kirsten

Sanna mina ord

4 år!

Publicerad 2007-01-31 17:34:08 i Familjemys,

Helt otroligt egentligen! Var har tiden tagit vägen?! Min älskade Martin och jag har idag vart tillsammans i 4 år! De bästa åren i mitt liv, typ ;) Finns ju mycket annat bra som hänt under tiden innan med förstås. Men alla som känner  Martin vet ju att jag gjort ett kap, hehehe :P Var ute och firade i lördags, började som vanligt med hindersmässan och sen en runda på stan. Sen på kvällen åt vi kinamat, helt fantastiskt gott ju! Blev ingen sen kväll direkt då han skulle upp och jobba på söndagen. Men ändå, mysigt! Så idag blir det nog faktiskt inget speciellt.

Hämtade kissarna i söndags med. Så himla snälla och försynta var de hemma hos tjejen som hade dem. Men de kände kanske på sig att nåt var på g då. Hemma hos mig var de lugna i kanske 1 timma, sen blev de helvilda. Visserligen ett tecken på att de trivs. Men jag blir galen! Vår kattmöbel har de redan lyckats paja, får se om Martin kan laga den. hm...inte hela världen annars förstås, går ju att köpa en ny. Dukarna på borden ligger huller om buller, gardinerna sitter snett. Men än så länge har de inte gett sig på mina blommor som tydligen var favoriten hemma hos henne. Skönt det i alla fall. Men de är ju ändå för goa :) Blev två tjejer och inte en av varje, så namnen på dem nu är Siri och Sally-Nova. Den sistnämnda är den svarta, alltså Martins kisse, så meningen var ju att han skulle döpa den. Men han är ju inte direkt så där superduktig på att komma på fina namn. Så det blev ju jag som rabblade en massa. Hans förslag var visserligen Gunnel, men jag kände att det kan inte vår katt heta. Hahha, och jag kan inte välja mellan Sally eller Nova, så Sally-Nova. Varför inte liksom?

Annars flyter allt på. Haft utbildning sen i måndags på vårt nya datasystem. Kommer att bli toppen, eller det är i alla fall min förhoppning. Inte alla gånger jag lyckats att få det som jag vill. Men jag tror att de ändå kanske lyssnar lite på mig. Det är ju ändå jag som är den av oss som jobbar i receptionen och jag som får alla samtal hem när de övriga tjejerna inte förstår. Aja, det blir bra det här. :) Time för soffan en stund nu tror jag.

Årligt besök

Publicerad 2007-01-26 22:08:07 i Livet,

Idag var Julia här. Så himla mysigt och underbart! Saknar ju tjejen för tusan! Och ändå bor hon inte direkt långt ifrån mig heller, bara en si så där 7 mil eller så. Vi har båda körkort och bil, men ändå blir det aldrig av =( Men nu idag var hon här, kikade först in i vår lägenhet som hon aldrig sett trots att vi bott här i cirkus 2 år. Sen knatade vi upp till Hindersmässan, som hon bara älskar att gå på. Bara en sån sak gör ju att man själv tycker att det är skoj. Men det blir det ju kanske för att man hela tiden pratar :) Hon är grym i alla fall!

När hon var tvungen att åka hem, knatade jag hem till mig. Ringde mamma och kollade om hon ville ha sällskap på marknaden hon med. Och det ville hon ju så klart :) Så då knatade jag tillbaka efter en slummer i soffan och tog en tur med henne och pappa. Skoj! Fick ju till och med en nygjord munk, mums! Följde även med in på Systemet där jag hade väldiga kval över om jag borde köpa den nya bacardin eller inte. Blev inte så tyvärr :( Men däremot en flaska Foot of Africa, så himla mumsigt. Så det har jag suttit och lyxat med nu till min kyckling :)

Väntar på att Martin ska komma hem som vanligt! Men det är bara cirkus 50 minuter kvar nu ju :) Nice! Nehej, lite mera vin och sen invänta vem som åker i kvällens Let´s Dance!

Vinter och snö

Publicerad 2007-01-25 22:57:08 i Livet,

Jahaja, vad händer här då? Inte mycket. Väntar på att Martin ska komma hem och förgylla min kväll. Igår hade jag ju redan lyckats somna när han kom hem från jobbet. Tror att han blev lite besviken för det faktiskt. Jag brukar ju alltid lyckas hålla ögonen öppna tills han fått prata lite. Men jag har ett otroligt sovbehov just nu. Har sovit alldeles för lite på sista tiden och det är inte alls bra. Nej nej, men det ska bli bättring där. Säger sig ju självt att det inte fungerar att sitta uppe och vänta på honom när han kommer hem vid 23-tiden och jag sen ska upp vid 5,30.

Igår var jag med mamma till Kumla på Tupperware-party :) Skulle väl egentligen inte ha nåt, men det blev visst så tillslut ändå. Blev en crisper selätt eller vad de kallade den och om man köpte den så fick man tre rundletter med. Vilka namn alltså! Men vi får väl se om de håller måttet sen. ;)

Nej, dax att krypa till kojs kanske. Ledig imorrn dock, men ändå...jag är sjukt trött...

Mina änglar

Publicerad 2007-01-23 22:23:20 i Familjemys,


166288-2Ja, de kommer faktiskt snart! Längtar sjukt mycket efter de små liven. Men på söndag bär det iväg mot Kumla eller om de kanske är i Hallsberg nu. Får helt enkelt vänta och se var jag får åka :) Blir nog bra det. Kommer att bli sjukt skönt med sällskap om kvällarna igen när Martin jobbar. Men det blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Martin valde den svara, som skulle vara en hane, och jag valde den vita för att den skulle vara en hona. Vi har bestämt namn och hela kittet. Bara det att det var fel IGEN! Den svarta är honan, Siri, och den vita är hanen, Barrington :) Hahah! Så där fick vi igen. Men ni som träffade min älskade Lilo, ser ni vad lik Barrington är henne? Galet ju!

Sjukt galet irriterad!

Publicerad 2007-01-16 20:02:52 i Jobb,

Usch, idag skulle jag ja velat åkt iväg och boxat av mig all min aggression. Fick ett samtal idag som jag ångrade att jag svarade på! Fy! Vet inte ens riktigt var jag ska börja spy min galla! Blir irriterad igen bara jag tänker på det. Hur som helst, så var det ett helt vanligt samtal från början, inget konstigt med det. Men sen var hon ju bara tvungen att få bekänna en sak. Ja, visst tänkte jag. Men det skulle stanna mellan oss ville hon. Aja, tänkte jag, what ever. Men så blir man lite smått orolig över att nåt allvarligt kanske hänt. Men icke, hon var bara arg på mig! För att jag lovat en före detta anställd att följa med på vår bowling i lördags, som hon trodde endast var för jobbet. Men det var ju liksom en privat grej, företaget betalade inte en krona för den. Det var liksom vi själva som la ut pengar för detta. Ska då inte alla kunna få följa med och ha lite skoj? Eller är det helt fel tänkt av mig? Fattar nada.

Ja, hur som helst, så drar människan upp en massa annan skit som att mina tjejer inte är med mig utan emot mig enligt henne för att de ville ha med denna andra person. Men det är för mig helt obegripligt! På många plan tror jag att jag har med mig dem mer än vad den andra hade tidigare. Och efter vad jag får höra av alla tjejer så tycker de att det är helt perfekt att ha mig som chef. Så tror jag knappast att de skulle säga om de var emot mig, men det kanske är jag som har fel. Som lever i nån jävla drömvärld. De kanske egentligen bara snackar skit bakom ryggen på mig.

För tydligen så var hon inte ensam om att känna att det var fel att denne person blivit medbjuden. Då undrade ju jag så klart vem det kunde vara. Men nej, det kunde hon inte säga, för hon ville inte röja denne. Ett typiskt exemplar av hur tjejer kan bete sig mot varandra när de inte har tillräckligt med bevis för att det skulle vara så. För det finns antagligen ingen annan som kände som hon. Med tanke på att hon är den enda som inte direkt tyckte om henne när hon jobbade här.

Håller med Ida, varför göra sig osams med den enda person som tycker om en? Helt oförståeligt enligt mig! Men det är hennes problem. Får se om jag kanske tar det vidare till min boss ;)

Utekväll med jobbet

Publicerad 2007-01-14 21:17:09 i Jobb,

Camilla, jag och Ida
Jahaja, vad skoj då. Skrev ju så himla fint och underbart om gårdagen. Men vad händer när jag försöker att lägga in en bild? Jo, så klart försvinner min alldeles underbara text med. Aja, shit happens liksom.

Vad hur skoj som helst igår! Började att bowla vid sjutiden och ja, vad säger man? Det var ju inte igår precis som man spelade. Valde visst helt fel lag att vara med i, Camilla och Ida. Då de var kvällens största vinnare, därefter kom jag om jag inte minns helt fel :PSkoj var det i alla fall och det är faktiskt det som är huvudsaken. Trots att vi hade ett surkart för mycket med oss. Men men, nästa gång så tar vi med dem som absolut vill, så kan resten stanna hemma tycker jag!

Klockam 20 var vi färdigspelade, men vi ville ju inte riktigt avsluta kvällen. Så vi gick vidare hem till mig, jag, Camilla och Sofia :) Gjorde lite specialare som gjorde stor succé hos tjejerna. Jag kan med andra ord ha valt helt fel yrke ;) hehehe, efter dessa godbitar så vandrade vi upp på stan igen, för en blind date för Camilla. Men det misslyckades lite, så vi knatade vidare till K5 där vi inväntade Ida och hennes gäng.

Blev en blöt kväll vill jag lova, var ju tömning i baren och då måste man ju liksom dra sitt strå till stacken och hjälpa till ;) Billiga drinkar, vem säger nej?! Inte jag inte. Fick ju till och med privatskjuts hem, så jag klagar inte. Dock missade min käre man att jag var hungrig, så han knatade bort till Max och kom hem med lite fyllekäk till sin älskade skönhet. Heheh!

Nej, dax att inta sängläge. Startar frukosten imorrn och det vore ju toppen om jag kunde vakna i tid ;) Men det ska nog gå bra det med. Får ställa några klockor så :)

Snö, slask och regn

Publicerad 2007-01-12 21:54:49 i Livet,

Varför i hela fridens dar skulle denna skitsnö komma för? Jag förstår det bara inte?! Det är ju för varmt för att den ens ska kunna ligga kvar ju! Så det blir ju bara äckelslask av allt! Och så fryser det på och så kan man knappt ta sig fram! Nej, jag gillar inte denna årstid i vanliga fall och jag kan ju lugnt säga att jag gillar den ännu mindre i år. Först har man haft en höst då det bara regnat, regnat och regnat lite mer. Sen kommer då december då man kan tycka att det borde vara lite vitt på backen. men nejdå, inte denna gång. För då regnade det lite mer bara. Julen kom och passerade, men ingen snö. Samma sak med nyår. Då tycker jag liksom inte att det finns nån mening för den att ens visa sitt intresse av att dimpa ner. Men det gjorde den ju så klart, och visst man blir ju likt ett barn väldigt glad när den kommer ;) Det måste jag erkänna, hehe. Men sen när man kommer tillbaka till sina sinnes fulla bruk, så förstår man ju att den inte kommer att ha en chans att ligga kvar.

Som det även blev, nu vräker det ner regn här utanför. Inte direkt vad man vill. Så frågan är ju om snön kommer att visa sig igen, eller om detta var allt vi fick denna vinter? Bra fråga. Eller också kanske den kommer i juni, vem vet?

Nu ska man inte vara så pessimistisk, men det är lätt att bli det när man står ensam på jobbet. Alla gäster har kommit, jag väntar bara på att få stänga och gå hem. Som chef kan man ju tycka att jag borde få bestämma själv när jag ska sluta och inte. Men det är ju inte så lätt med den saken kan jag säga. Jag i min tur har ju också en chef, en bångstyrig sådan. Men ibland lyckas även jag med att sätta honom på plats. Bra gjort av en 23-årig tjej ;)

Nejhej, dax att skriva lite vettiga lappar till mina helgtjejer kanske. Sen är det nog dax ändå att börja stänga :) Hem sen och kanske börja städa undan julen, eller också tar jag tag i den biten imorrn :)

Kaos

Publicerad 2007-01-10 18:54:35 i Jobb,

Men jisses vilket väder vi haft inatt! Inte klokt egentligen att allt gått så bra som det faktiskt gjort, kunde ju ha hänt en mängd olyckor. Men icke! Tror att det kanske hände två olyckor som inte fick några mer allvarliga skador med människor inblandade i. Lite omkullblåsta träd här och där med. Jobbet klarade sig hyfsat med, en järnbalk som ramlade ner från fjärde våningen, vilket resulterade i ett jädra halabalu. Ingen kom till skada vilket jag tycker är helt fantastiskt! Det är liksom det viktigaste för mig. Dessutom är jag glad att varken jag eller Ida slapp jobba natt. Har ju egentligen stängt under nätterna, men igår var ju hela bygget avspärrat och gästerna fick varken gå ut eller komma in. Så nån behövde alltså vakta stället. Men det löste sig som så att det kom in en från vårt vaktbolag och höll koll på ställningarna, plus två byggare som klättrade upp i byggställningarna med jämna mellanrum och såg till att allt satt på plats. Härligt det!

Men jag fick inte mycket sömn inatt pga detta, man oroar sig liksom även fast man inte behöver och funderar en massa när man egentligen behöver sova. Plus att jag tänkt att jag skulle åka in tidigare för att lösa av den stackars vakten och då har man ju koll på klockan hela tiden bara för att man inte skulle missa den viktiga tiden ;) Aja, fick mig en blund när jag kom hem. Så lite piggare känner jag mig faktiskt idag. Tro det eller ej.

Nej, dax för en dusch och sen laga lite käk tror jag. Men det är ju så hiskeligt tråkigt att laga mat till sig själv. Visst, Martin behöver den ju till matlådan imorrn, men det är ändå tråkigt för mig. Kanske inte att laga den just, men att behöva äta själv. Trist, jag vet...

Akut sömnbrist

Publicerad 2007-01-09 19:26:53 i Livet,

Jag förstår bara inte hur man ska orka med allt. Ena dagen jobbar man till typ 24 och sen direkt dagen efter ska man upp för att möta en dyster dag klockan 05:45 för att vara på plats klockan 06:30. Var det verkligen det som var meningen med min nya chefstjänst? Ska man inte ha mer frihet som chef? Jag menar, det ser man ju alltid på film. Man kan göra lite som man vill och ändå få en fet lön insatt på kontot en gång i månaden ;) Men inte jag inte! Nej, jag slavar som alla andra. Men trivs ändock rätt bra med det. Har ju ändå lite mer i månaden, så det så.

Men det är ju kanske inte det absolut roligaste jag vet att inte få mitt sömnbehov, nu beror det ju mestadels på att min käre sambo åkt på nån omänsklig monsterhosta som endast visar sig på nätterna, när man vill sova. Inte annars! Detta resulterar ju då i att jag endast får omkring 4 timmars sömn per natt. Och det är inte bra vill jag lova! Kan ju knappt sköta mitt jobb då ju, när orden inte kommer ut som jag tänkt dem i huvudet. Fast det är klart, det gör de ju inte ändå. Men i alla fall. Jag brukar ha en susing om vad jag pratar om i alla fall ;)

Jaja, nu ska man kanske inte gnälla heller. Men det är bara som så att vi faktiskt behöver vår sömn. Annars fungerar vi inte. Nej, dax att laga lite mat tror jag minsann. Sen slappa framför tv:n och sen är det time för sängen. Är ju en dag imorrn igen!

Over and out!

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela