kirsten

Sanna mina ord

Förälskelse

Publicerad 2007-06-28 23:28:44 i Livet,

Tror att jag är kär ;) Hihi, i Lars Winnerbäck, eller ja egentligen inte i honom. Men hans musik. Faktiskt det bästa med att Martin nästan aldrig är hemma numera. Jag får äntligen lyssna på det bara jag vill. Inte en massa kåbojsare eller vad de nu än heter. ;) Är så himla sugen att se honom när han kommer hit, men jag vet ju inte vad jag gör då eller var jag befinner mig i detta avlånga land. Får nog fundera lite till och lite mera :)

Har vart duktig idag. Jobbade som vanligt, smörade för de andra hotelldirektörerna som var på besök, log och var så där hjälpsam som jag bara kan vara ibland ;) Hehe, vem vet, nån gång kanske de är mina chefer, man vet aldrig. Happ, sen bar det av hemåt och såg rätt mörkt ut på himlen. Men regnet höll sig borta, så lillebror och jag for iväg och tränade, med resten av alla örebroare tror jag. Ujuj, parken var ju nästan full. Men attans vad jag saknar Mattias och hans aerobics. Där är stegen så svåra att inte alla kan vara med, det kallas medel men är ett pass som faktiskt mycket väl skulle kunna kallas mycket avancerat! Så kommer man då till detta pass, ett pass för gamlingar, en liten reminder från the 50´s let´s swing it liksom. Aja, andfådd som den var jag ju för visso, men frågan är om det var för att passet var medel-tungt eller om det berodde på min förkylning?

Ja, jag vet att man inte ska träna när man är sjuk. Men man mår ju faktiskt inte så mycket bättre av att ligga på sofflocket heller. Så det så, och nu är jag endast lite snorig och det är halsen man inte ska ha ont i.

Nej, dax för en lur för natten tror jag. Måste bara kolla vad Martin sysslar med, tror att han städar badrummet efter en liten kattolycka ;)

Jag får säga och tycka vad jag vill!

Publicerad 2007-06-27 18:37:49 i Jobb,

Blir så trött ibland på min käre chef. Vi brukar alltid sitta och prata en stund efter att vi haft våra överlämningar jag och Ida. Bara för att vi vill det och för att få en chans att prata om sånt som inte bara är jobbrelaterat. Så gjorde vi även idag, och jag skällde lite om de dryga gäster som kommit ner för att äta frukost tidigare än vad vi öppnar. Men inte var de nöjda och trevliga för det! De tyckte att Helena skulle skriva ut kvittona åt dem och hon sa att det tyvärr inte var möjligt då hon inte kan med systemet.

Så fort jag kom ner i matsalen så frågade de om jag var kassörskan och om jag i så fall kunde skriva ut deras kvitton. Absolut svarade jag, men att jag bara var tvungen att byta om först. Det är liksom inte det att de ville ha frukost tidigare eller att de ville få sina kvitton utskrivna. Utan det var deras attityd jag störde mig på. Liksom, hörru du lilla fröken, nu tar du allt och gör som vuxna och världsvana jag säger! Jag tycker inte om när de beter sig så! Inte blir det mycket bättre när då Helena kommer upp och berättar att de hade fnyst åt utbudet i frukosten, trots att de mycket väl visste att inte allt skulle vara klart eftersom vi inte öppnat ännu.

Ja, hur som helst så tyckte då min chef att det var jag som hade fel attityd, att så fick jag minsann inte tänka! Utan man ska istället då enligt honom tycka att det är kul att ha sånna gäster. För då kan man tävla i om vem av oss i personalen som först får dem att ändra attityd och le. Men jag håller inte med om det när gästerna beter sig så! Och sen kan han ju inte säga att jag har fel, jag har ju rätt till min åsikt om allt. Jag ska ju inte behöva tycka som honom bara för att han vill det. För när han säger så, så ger han gästerna rätt i att behandla oss hur de vill. Och det är inte okej! Så det så!

Måste bara lägga till en positiv sak dock ;) Jag har gått ner totalt 2,5 kilo, braiga lilla jag ;)

Förkylning

Publicerad 2007-06-26 18:49:30 i Livet,

Jag tror att jag har drabbats av årets förkylning. Har klarat mig från alla sjukdomar hela vintern, men så nu när man tror att man ska kunna gå i sommarkläder och bara må allmänt bra. Ja, då slår det till minsann. Längesen jag var så här dålig faktiskt! Och när man väl tror att ja, men nu mår jag ju bättre. Ja, då slår dte till igen och man segnar ner och är däckad igen!

Tjejsnack v 26

Publicerad 2007-06-25 18:05:21 i Tjejsnack,

 


Glädje

Var var roligaste upplevelsen på DIN midsommar? [Någon händelse, någon som sa/gjorde något roligt.]
Måste ha vart nåt som Macke sa. Han var rolig som vanligt ;)

Vad för "vardagsgrej" får dig att känna extra mycket glädje?
Hm, när jag ser katterna göra nåt sött. Eller när solen skiner in genom köksfönstret.

Varför och på vilket sätt gladde DU någon senast?
Genom att låta en vän prata ut, utan att denne behövde känna skuld för det den berättade. Låter simpelt, men det är det inte...

Vad är det "bästa som har hänt" dig i ditt liv? Att få barn räknas inte! ;)
Att jag träffade Martin, men det känns så självklart på nåt vis att man ska svara det ;)


Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad?

Bokade en resa till Thailand i torsdags. Ska vara borta en månad mellan februari-mars :)

http://gothwitch.net/tjejsnack/

Bafucin

Publicerad 2007-06-24 22:50:01 i Livet,

Happ, så har midsommarhelgen passerat den med. Med andra ord går vi mot mörkare tider, men vem vill tänka på det just nu? Inte jag i alla fall, mår tillräckligt dåligt som det är. Började lite smått mellan torsdagen och fredagen, kliade i halsen och hade sig. Som tur var hade Martin halstabletter eftersom han själv mått lika pissigt under veckan. Mina var nämligen mindre aptitliga då de låg i väskan under den störtskur som sköljde över mig när jag cyklade till jobbet i tisdags. Så det följde med under dagen på midsommarafton.

Som var som man hade förväntat sig, regnig och dan. Satt ute mest hela dagen, när jag inte fick gå och bära på andras bebisar då ;) Inte hjälpte det att jag drack heller, illa illa. Lördagen var det bara att pallra sig upp för att åka till jobbet, trots att jag hade feber och snoret bara rann. Kliade om än mer i halsen då. Halstabletterna var dock slut då. Men har man världens bäste kille så kommer han till jobbet med den varan. Han hade dessutom åkt ill apoteket och köpt bafucin, som enligt honom skulle rädda mig och min hals. Har inte märkt det ännu ;) Blev inget grilla av med svärföräldrarna heller. Mådde inte direkt bättre när jag kom hem utan totaldäckade i sängen.

När jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle dö! Min röst fanns bara inte! Martin bara skrattade och tyckte att det var superskoj. Just därför fick han svara när jobbet ringde. ;) Men han klarade inte att framföra det de ville så jag fick anstränga mig ändå. Så så mycket för den bafucinen. Tror att det är han som trott så mycket på det förr att det hjälpt honom. Kan ju i alla fall prata nu, men det gör ondare och ondare när jag sväljer. Inte roligt alls.

Var och spelade minigolf idag med, jag blev den stora förloraren. Trots att jag var den enda som slog en spik! Riktigt stolt över den bedriften. Men inte försökte de att INTE prata med mig, trots att jag bett dem. Hahaha!

Nu ska jag sova, ska upp och tvätta imorrn. Lovely! 

Lägger upp lite bilder nedan från Vätternrundan.


De kom visserligen i helt fel ordning. Den sista bilden ska vara först ;)

Thailand here I come!

Publicerad 2007-06-21 18:33:07 i Livet,

Happ, nu är det bokat! Den 19 februari nästa år lämnar jag detta kalla land för en månad av backpacking i Thailand. Ska bli så underbart skönt! Har längtat efter detta så länge nu, så det känns bra att det äntligen är bokat! Me and my darling :) Efter det är allt öppet, då kan vi göra vad vi vill ;) Då blir Ida glad med, hehe.

Attans vad mörkt det ser ut just nu, känns ju lagom peppande inför midsommar. Men vad är väl en svensk midsommar utan lite regn? ;) Hoppas bara att Martin blir frisk tills imorrn, annars måste vi nog stanna hemma. :(

Jag tror förresten att min käre chef har blivit spritt språngande galen. Hade möte idag, precis som alla andra veckor. Och då undrade han vad jag ville nu när min kille fått jobb i storstan som han uttryckte det. Jag förklarade läget för honom att det inte fanns några planer på att flytta ännu, då jag trodde att det var det bästa svaret ;) Då började han att säga att jag behövde minsann inte vara orolig, för jobb i Stockholm det skulle han visst hjälpa mig med, han vill ju så gärna att det ska gå bra för mig och så vidare. Jaha, tänkte jag, vill du bli av med mig eller vad är det frågan om. Nej nej, inte så utan eftersom jag lagt ner åtskilliga tusen på en utbildning så var det ju klart att jag skulle få chansen att jobba i Stockholm. Annars var det ju bara bortkastad tid tyckte han, för minst 1-2 år skulle man spendera där om man ville komma nån vart i den här branschen.

Och visst är det väl så, jag säger inte det. Men det var bara en sån chock att höra honom säga så. Jag trodde ju i min fantasi att han skulle bli galen! Och istället vill han hjälpa mig vidare! Känns ändå bra, och i de stunderna då gillar man honom skarpt kan jag säga. Synd bara att han inte alltid är sån ;)

Räkbåten

Publicerad 2007-06-19 18:57:15 i Jobb,

Happ, så har vi haft vår samkväm med jobbet då. Blidde en tur med räkbåten igår kväll. Himla trevligt måste jag säga! Kanske blev lite vilt vid vårt bord, men vad tusan. Vi har ju inte vart iväg på nåt sånt här sen, ja urminnes tider skulle jag vilja påstå. Blev en saftig nota, men så kan det ju bli ;) Gott med räkor var det med, drickat var gott det med, kanske inte drinken men det gick ju att välja andra saker med, hehe.

Vårt bord var nog det som sjöng bäst med, fick lite ogillande blickar. Men ska det vara så tycker jag att de lika gärna kan stanna hemma! Så det så! Man måste ju få ha skoj ju! Men det äldre paret rockade vill jag lova, de tackade för en fin show och tyckte att det var bra att vi livade upp båten lite.

Efter båten blev det Pitchers för lite mer att dricka. Men inte blev det en Piggelin som vi beställde, trots att jag frågade grabben om han kunde göra sånna ;) Hahah, till och med jag blandar dem bättre. Kan ju kanske bero på att jag fått receptet av en bartender ;)

Nu är det dax för mat känner jag här. Men det kommer att bli torrt, har ju ingen sås :(

Tjejsnack v 25

Publicerad 2007-06-18 08:25:40 i Tjejsnack,

Frågor vecka 25

Ditt boende
 • Hur bor du? [lägenhet, hus, studentkorridor etc] Vilken våning & vilken storlek? Med vem? [djur, människor etc.]
  Jag bor i en lägenhet på andra våningen, en tvåa på ca 70 kvm, med min sambo Martin och våra två katter, Sally och Barrington.
 • Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte?
  Jag har flyttat, hm, 4 ggr.
 • Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? / När tror du att du kommer att flytta hemifrån?
  Jag var 20 när jag flyttade hemifrån.
 • Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte?
  Jag hälsar typ bara på dem. En av dem har vart med på en fest en gång. Det är rätt olika personligheter som bor där om man säger så. Vissa "vågar" man prata med, andra inte...
 • Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]
  Jag har badkar, balkong, kök, 1 toalett.

 • http://gothwitch.net/tjejsnack

Ska jag aldrig klara det?

Publicerad 2007-06-17 20:23:11 i Träning,

Så har det snart gått ett dygn sen jag kom hem från Motala och årets Vättern runda. Tyvärr gick det inte vägen det här året heller. Blir så trött på min kropp och sättet den väljer att reagera på. Mitt ben la av, och då menar jag inte att det bara gjorde lite ont och att jag var trött eller rent utsagt helt slut. För det var jag inte, jag var så på för att fortsätta när vi lämnade Hjo, där vi slutade förra gången. Hade fått massage och allt kändes tip top, tills jag hoppade på cykeln igen. Då kände jag benet, det ville inte alls längre. Så mitt mål fick bli att ta mig till nästa depå. Många tårar och en hel del draghjälp av Martin så kom jag till Karlsborg, vilket gjorde att jag tog mig 21 mil detta år. Ynka 9 mil kvar, men jag vet att jag inte hade klarat det med mitt ben. Kom ju liksom knappt av min cykel i Karlsborg. Fick halta mig den dryga kilometern till bilen, där Martin mer eller mindre fick lyfta in mig i bilen...

Väl hemma kunde jag inte röra mig. Men tänkte att det nog skulle vara borta till idag. Men när jag vaknade imorse gjorde det fortfarande lika ont. Har suttit i soffan mest hela dagen och kollat på en massa inspelat skit. Och sen bar det av till Apoteket för att inhandla smärtstillande salvor. Nu kan jag nästan gå ordentligt, bara att hoppas att det fortsätter så.

Nästa år blir det en paus från detta tror jag, vi får se. Blir nog halvvättern i alla fall, alltså ca 15 mil. Det vet jag ju att jag klarar ;)

Vilken mamma ;)

Publicerad 2007-06-14 19:24:32 i Familj,

Haha, det här är rätt skoj ;) Martins mamma fyllde år igår och det är ju liksom nåt man lagt på minnet, skrivit upp i almanackorna och så. Men ingen inbjudan kom till att fira henne, så jag tänkte att jag då lika gärna kunde tvätta. Så jag bokade tvättid och satte igång med det vid sex-tiden. Martin kom hem runt sju som vanligt och vi gick iväg för att handla lite till maten. Men upptäckte så klart när vi kom hem att vi ändå inte hade det som behövdes för maten. Så vi bestämde oss för att gå till Max när vi vart nere och fixat med nästa tvätt.

Då ringer Martins mamma och undrar var tusan vi är, något irriterat med. Martin undrade så klart vad hon menade och hon svarade att vi minsann skulle ha befunnit oss i Stadsträdgården för att äta med dem! Martin blev så klart helt chockad, för det var mer än vad han visste. Martins mamma fortsatte och sa att men jag har sagt det till dig och hur skulle jag annars veta att du kommer hem klockan sju. Martin skrattar lite och säger att han alltid kommer hem runt då, så det är kanske inte så konstigt att hon visste det. Och att han visst är glömsk, men inte så pass glömsk att han glömmer bort sin egen mammas födelsedag! Dessutom brukar han alltid berätta sådant för mig så att jag får komma ihåg det åt honom, men jag har inte hört nåt om detta jag heller.

Så vi missade middagen där...kunde ju liksom inte bara lämna all blöt tvätt. Men men, vi får väl fira henne en annan dag. Just nu peppar jag bara inför imorrn natt. Dax för Vätternrundan igen. Startar klockan 00:50 och beräknar vara framme, hm, ja låt oss säga så här. Jag räknar med att ta mig runt, ingen tid som jag känner att jag måste klara. Men det vore skoj att klara det på under 15 timmar. Så ha mig i åtanke mellan fredag natt och hela lördagen :)

Har dessutom slagit vad med Camilla om att vi ska lyckas gå ner ett halvt kilo var till nästa vecka. Får se hur bra det kommer att gå!

Möten

Publicerad 2007-06-12 18:29:07 i Livet,

Imorse var jag uppe med tuppen, precis som jag skrev igår att jag skulle vara. Stod klar på jobbet tjugo över sex och började så smått att jobba på. Hann med det mesta innan det var dax för möte med tjejerna på slottet. Konstigt vad folk kan tycka olika ibland. Den man själv tycker är trevlig retar sig andra på och den man själv tycker verkar vara ett pucko tycker alla andra är hur trevlig som helst. Knasigt! Men det var givande, bara det att folk måste förstå att gör man fel så blir inte resultatet lika lyckat som annars! Blir tokig ibland.

Idag är det åter dax att visa musklerna och vara ensam hemma. Tycker inte riktigt om det. Har ju ingen att prata med här hemma ju! Det skulle vara katterna då, men jag fattar inte alltid deras svar ;) Försöker dessutom att ringa karln, men han vägrar visst att svara...kanske att han skulle jobba över idag. Minns inte vad han sa. Han har ju fått nytt jobb igen. De tyckte att han var så duktig, så när en tjej nu slutar för nåt så ska han få hennes tjänst. Helt galet... Aja, jag testar att ringa honom snart, det är ju viktigt ;)

Happ, nehej jag måste nog ta mig nåt att dricka...varmt som bara den i lägenheten idag med. Trots att det inte var lika soligt och fint idag. Men det behövs sånna dagar med. :) Speciellt mellan fredag-lördag då jag ska cykla. Spännande, men i år ska jag runt. 30 mil är ju en baggis ;)

Värmebölja

Publicerad 2007-06-11 20:16:01 i Jobb,

Jag tror att jag tuppar av här snart faktiskt. Jag älskar verkligen sommaren, men detta är kanske lite väl varmt. Inne på jobbet har vi just nu 30 grader varmt. Precis vad jag känner att jag behöver just nu! Luften står helt still här inne dessutom! Några gubbar ska komma hit imorrn för att kolla på ventilationen, men jag tror inte att det kommer att hjälpa om jag ska vara ärlig. Det är alltid så här varmt här inne, kanske inte så här tidigt på året, men under sommarperioden så är det liksom ingen skillnad mot nu. Trist att ha en chef som är alldeles för snål för att sätta in ac, tycker att det blev för dyrt när han installerade det i källaren hos datorerna.

Min käre far bara skrattar åt honom och säger att han har fel. Han har haft ac i många år och även i den affär han jobbar i nu har det billigare än vad min chef påstår att han själv betalar. Tror faktiskt mer på min pappa i det här läget. Men det är klart, det är ju bättre att ha personal som mår konstant illa för att det är så varmt än en pigg och allert styrka. Till och med gästerna klagar! En böt till och med idag, han ville minsann ha ac på rummet till och med... Men jag förstår honom faktiskt, för som jag mår just nu vill jag inte att nån annan ska behöva göra! Mycket vatten går det ju åt i alla fall.

Happ, men klockan går ju i alla fall ;) Snart hemma och då är det bara hopp marsch i säng, för jag ska ju upp i gryningen imorrn ju :)

Tjejsnack v 24

Publicerad 2007-06-11 12:24:56 i Tjejsnack,

 • Fotografering
 • Har du någon vanlig kamera? (Alltså inte mobil) Vilken sort? Om inte, vill du ha någon speciell?
  Japp, en digital, från sony tror jag bestämt att den är...
 • Har du/vill du ha en mobilkamera och vid vilka tillfällen använder/skulle du använt den?
  Jag har en, men kan inte direkt påstå att jag använder den. Blir ibland om jag inte har med mig min andra.
 • Gillar du att fotografera? Vad? Om inte, varför?
  Japp, det är skoj. Tycker om att fota allt möjligt som händer.
 • Gillar du att stå framför kameran? Varför/Varför inte?
  Hm, tycker bättre om att stå bakom. Men ibland kan det ju vara skoj att fångas på bild själv med ;)
 • Vad fotograferade du senast?
 • Jag fotade mina katter igår :)


http://gothwitch.net/tjejsnack

Marknadsafton

Publicerad 2007-06-07 23:27:48 i Familj,

Det är verkligen nåt speciellt med denna dag! Har alltid tyckt det, för det är alltid nåt min familj gjort tillsammans, så långt jag kan minnas. Trots att pappa alltid drivit eget förut så tog hans sig alltid tiden att följa med oss upp på stan. Inte för att direkt shoppa, men visst har man alltid fått något. Men det var liksom alltid ett sätt att få tid att umgås. Sen var det alltid kvällen innan skolavslutningen förr. Precis så som det är i år, men även grundskolan slutade då, eller kanske något senare ibland. Jag vet bara att jag kände mig så lycklig över att få vara med just min familj. Trots att jag aldrig fick en sån där ballong med helium i som alla förbaskade ungar har ;)

Så kvällen till ära besökte jag även denna marknadsafton med min kära familj. Mamma skulle firas och det fixade jag och min bror till. Köpte paket så det stod härliga till, och en chockad mamma fick vi. Hon trodde inte att det var sant att hon skulle få så många paket, hehehe! Öppna dem på restaurang fick hon med ;) Sen efter det blev det lite snabbshopping med Martin innan de stängde.

Plockade och färgade mina ögonbryn med, riktigt läckert blev det. Men mindre skoj var det att gå runt på stan helt röd runt hela ögonbrynen och med tårar sprutande hejvilt. Aja, vill man vara fin får man lida pin. Kostade ju bara en hundring och det får det ju vara värt. Nyklippt är man med, så nu kan jag verkligen besöka studentskan imorrn. Hoppas att tjejen får bra väder bara :) Barrometern visar på regn, men det har den gjort sen igår och än så länge (peppar, peppar) har jag inte sett till nåt.

Godnatt!

Tjejsnack v 23

Publicerad 2007-06-04 18:22:47 i Tjejsnack,

Sommar

· Vad är det bästa med svensk sommar?
Att det är sol och varmt :P

· Vad har du för semesterplaner?
Inga alls faktiskt. Funderar dock kanske på en tripp till Estland eller Finland. Vi får se.

· Vad ska du göra på midsommar?
Grilla som det ser ut just nu.

· Favorit sommarmaträtten?
Grillad kyckling med tzatziki

· Ditt bästa sommarminne?
Oj, jag har nog alldeles för många tror jag...Första sommaren med Martin kanske :P


http://gothwitch.net/tjejsnack/

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela