kirsten

Sanna mina ord

Jobb, jobb och åter jobb

Publicerad 2007-05-29 22:39:34 i Jobb,

Känns som att jag mer eller mindre skulle kunna bosätta mig på jobbet! Är ju ändå alltid där! En gäst bara skrattade i morse när hon upptäckte att jag även stod där igår, precis som igår kväll ;) Men så är det. Hellre det än att jobba hela veckor kväll eller dag. Skulle innebära att man hade ett liv varannan vecka, och så vill vi inte ha det. Varken Ida eller jag. Fast hellre det än att jobba varje helg, som det verkar luta ut den kommande hösten. Heja facket för att det numera finns en lag om att man MÅSTE vara ledig minst varannan helg och det innebär två dagar sammanhängande från fredag till måndag. Så där fick chefen så att han teg ;)

Happ, imorrn blir man gräsänka med. Martin åker till storstaden och honom träffar jag inte förens på fredag eftermiddag när jag åkt upp till honom. Men det ska väl jag och katterna klara antar jag. ;) Men det kommer att bli jobbigt. Men han var snäll och kom hem idag, trots att han kunde ha stannat från idag. Men han ville så gärna komma hem och träffa mig eftersom han annars inte skulle få göra det förens på fredag. Jo, jag vet, jag har världens bäste pojk!

Nu ska jag kolla klart på den nya serien på 5:an, sen väntar sängen :)

Tjejsnack v 22

Publicerad 2007-05-28 19:10:45 i Tjejsnack,

Hemligheter

 Har du några hemligheter som ingen annan vet?
Ja, det har jag nog. Men vem har inte det?

Har du en hemlighet som du kan berätta här?
Hm, det verkar inte så logiskt. Beror ju i och för sej på vem jag vill dela den med ;)

Är du bra på att hålla hemligheter?
Det beror alldeles på vad det är för nåt. Men är det nåt som den personen berättar för mig som vill att den verkligen ska vara hemlig, så är den det :)

Är du en hemlighetsfull person?
Det kan man nog knappast säga. Pratar om allt för det mesta.

Vem berättar du helst hemligheter för?
Det beror ju alldeles på vad det gäller. Men Martin får höra en hel del :)


Tjejsnacks hemsida button7.png
 

Fin tanke

Publicerad 2007-05-26 00:16:58 i Allmänt,

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg image320
visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.
Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

Pirates

Publicerad 2007-05-25 20:27:11 i Filmtips,

Japp, nu väntar Pirates :) Får vi se om man tycker att den är nåt att ha. Men det är den nog :) Om jag inte somnar först vill säga. Är sjukt trött idag. Blev sent i onsdags eftersom jag jobbade kväll och det blev sent igår eftersom jag var hos Martin Ohlson med jobbet. Och två tidiga morgnar senare så är man helt död faktiskt.

Men det blir bra! Imorrn blir det cykling till mina päron och deras husvagn. En tripp på 6 mil, så hoppas jag att regnet håller sig borta. :) Med viktnedgången går det toppen. Enligt min våg -1 kilo. Heja mig!

Pigg och alert

Publicerad 2007-05-22 21:43:28 i Viktnoja,

För en gångs skulle kan jag inte klaga på att jag skulle vara trött i alla fall. Efter helgens ledighet har jag äntligen lyckats samla kraft. Inte ofta jag kan säga det, men helgen har tro det eller ej varit lugn :) Härligt det! Hade nyss en gäst här som höll med mig om att vi borde införskaffa oss kortare veckor. Han är ju från vår huvudstad med så han skulle väl kunna springa in i Reinfeldt och be om detta, hahahah! Skämt o sido, men det vore ändå rätt skönt. Men jag tror att jag måste bygga upp mitt sparkapital innan jag ens kan fundera på att typ bara jobba måndag-torsdag. heheh!

Igår skulle en av mina arbetskamrater skriva in sig hos VV, och spontan som jag är så hängde jag på. Har funderat ett tag på om jag inte skulle gå med, men tyckt att det inte verkat så värst spännande att gå dit själv. Och efter peppningen hon och jag hade på en fest för någon månad sen så tyckte vi båda att det var bra att det var just vi som kom iväg. Kanske inte var så givande med mötet just, men jag tror på det där att man ska visa nån annan vad man väger då och då. För då jädrar kämpar man ju för att slippa stå där med skammen att man faktiskt inte lyckats nåt vidare värst. Känner kanske dock inte för att avslöja den heliga vikten här och nu. Men mitt mål är att lyckas ta mig ner 15 kilo kanske. Ja, vi får se hur det går. Än så länge har det funkat alldeles utmärkt. Har inte rört nåt av bjudgodiset som faktiskt för en gångs skull var riktigt gott. Har inte heller köpt mig nån annan godisbit här. :P

Har endast druckit en sju jädra massa vatten, ätit ett äpple, en apelsin och min matlåda. Heja mig!

Tjejsnack v 21

Publicerad 2007-05-21 19:32:20 i Tjejsnack,

Träning

· Varför tränar du?
För att det är skönt och roligt och för att det är bra för kroppen naturligtvis

· Hur ofta tränar du?
Jag försöker att komma iväg till gymmet minst 2 ggr/vecka. Men det har vart lite si och så med det. Har alltid på mig en stegräknare dock, så att jag har lite koll.

· Vad brukar du träna?
Det beror alldeles på. Går i alla fall på aerobic 1 ggr/vecka. Men nu har det även blivit en massa spinning och utomhuscykling eftersom Vätternrundan närmar sig med storsteg. Försöker att gymma lite då och då med.

· Finns det något negativt med träning?
Att man inte har orken att ta sig till träningslokalen, eller att man kan skada sig ;)

· Finns det något positivt med träning?
Det mesta egentligen :)

http://tjejsnack.rebeccas.se/

Shopping

Publicerad 2007-05-19 20:07:17 i Livet,

Jag som verkligen hade velat shoppa loss idag. Hade sett värsta snygga tröjan i ett reklamblad så det bar upp till stan idag för att kika in om det var nåt att ha. Men icke! Skitful var den på, hittade ett par shorts som man bara ville ha när man såg dem liggande där. Men på såg de inte kloka ut. Inte gick de att stänga heller för den delen, den större storleken var till och med mindre än den mindre. Hur kan det gå till? Skit. Kollade in cykeltröjor med, men det fanns inga som passade fröken. Tror att de som var till tjejer var de som kostade mest. Skit. Får kolla in nån annan cykelaffär så kanske. Blev i alla fall två fina bh:ar. Det behövdes ialla fall.

Skulle äta med, det gick sådär. De glömde bort vår beställning. Fick varsin dricka för besväret. Tackar för det, de kunde minsann inte ha bjudit på en dessert istället? Höll på att kissa på mig till slut ju ;) Men det var god mat så inget fel med det i alla fall. Happ, nu ska vi käka igen. Heheheh :)

Städa, städa varje fredag...

Publicerad 2007-05-18 12:46:16 i Livet,

Om man tänker lite som Pippi så känns allt så mycket lättare ju ;) Inte för att det blev så mycket roligare att städa, men nu är det gjort i alla fall. Lyckades till och med fräscha till katternas låda betydligt. Undrar egentligen hur Martin gör när han tömmer den? Inte torkar och putsar han lika fint som mig i alla fall ;)

Ska strax göra mig i ordning för en liten runda på stan, innan jag ska fika med mina existerande jobbarkompisar på heltid och en forntida. Kommer bli massa trevligt det tror jag :) Längesen man fick snacka lite skit, eller egentligen inte, men whatever ;) Efter det väntar grillning hos mina svärföräldrar, vuxet att kunna kalla dem det. Men hallå, är man förlovad så är man, hehe. Alla syskonen, med respektive och småttingarna kommer att vara på plats med. Så det blir nice det.

Happ, cyklingen går det så där med om jag ska vara riktigt ärlig. Så jag får träna upp min envishet nåt enormt mycket mer det här året tror jag. Ska runt den där slingan på 30 mil, så är det bara. Finns inget annat alternativ. Så det så! Pepp, pepp, pepp ;)

Nej, göra sig i ordning var det...

Ledig men ack så seg

Publicerad 2007-05-17 15:11:06 i Livet,

Jag som verkligen längtat efter att få några dagar ledigt. Men vad ska man med dem till när vädret bara är kasst hela tiden?! Nej, ge mig sol och det nu! Hade tänkt vara duktig och städa och så idag, men jag har endast lyckats ta hand om disken. Fryser så om fötterna så jag vill inget alls ;) Hittar bara en toffel med, den andra har kissarna lekt bort tror jag minsann. Martin hade i alla fall ingen aning om var den var när jag frågade honom, men det har han å andra sidan aldrig ;)

Är lite smått avis på en jobbarkompis som just för tillfället befinner sig på Cypern, ska jobba där hela sommaren på ett mysigt hotell. När jag kollade deras värme idag så hade de minsann 23 grader varmt! Tänk om det ändå vore det här nu! Var ju så fint igår ju! Satt i min nyinköpta stol på balkongen med kissarna, det är ett heltidsjobb bara det. Ujuj, tur att man har dem kopplade i alla fall. Annars skulle det nog gå illa.

Jahaja, undrar vad man ska göra nu då?

Varmt

Publicerad 2007-05-14 22:19:03 i Jobb,

Igår klagade jag på att det inte var vamt, men idag är det ta mig tusan som en bastu. Kanske inte ute, men inne på jobbet. Tror att jag smäller av snart! Men snart dax att gå hem ju. Tur det, för huvudet är stort som en jäkla ballong! Usch! Jag hoppas att vi snart kan göra nåt åt denna värme som blir i receptionen. Men det får vi väl se om de bryr sig om...känns inte som att de prioriterar oss och att vi inte alls mår bra under sommaren. Inte bara vi som håller på att klappa ihop i personalstyrkan heller utan datorer och övriga maskiner med...jaja...

Har gått rätt bra att lära upp den nya tjejen. Hoppas verkligen på henne. Ett problem är dock att hon inte fyller 18 förens i sommar vilket betyder att hon inte får jobba själv efter klockan 20. Men men, det där löser sig nog det med. Det mesta brukar ju faktiskt det.

Nej, dax att stänga nu då :)

Tjejsnack v 20

Publicerad 2007-05-14 22:12:05 i Tjejsnack,

· Byter du glödlampa om det går en?
Ja, absolut.

· Tankar du bilen?
Det är mest min sambo som gör detta eftersom han har bilen till jobbet. Men om tanken är tom när jag ska ha bilen är det klart att jag fixar det.

· Vet du vad man gör om en propp går?
Japp, det gör jag.

· Vet du hur man installerar tvkanalerna på en ny tv?
Japp, har till och med gjort det åtskilliga gånger ;)

· Fixar du stopp i handfat/duschbrunn?
Mmm, men helst inte.

http://tjejsnack.rebeccas.se/

Var är värmen?

Publicerad 2007-05-13 15:57:32 i Livet,

Har en barrometer här hemma, som jag verkligen inte förstår mig på. Jag trodde att jag gjorde det, men nu vette katten. Den har sen igår visat att det minsann ska bli sol, men igår började det regna en skvätt, men jag tänkte inte mer på det. För förra året var det likadant, men så kom solen dagen efter eller så. Men idag regnar det ju också! Jag som hade hoppats kunna vistas på balkongen i min nya solstol och plantera kryddväxterna jag fick av Martins mamma. Men icke. Så de får väl stå i sin lilla påse nån dag till då eller så. Får se om det kanske blir sol imorrn igen då man börjar jobba. Vore ju fint det...

Annars då? Allt rullar på, har lyckats göra ett sommarschema som endast funkar om jag lyckas skola in en tjej de kommande veckorna och om praktikanten vi har visar att hon faktiskt kan själv. Annars blir det väl till att jobba hela sommaren själv då. Funderar dessutom på vad jag ska hitta på nu, film eller en bok? Köpte ju en massa böcker när jag var i London, men jag har ju å andra sidan en massa filmer som jag lånat av lillebror...men en del av dem vill ju Martin med se vilket gör det hela betydligt svårare.

Knasig Eurovision igår. Men vad ska man räkna med när alla bara hjälper varandra och kompisröstar?! Tur att inte rymdvarelsen vann i alla fall. Fast det hade i och för sej vart rätt skoj ;) Hihi!

Jag = tant?

Publicerad 2007-05-13 00:48:42 i Allmänt,

Gjorde precis ett vuxentest som ska visa hur gammal man är egentligen, detta blev mitt resultat. Kanske ska ta det med en nypa salt?

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 18.9


Din ålder borde vara 34.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.
Allt jag kan tänka på är att jag är för gammal för min ålder ;)
Gör testet du med http://www.vuxenpoang.com/

Jag = tant?

Publicerad 2007-05-13 00:46:15 i Livet,

Gjorde precis ett vuxentest, skulle kanske inte ha gjort det om man ser på resultatet ;)

Din vuxenpoäng är: 18.9


Din ålder borde vara 34.9 enligt Sveriges VuxenpoängsstyrelseOjdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.

Eller vad ska man säga?? Tant är allt jag kommer på ;)


http://www.vuxenpoang.com/index.php

Kändiskockar och jobb

Publicerad 2007-05-09 21:53:51 i Jobb,

Snart är denna vecka till ände med. Tiden går ruskigt fort numera, men det är väl skönt på sitt sätt antar jag. Betyder ju att det snart är sommar och det vill jag ha! Men jag vill inte att det ska bli den 15 juni ;) För då är det dax för cyklingen! Jag är så rädd för att jag inte ska komma runt i år heller, men det är ju bara träning som gäller jag vet det. Men det tar emot så att gå ut innan jobbet när sängen är så skön ;) Aja, det får bli bättring på det!

På jobbet har vi i dagarna två haft en massa kändiskockar och en del andra kändisar med förstås. Lite skoj faktiskt. Igår lyckades jag med den snygga att tappa mat på min tröja precis innan en av dem skulle checka in. Jag oroade mig för fläcken och han oroade sig för att han störde mitt i maten, hahaha! Aja, de är inte mer än människor de heller. Så det så!

Tänk om man ändå kunde få ta sitt pick och pack och åka hem nu! Jag dör av trisstess eller vad man kallar det. Har långtråkigt helt enkelt! Så är det bara! Men men, vill samtidigt inte hem. Imorrn ska jag ju upp tidigt igen. Tänkte att jag skulle vara här till en sju eller så. De behöver nog all hjälp de kan få i köket då :)

Ska på invigning direkt efter jobbet imorrn med. Det kan bli skoj det. Hoppas att de bjuder på en massa gottigt då! Kanske att man kan hinna med en cykeltur efteråt? Hmmm, kanske kanske inte...beror på hur gottigt det är vi får ;)

Tjejsnack v 19

Publicerad 2007-05-08 20:39:33 i Tjejsnack,

· Vad är ditt bästa flörttips?
Oj, jag är riktigt dålig på att flirta. Men bäst gör man det genom att bara vara sig själv och inte dra en massa dåliga repliker

· Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, det gör jag. Så var det för Martin och mig ;) Flera år innan vi ens blev tillsammans...

· Vad är det första du lägger märke till hos en kille?
Utseendet. Om han enligt min skala är snygg eller ful ;)

· Beskriv den bästa daten du varit på.
Ärligt talat så har jag aldrig vart på en date...

· Har du provat nätdating?
Jag skulle träffa en kille en gång som jag träffat på nätet och så. Men när jag väl kom dit och stod där och väntade så kändes allt mer och mer fel. Och när han väl kom så hade jag redan bestämt mig för att gå. Snopet för honom ;)

http://tjejsnack.rebeccas.se

Änterligen helg!

Publicerad 2007-05-04 21:06:03 i Jobb,

Ojoj, var bra nära idag att jag försov mig. Skulle ju egentligen ha jobbat kväll idag så kroppen var väl inställd på det antar jag. Men jag hade gott om tid att byta om på så det var nemas problemas ;) Dagen gick relativt snabbt med, hade ju Sussie med mig idag så jag hade ju nån att prata med hela dagen i alla fall. Vissa praktikanter orkar man med liksom och andra, ja suck...Men Sussie tillhör den skaran man orkar med. Får se om jag kan ta det vidare och se om inte tjejen platsar i vårt lilla team? Behöver åtminstonne en tjej till så ja, hon står högt på listan.

Nu ska jag sätta mig här i min ensamhet och kolla på film. Har ju lånat typ halva min brors bibliotek så det känns som att man måste kolla in nån av dem. Så nu väntar Casanova, för den skulle nog inte Martin vilja se ändå. Min känsla säger inte det i alla fall.

Förresten åt supergod mat idag, och hur superenkelt som helst att göra. Ska återge receptet imorrn, för nu väntar soffan!

Over and out

Trött på allt

Publicerad 2007-05-03 16:21:56 i Livet,

Usch, just nu ger jag inte mycket för nåt känns det som. Spelar liksom ingen roll hur mycket jag engagerar mig, blir bara strul med allt ändå. B-L på jobbet frågar mig nästan dagligen om hur jag mår och så. Tycker att jag hänger läpp lite för mycket, men det är kanske så med. Hon vet ju precis vad det egentligen beror på men hon vill väl peppa antar jag. Alltid skönt när man inte måste berätta vad som är fel utan det räcker med en blick eller ett ord om saken så är de med. Vi får se hur länge till jag orkar...känns bara som att jag ska bära allt på mina axlar.

Blir ju inte direkt bättre av att ha en andra hälft som ändrar på det mesta här hemma hela tiden heller. Är det inte det ena så är det det andra som är fel. Som nu till exempel så ändrade de hans schema för ca två veckor sedan till FM imorrn, skoj tänkte jag eftersom jag jobbar EM, då sket sig den dagen tillsammans med då. Men så ringer Ida från jobbet och vill ge bort sin FM eftersom hon ändå skulle bort idag och vara borta tills imorrn och den haffade jag ju direkt så klart. Så att vi båda kunde jobba dag för en gångs skull. Bara det att han ringer nu och säger att han ska jobba EM igen istället. Blir galen på detta! Varför ens anstränga sig liksom?!

Lista igen då...

Publicerad 2007-05-01 16:08:49 i Allmänt,

Jag har:
(X) snott den här listan
(X) rökt en cigarett
(X) rökt en cigarr
(X) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(X) varit kär
( ) fått sparken
(X) rymt hemifrån
(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(X) hånglat med en främling
(X) gått på date med nån från internet (men jag ångrade mig och sa att jag inte hade tid)
(X) ljugit för en kompis
(X) varit het i en lärare
(X) skolkat
(X) legat med en nån i skolan / jobbet
(X) sett någon dö (om man menar med att följa nån från sjukdom till död så ja)
(  ) varit kär i en av mina internetkompisar
(  ) varit i Kanada
(  ) frågat en främling om du kan få låna mobilen
( ) varit i Mexiko
(X) flugit
(  ) spytt i en bar
(X) sett en del av mig själv brinna
(X) ätit sushi
(X) varit otrogen
(X) fallit i fyllan och villan
(  ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(X) tagit smärtstillande
(X) älskar eller saknar någon just nu
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) gjort en snöängel
(X) haft ett te-party
(X) byggt ett sandslott
(X) hoppat i en vattenpöl
(X) lekt utklädd
(X) hoppat i en lövhög
(X) åkt släde
(X) fuskat när jag spelat spel
(X) varit ensam
(X) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(X) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(X) pratat med mej själv
(X) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad
( ) blivit slagen av en kille
(X) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(X) vunnit en tävling
(X) gått mot rött
( ) blivit utkastat från klassrummet
(X) varit i en bilolycka
(X) haft kramp
(  ) känt mig som en utstött
(  ) vrickat foten på en sten
(X) ätit så mycket chocklad att jag mått illa
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) dansat i månljus
(X) hatat mitt utseende
(X) varit vittne till ett brott
(X) ifrågasatt mitt hjärta
(  ) varit besatt av post-it lappar
(X) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(X) varit vilse
(X) varit på andra sidan landet
(X) simmat i havet
(X) känt som om jag håller på att dö
(X) gråtit mig själv till sömns
(X) lekt polis och rånare
(X) sjungit karaoke
(X) betalat för mat med bara mynt
(X) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(X) busringt
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X) dansat i regn
(X) skrivit ett brev till tomten
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(X) blåst bubblor
(X) gjort upp eld på en strand
(  ) förstört en fest
(X) åkt rullskridskor
(X) fått en önskan uppfylld
(  ) haft sex med en apa
(X) burit pärlor
(  ) hoppat från en bro
(X) ätit hund/katt-mat
(  ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(X) sårat någon
(X) sjungit i duschen
(X) burit en svart klänning
(X) haft sex på en officell strand
(X) drömt att jag gift mig med någon
(X) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(  ) kysst en fisk
(  ) varit en cheerleader
(X) suttit på ett tak
(X) skrikit så att jag inte fått luft
(X) åkt lådbil
(X) pratat i telefon i mer än två timmar
(X) stannat uppe hela natten
(  ) inte duschat på en vecka
(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) klättrat i träd
(  ) haft en träkoja
(X) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(X) tror på spöken
(  ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(  ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) blivit tillsagd av en främling att du är het (senast igår faktiskt)
(  ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(X) fångat en fjäril
( ) blivit opererad
(X) skrattat så mycket att jag grät
(X) gråtit så mycket att jag skrattade
(X) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(X) glömt någons namn
(X) sovit naken
(X) svimmat
(  ) gråtit på bussen / tunnelbanan
(X) pratat med en främling i mer än fem minuter
(X ) gett en uteliggare mer än 20 kronor
(  ) spottat på någon jag ogillat
(X) slagit till någon
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(X) varit svartsjuk
(X) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(X) dansat på baren
(X) badat naken på offentlig plats
(X) varit i spanien
(X) varit i mer än 4 länder
( ) har hånglat med en främling i ett annat land
(  ) dasat streetdance
(X) förlorat ett vad som ger pinsama konsekventer
(  ) vunnigt en poker-tävling
(X) spelat fotboll full
( ) haft sex med två olika personer på en dag
(X) rökt vattenpipa
(X) ramlat på krogen
(  ) gjort lumpen
(X) ramlat in i en taggbuske

Your turn!! Ciao..

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela