kirsten

Sanna mina ord

Back on track!

Publicerad 2007-08-29 20:35:22 i Jobb,

Åh, det känns så himla bra idag! Allt faktiskt! Trots att jag missade vägningen med en halvtimme och fick gå runt och dra på stan en stund och att jag på grund av detta struntade i att ta mig ut i spåret. Men det gör inget alls, faktiskt. Känner att jag börjat gilla det ordet väldigt mycket ;) Men anyway, hade verkligen lyckats den här veckan, hela 1,6 kilo hade jag gått ner. Inte dåligt det inte! Så allt jag gått upp under semestern har jag nu gått ner igen. Så nu är det bara att köra! Hoppas på att det går lika bra under den här veckan!

Blir galen på en del gäster ibland. De lyssnar bara till hälften vilket gör att det alltid, eller ja ibland blir helt fel. De vet inte hur det ska ta sig in när vi har stängt. De kommer inte alls in på rummet, trots att de absolut gör som man säger. Slutar med att man följer med upp och öppnar dörrjäveln på första försöket varpå gästerna säger att aha, var det så man gjorde, duh! De har ingen aning om var frukosten är på morgonen trots att man verkligen pekat och visat dagen innan när de kom. Jag kan fortsätta hur länge som helst! Men idag var det ett par som fastnade i hissen, tanten blev helt panikslagen och kom och svamlade på norska. Visst, jag förstår henne, är livrädd själv för att åka hiss. Men just därför tänker jag på att man inte ska vara för många eller att man inte ska ha för mycket saker med sig in. Men det gjorde inte detta par, de hade säkert 4-5 väskor och på det de själva. Inte undra på att de fastnade! Mannen ropade dock tillbaka henne och så åkte de upp igen. Ja, jag säger då det och jag ska ha norskt blod i mina ådror...hehe...

Aerobics med Bosse

Publicerad 2007-08-28 20:22:45 i Träning,

I torsdags började jag ordentligt med min träning för den här terminen, har ju gått lite si och så med det där under sommaren. Men det är bara att ta nya tag nu :) Så då bar det iväg på Latino Aerobics, var helt livrädd innan vi började. Trodde att det skulle vara som värsta Ricky Martin dansen. Men det var helt okej, hängde med si så där, precis så som det alltid är när man går på nåt för första gången. Men det bästa av allt var att det var hysteriskt kul! Instruktören var så förbaskat bra att jag kunde ha tränat mig igenom hela natten! Då fick jag min första blick av Bosse, han var med på passet. My godness, vilken stel gubbe tänkte jag! Visst, jag kanske inte svängde höfterna av mig, men jag var ju mil i från honom!

Fick då veta att det var han som skulle ha passet på måndagar. Men jag tänkte what the heck, så dåligt kanske det inte är/blir. Så jag skrev upp mig och åkte dit igår. Pratade lite med de andra tjejerna innan och frågade dem hur detta var. Och de svarade att det var rätt basic. Så satte då passet igång och gissa vad? Jag tyckte att det var otroligt skoj! Roliga steg och så! Kanske inte så avancerat, men det kan vara bra att det finns sånna pass med. Faktiskt. Jag tycker det jag med ;) Jag vill ju annars gärna ha det relativt supersvårt. Men han var bra på att peppa och ja, det var skoj! Att han sedan bjöd på bananer efter passet ändrade inte min åsikt! Bananas are not just for monkeys, haha trodde att jag skulle dö när han sa det. En äldre man som pratar engelska, så sött ;) Hans benämningar av stegen gick inte av för hackor de heller. Synd att inte lillebror kunde vara med, han hade skrattat gott åt det med :)

På fredag blir det dans aerobics med samme Bosse och då ska det tydligen vara disco för hela slanten. Tycker att det låter underbart skoj! Får återkomma efter passet med hur det verkligen var! På torsdagen mer latino och imorrn blir det nog några fler kilometer i spåret. Har sedan i söndags avverkat 1,3 mil där! Mycket bra! Hann ju inte dit igår eftersom jag skulle på aerobicsen. Men några fler mil ska det väl hinna bli antar jag. :)

Happ, nehepp. Tror att jag ska slå en pling till mannen min. Han borde nog ha kommit hem vid det här laget. Stackarn, lång dag idag. Tåget gick 5:22 och så slutade han 17, tåget hem går 18. Härlig arbetsdag det! Men men, han klagar inte och VILL faktiskt hellre åka hem än bo kvar hos bror sin. Så det är inte jag som tvingar honom. Hehe! Men jag klagar inte!

Tjejsnack v 35

Publicerad 2007-08-28 19:56:31 i Tjejsnack,

 

Vecka 35

Musik

*Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?
Jag lyssnar verkligen inte bara på en viss typ av musik. Jag lyssnar på det mesta så länge jag tycker att det är bra! Men just nu är det nog MIKA jag lyssnar mest på, bara för att han är så himla bra! Jag gillar allt med hans musik!

*Vad lyssnade du på när du var yngre, tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn?
Oj, vad lyssnade man på då? En massa Scooter om jag inte minns fel. Men som jag svarade på frågan är jag allätare och var det redan då.

*Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?
Jag klarar inte av musik där de bara skriker och musiken bara dunkar på...nej tack. inte värsta dansbandsmusiken heller ;)


*Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live.

Jag har sett: Kent, Bo Kaspers Orkester, Marit Bergman
Jag vill se: Mika, Lars Winnerbäck


*Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?

Jag har Di Levas, och sen några till som jag inte minns namnet på. Tror inte att jag har dem kvar heller...Mikas, hehehe!

http://mlilja.net/tjejsnack/

Tjejsnack v 34

Publicerad 2007-08-28 19:39:54 i Tjejsnack,

Vecka 34

Ålder

*Spelar åldern någon roll? När, varför?
Hm, det beror på tycker jag. Om det är ett par och den ena är typ 15 och den andra 30 så kan det ju tyckas vara lite dumt, men skulle den ena vara 30 och den andra 45 skulle man ju inte bry sig. Så visst spelar det roll. Men handlar det om vänskap eller så, så spelar det ingen roll.

*Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför?
Det har man nog, typ om man umgås med de som är några år äldre och de ska nånstans där man själv inte har möjlighet att komma in, så önskar man ju att man skulle vart lite äldre. Men annars är jag faktiskt rätt nöjd med den åldern jag har.

*Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang?
Nej, det kan jag inte minnas att jag gjort.


*Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera!

Oj, det var en bra fråga, 100 kanske ;) Bara för att det är tufft att bli just 100, haha!

*Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera!
Tycker att alla åldrar har sin charm. Men kanske när man fyllde 18 så att man fick rätten att bestämma själv ;) Fast det har jag i och för sej alltid gjort, hehe!


http://mlilja.net/tjejsnack/

Det är inte mänskligt...

Publicerad 2007-08-24 21:58:06 i Jobb,

Tycker inte att detta är någe skoj alls. Det är alldeles för varmt på jobbet, kläderna nästan klibbar fast på kroppen och huvudet känns som en bränd mashmallow! Till på köpet så kan man inte luta sig tillbaka och tänka på att det är ingen fara för helgen är ju här nu. Nej, inte för min del i alla fall. Måste hoppa in och ta ett pass imorrn. Jätteskoj, eller inte. Inte när det handlar om ett EM-pass efter att man jobbat ett EM-pass nu ikäll och sen då ska jobba FM  på måndag med startning av frukost. Det betyder att jag denna vecka är ledig EN dag! Inte alls mänskligt!

Till på köpet får jag då slängt i ansiktet att men vi var ju inne för några helger sen. Ja, men so what?! Den som sa det är liksom inte inne 8 timmar per dag som en annan, den andra av dem som var inne är här så pass mycket mer, men det går liksom inte att jämföra. Och jag orkar ärligt talat inte gå in på varför...känns bara inte kul just nu...

Dessutom sitter min käre man hemma hos några kompisar och är allt annat än nykter och skickar det ena dumma sms:et efter det andra. Alltså han säger inget elakt utan man märker mer hur full han är. Var meningen att jag skulle joina dem sen, för de skulle sitta på en uteservering. Men nu vette fasiken alltså. Jag har ingen tröja med mig utan endast en tjockare t-shirt  och klänning (jag vet, jag vet det är hur varmt som helst ute) och så ska jag då ensam ta mig till hennes lägenhet på väster. Nej tack. Då åker jag hellre hem till mig själv. Nu svarar han inte ens längre heller så det är ju lika bra att pallra sig hemåt sen då med andra ord. Han har säkert glömt att ta med en extra tröja till mig med. Oj, vad jag låter positiv märker jag... ;)

Ojoj, bara en timma kvar ju :)

Oh no

Publicerad 2007-08-22 17:57:14 i Livet,

Gick inget vidare idag på vägningen. Blir galen på mig själv, men nu är det tråkig vardag igen och allt börjar att återgå till det normala. Så det är bara att komma igen. Sitter och funderar på vad jag ska göra härnäst, gå ut och gå eller stryka? Måste verkligen göra båda, men jag hinner bara det ena med tanke på att jag nånstans däremellan ska hinna laga mat och så med. Åh, dygnet skulle behöva några fler timmar känner jag minsann. Usch, känner mig helt negativ nu, vill inte göra nåt alls. Men det blir nog strykning faktiskt, bränner ju lite det med, hahha. Högen är som ett berg nu...usch...

Tjejsnack v 33

Publicerad 2007-08-22 06:59:48 i Tjejsnack,

 Svarar på förra veckans denna vecka eftersom jag var borta förra veckan.

Vecka 33

Kärlek

* Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?
Oj, det var nog i första eller andra klass. Kom en ny kille till klassen och han var ju bara så söt! Intresset fanns från hans sida med, en massa söta kärleksbrev osv. Blev tillslut tillsammans, i fyran eller nåt, men det höll inte så länge. Kanske inte så konstigt med tanke på åldern ;)

* Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?
Hm, ja det är ju samma som ovan. Jo, visst kommer man ihåg det. Man ville vara nära hela tiden och så vart man supernervös när man väl var det.


* Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
Jo, det tror jag på. Det var väl ungefär det som hände mellan Martin och mig :)


* Vad är kärlek för dig?
Hm, det behöver ju inte bara vara till nån av det andra könet. Man kan ju känna kärlek för sina djur eller nåt som är extra värdefullt för en.

* Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja det? Motivera.
Japp, jag har en kille, har vart tillsammans i 4,5 år och bor ihop sedan ca 4 år.

http://mlilja.net/tjejsnack/

Tillbaka igen då

Publicerad 2007-08-20 21:17:28 i Jobb,

Happ, så var man back on track igen. Känns så där om jag ska vara helt ärlig. Skulle mycket hellre vara mer ledig, för detta är inget vidare. Speciellt inte när man tänker på att vi brukar vara utomlands så här dags annars. Första året som vi ens firat vår förlovning hemma. Kändes så där det med. Vill ju ha värmen och så ju!

Alldeles mörkt är det ute med. Känns ju aningens dystert om jag får lov att säga det. Inte alls skoj! Vill ha mera ljus! Men visst okej, det är rätt mysigt med hösten med. Men i år, då vi inte haft nån sommar? Ska det verkligen bli mysigt med höst då? Nej, inte direkt va!

Visst är det väl skoj att komma tillbaka med och alla är så glada över att se en. Det är som om man skulle vara helt oersättlig! Förstår det bara inte. Sommaren har ju gått fin fint om jag får säga det. Mina tjejer har blivit fantastiskt duktiga allesammans och det säger jag inte bara för att hälften av dem läser detta, utan för att det är sanningen! Men men, kan vara ett sätt för att välkomna med. Men men...

Happ, tänk om alla de som är inbokade kunde ta och komma nu, så att man inte skulle behöva känsla den gnagande oron över att alla inte dyker upp. TVÅ dubbelbokningar står jag med dessutom! Förstår bara inte...

Nej, kanske dax att göra någe vettigt då...

Fotboll och städning

Publicerad 2007-08-19 15:34:17 i Livet,

Vi är faktiskt ett bra team jag och min sambo. Han tar badrummet utan minsta gnäll, trots att det är mitt hår som är den största delen som ska städas bort ;) Det kan även bero på att han inte är lika känslig som jag när det gäller äckligt blött hår. Jag vet inte...Men han gör det i alla fall. Själv har jag tatt hand om hallen och dammsugit vardagsrummet en andra gång. Nu är det "bara" sovrummet och köket kvar. Men det får snällt vänta tills typ nästa helg eller så. Efter det är det fönstrenas tur. Ville inte ta dem i vardagsrummet eftersom jag inte har några nya gardiner att sätta upp där. Så det måste inhandlas först och det får vänta tills lönen kommit. Mitt konto är mer eller mindre barskrapat efter semestern...

Väntar på att Martin ska bli klar så att jag kan ta mig en dusch, ska äta med. Efter det ska vi iväg och kolla på matchen. ÖSK-AIK. Min första match sen de byggde om arenan. Men vi ska inte in, ska kolla från en balkong. Haha, som sagt kassan är barskrapad.

Vill bara förtydliga en sak med mitt förra inlägg. Min bror verkar tro att det bara är jag som kan bli sur. Men så är det inte, åh nej. Tro mig, Martin som alla ser som Guds snällaste barn, typ i alla fall. Han kan också bli arg och det ordenligt och det blev han när JAG inte kunde läsa kartan rätt eller när JAG inte visste var vi var eller var vi skulle. Så det så! Men vi är sams nu och allt är bra ;)

Semester del 2

Publicerad 2007-08-18 17:42:13 i Resor,

Jahaja, nästan alla mina dagar är slut nu. På måndag är det tillbaka till jobbet som väntar, längtar inte överdrivet mycket faktiskt. De här dagarnahar fått mig att tänka över mitt liv faktiskt. Får se var det hela bär...

Ni är en hel del som undrat över hur Martins och min bilsemester gick. Så det ska ni få veta nu ;) Vi lever fortfarande och har inte slagit varandra fördärvade. Inhandlade en mycket bra bilatlas för att kunna ta oss dit vi ville i Tyskland. Började med att köra ner till Göteborg och körde totalt j-la vilse! Martin var bergssäker på att han körde rätt och jag trodde han körde fel och gissa vem av oss som hade rätt. Hamnade i det lyxigaste området i hela Göteborg och en jädra minifärja! Inte alls rätt. Så det var liksom bara att vänta på den smala kajen och köra vidare med en kokande flickvän ;) Hamnade rätt och fick köra på direkt!

Till saken hör att jag i alla tider åkt med min familj och då har det vart en husvagn med, vilket betyder att vi ALLTID stått på nedre däck. Nu skulle vi minsann upp överst. Nåt av den värsta pärs jag varit med om tror jag. Skrek som en stucken gris när vi fick stanna på den där läskiga bron, var inte långt ifrån att jag hoppade ur bilen. Jag lovar, Martin är ett bevis till det. Knäppte till och med av mig bältet utifall jag skulle bli tvungen att hoppa ;) Men vi klarade det och gick till vårt hytt. Vi åkte Göteborg-Kiel vilket betyder en natts "sömn" på båten. Gick upp på övre däck och tog oss lite gott att dricka. Typ den starkaste drink jag druckit. Men what the heck, man har ju bara semester en gång per år ;)

Åt mumsig buffé och drack nån mer drink, kollade in alla oldies som dansade häcken av sig. Sen var det dags för lite sömn. Vi hade en liten hytt där en av oss skulle få sova i överslaf, den delen tilldelades mig. Martin fixade och donade och jag gjorde mina nattbestyr när jag helt plötsligt störs av ett djupt chockat illvrål av Martin. Undrade så klart vad det kunde bero på och sticker ut huvudet från den minimala toaletten. Visade sig snabbt att han forfarande var vid liv, men att han gjort en fasansfull upptäckt. Hehehe, han ville ju bädda sin säng eftersom det inte var ordentligt gjort och när han då lyfte på madrassen hittade han en använd kondom och ett par tubsockor. Hahahaha, så här i efterhand tycker jag att det är hysteriskt skoj, i alla fall när man vet vår fortsatta resa, men jag kommer dit. Hursom helst dividerade vi fram och tillbaka i vad vi skulle ta oss till. Jag som är den hotellvane av oss sa att om vi ska göra nåt eller klaga så ska vi göra det nu. Imorrn bryr sig ingen...men vi var så trötta så Martin började fixa till med tidningar och Gud vet vad. Men så började han att fundera och sa att men tänk om madrassen flyttar på sig och så kommer jag att nudda den...hahha, sagt och gjort, vi gick upp till informationsdisken. Min älskade karl börjar förklara det inträffade på ENGELSKA! Jag bara stod och kollade på honom och frågade de chockade receptionisterna om det kanske funkade bättre om vi tog det på svenska. Absolut svarade de på klockren svenska. Martin fattar inte danska så det var säkert därför som han tog det på engelska. Vad vet jag? Fick en lyxsvit för besväret ;)

Så kom vi då fram till Tyskland, så där lagom mätta i magen som man kan vara efter en frukostbuffé. Körde av färgan, jag satt nästan helt lugn. Jag lovar, men det kan bero på att min dumma mage började strula. Kom ut på autobahn nästan utan problem, hittade rätt väg och började åka. Fick i panik stanna till vid en mack för att jag skulle kunna hoppa in på toa. Och sen fortsatte vi. Mot Soltau och Heide-Park dessvärre var vädret inte att föredra så vi skippade ett besök där då. Åkte vidare mot Celle där vädret inte var mycket bättre, men de hade en fest motsvarande vår Örebro-fest så vi stannade där. Hotellet som turistbyrån tipsade om visade sig ligga allldeles för långt bort från staden och i ett liknande Gestapo-område så vi valde ett annat. Bilder kommer, jag lovar. Gick runt lite på festen, åt den godaste kinamaten jag ätit och sen gick vi tillbaka till hotellet. Skulle ju upp tidigt för att besöka nöjesparken.

Vaknade upp till ett någorlunda bra väder och vi åt frulle och åkte vidare mot parken. Tyvärr går det inte att lägga in bilder från deras hemsida, eller jag orkar inte hålla på och trixa så ni får gå in där och kolla. Åkte typ alla förutom barnkarrusellerna och så. Inte fritt fall heller för den delen. Kollade på delfinshow och fick översätta den väsentliga delen för Martin, tänk vilket minne man kan ha. Åkte därefter vidare till Flensburg, ja det heter faktiskt så. Hamnade på värsta mysiga hotellet med en fantasytjej i receptionen. Fick ett rum med helt nya flashiga sängar, typ Hästens. Så vi lekte ett tag med dem och sen så gick vi in till byn och åt mat. Mumma var det. Fick till och med mousserande till menyn ;)

Söndagen innebär shopping på högsta nivå. Och då menar jag inte kläder, utan alkohol. Hamnade rätt nästan utan problem dessutom. Handlade på oss både det ena och det andra. Går in rätt mycket i den lilla Clion trots allt. Men det var rätt skoj att kolla på alla danskar. Vi åkte dit för att handla sprit, de åkte dit för att handla godis och läsk. Jag skojar inte! Sen bar det av mot Danmark och Århus. Åt mat vid vägen för 240:- svenska kronor! Rena rama rånet! Börjar förstå varför man bilar med husvagn! Försökte hitta ett någorlunda billigt hotell, men det var praktiskt taget omöjligt i den staden, så vi tog bara ett till slut. Kom upp på rummet och nåt av det första Martin säger är att han tror att de har sex i rummet intill. Jag trodde honom inte utan sa att det nog bara var TV:n, om det ändå hade varit så väl! För mycket riktigt, de hade nog en orgie där inne så mycket som de lät! Gick ut på stan istället, det mesta var ju stängt men vi var hungriga. Åt Italienskt och tog sedan en drink vid ån. Mysigt värre. Gick tillbaka till hotellet och la oss hyfsat i tid. Hade nästan somnat när grannarna kom tillbaka. Behöver jag säga vad de sysslade med fram till halv tre på natten? Var en inte alltför glad Christine som gick upp på måndagsmorgonen där inte!

Åkte vidare till Fredrikshavn, som måste vara en av världens tråkigaste städer! Fanns inte mycket att göra där inte. Åt lite och satt mest och läste i våra medtagna böcker. Tisdagsmorgonen blev tidig, skulle ju hem med färjan klockan 10. Kom tillbaka till Sverige vid 12-tiden och åkte därefter till Ullared och shoppade loss lite. Var hemma i vår älskade lägenhet vid 8-tiden på kvällen. Så skönt att komma hem till en TYST lägenhet. Blev en sex-resa detta, kanske inte för min del men för andra. Hahaha!

Här hemma har vi inte gjort mycket vettigt de senaste dagarna. Börjat med en välbehövlig storstädning. Idag har vi vart kulturella, besökt 4 olika utställningar som pågår här i stan. Lite skoj faktiskt, skulle ha städat idag med, men vi gick och la oss och sov middag istället. För er som inte vet det är det vår dag idag, eller ja en av våra dagar vi firar. Detta är kanske den viktigaste, vår förlovningsdag. Tre år sen :) Så idag blir det tre-rätters, höll precis på att bli 2-rätters bara då efterrätten råkade vara för länge inne i ugnen. Men det är kirrat nu.


Martin på båten med en öl :)  Jag och Martin
Tysk bäddning ;)                     Vårt hotell
Franz und Fritz                        Fritz kanske?
Jodå, jag åkte den    Ytterliggare en bild
De lyckliga två ;)              Martin äter frulle ;)

Semester

Publicerad 2007-08-08 20:50:51 i Resor,

Jag skulle kunna ha det jämt faktiskt, om jag bara skulle ha samma inkomst skulle det funka helt okej ;) Fast det är klart, man kan ju bli rätt rastlös med förstås. Men än så länge har jag lyckats fylla dagarna rätt bra. I onsdags var det av upp till Stockholm, jag lyckades ta mig genom staden i bil helt utan problem. Pratade till och med i telefon samtidigt eftersom min kära sambo trodde att jag åkt vilse eller nåt. Parkerade bilen och tog tuben in till stan där jag möttes upp av min älskade. Knatade vidare till hotellet som vi skulle bo på och sen bar det upp en sväng på stan.

Torsdagen spenaderade jag med Helena, så himla skoj att träffa henne igen! Kan liksom inte fatta att vi inte setts sen vi tog examen för lite mer än ett år sen! Men det var inget som kändes kan jag lova! Shoppade lite men satt mest och snackade om allt och ingenting! Åkte hem till Martins bror och hann umgås lite med honom och hans dotter Julia. Gick hem till dem och började fixa med mat och kort därefter kom Martin dit med. (Om ni inte redan visste det jobbade han fortfarande då, han lyckades inte ta ledigt som jag).

Fredagen spenderade jag med Mattias, Sara och Julia, var på Fjärliens Hus eller vad det kallades. Ett hus med en massa fjärilar i alla fall. Var trevligt värre det, ända fram tills Jullan ramlade in i ett bord och slog upp ett sort jack i pannan. Lillsnuttan! Men hon klarade sig fint, fick besöka doktorn en snabbis bara. Mötte upp Martin inne i stan och köpte ett par skor med ;) Jag och skor...

Lördagen var vigd åt shopping! Familjen P skulle till Dalarna så vi fick umgås på tu man hand jag och min älskade, shoppade som aldrig förr ;) Ett par skor till...hehehe...men dessa var nödvändiga, faktiskt. Ett par sandaler till Thailand ;) och en massa annat smått och gott. Stod och kollade på Pride-paraden, så himla skoj var det! Tycker att de var helt fantastiska! Och en del var ju riktigt snygga med, vissa fick man se mer av andra mindre ;) Skoj var det, men nästa år vill jag nog gå in på området med. Får se :)

Annars har jag mest legat och solat. Har brännt mig så pass mycket att denna regniga dag inte har gjort mig ett dugg. Är liksom så pass bränd att jag inte kan ligga på rygg eller mage, kan inte sitta bekvämt i soffan eller så heller. Hm...så kan det gå...

Imorrn bär det av till Deutschland, Tyskland för er som inte kan tyska ;) Kommer bli kanoners. Lite rädd börjar jag bli, för resan genom Tyskland börjar planeras lite längre än vad vi tänkt. Kommer åka vilse, jag lovar...men det kommer bli grymt att gå på tivolit vi ska till! Kolla in deras berg- och dalbanor bara! http://www.heidepark.de/fs_1024.html Coola! Liseberg kan slänga sig i väggen! ;)

Så ha det fint här hemma nu!

Tjejsnack v 32

Publicerad 2007-08-07 22:24:31 i Tjejsnack,

 

Vecka 32

Gröna fingrar

* Vad har du mest av, blomväxter eller gröna växter utan blommor, har du någon favorit?
Hm, tror att det är fifty-fifty där. Min favorit just nu är orkidéer. Skulle kunna fylla huset med dem!

* Har du balkong, trädgård etc. där du odlar något själv, vad? Om inte, skulle du vilja odla, vad/varför inte?
Japp, jag har balkong, med balkonglådor med sommarblommor som mer eller mindre skulle behövas bytas ut nu...sen har jag smultron, rosmarin och timjan.

* Vilka växter tycker du är lätta/svåra att hålla levande?
Ja, alla gröna växter verkar trivas här så de är ju lätta att hålla levande. Men sen när det är nåt med blommor så är det inte lika lätt. Orkidéerna kan vara svåra, men just nu har jag flyt med dem med :)

* När du köper växter till dina fönster, hur tänker du då?
Vet inte direkt om jag tänker. Tar det jag tycker är snyggt och sen när jag kommer hem försöker jag att få det att passa med de andra växterna jag har. Får ibland flytta och trixa lite :)

* Anser du att du har gröna fingrar? Varför/varför inte?
Inte enligt mig själv. Men de på jobbet tycker det, så jag brukar få hålla växterna levande där ;)

http://mlilja.net/tjejsnack/

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela