt. Smaksätt med salt och peppar. Servera med kokt ris och en sallad med äpple, ananas och vitkål.
Kommentarer
Trackback