kirsten

Sanna mina ord

I made it!

Publicerad 2008-08-31 20:01:48 i Allmänt,

Imorse var jag riktigt laddad när jag vaknade imorse. Åt frukost och började sippa på min drink. Himla bra grejer det där. Sen bar det iväg mot Gärdet där det hela skulle börja. Behöver jag säga att vi inte var ensamma på tunnelbanan?! Lite uppvärmning på det och sen bar det iväg. Av 10 kilometer sprang jag 9-9,5, tycker jag är riktigt bra gjort! Jag var så lycklig när jag sprang in i mål på tiden 1.15. Riktigt nöjd med den tiden faktiskt. Att den som vann sprang på typ 30 minuter rör mig inte i ryggen. Känner att man inte kan tävla mot eliten utan bara mot sig själv. Så nu är det bara att börja ladda inför nästa lopp. Tror att jag kommer att hoppa Lidingö och istället agera hejaklack och stötta de som springer, men jag är allt bra sugen. Annars tar jag det nästa år. Då är det även Vätternrundan tredje gången gillt som gäller. Jag ska ta mig runt den där jävla sjön!

Nu ska jag smörja mina ben med tigerbalsam och bara njuta av kvällen. Är så stolt över mig själv!

Vad har jag gett mig in på?

Publicerad 2008-08-30 21:19:29 i Allmänt,

Imorgon gäller det. Då är det dax för loppet jag oroat mig för hela den här veckan. Är inte alls fit för detta, men det är väl bara att hålla masken och kuta på. För motivationen är det inga fel på. Så jag får hålla mig till den. Som Paolo Roberto säger: När mjölksyran kommer så är det bara vekheten som lämnar kroppen! Det får nog vara mitt motto imorrn så ska det nog gå vägen. Det handlar ju trots allt bara om en mil. Ska ladda med en god frukost och en sportdryck.

Idag kom mina föräldrar hit med det sista lasset från Örebro. Så nu finns allt här så när som på en gardinstång och en rullgardin men den ligger i deras bil. Deras vänner var med också och käre Anders lagade vår spis som jag pillat sönder. Eller egentligen var det Martin, men han skulle aldrig ha vågat bända upp spishällen på de viset ensam. Så nu funkar alla plattor igen. Skönt det och jag har lovat att jag inte ska pilla så igen ;) Var upp en sväng på Hötorget med, och sen bar det av iväg mot söder. Åt på en italiensk restaurang och det var himmelskt gott vill jag lova och personalen var kalas. Den heter La Cucina och jag kan varmt rekommendera den om ni har vägarna förbi.

Nu ska jag kolla på SYTYCD, är inne på de sista avsnitten nu, ska även ladda min ipod, och sen kan jag löpa på bäst jag vill :)

Cellprov

Publicerad 2008-08-28 20:56:24 i Allmänt,

Äntligen är den här dagen över! Har inte direkt sett fram emot den om man säger så. Jag och in chef satt och pratade igår när det var lugnt. Hon är också relativt nyinflyttad här i stortstan och vi pratade om cellprov eftersom jag skulle på ett sådant idag. Jag tyckte att det var så konstigt eftersom det bara är 2 år sedan jag fyllde 23 och jag tyckte att det kändes som att det var för ofta med vart annat år. Hon höll med mig och tyckte också att hon fått gå för "ofta". Men jag sa att det kanske berodde på att man nyliegn flyttat.

Så idag när jag skulle åka så blev det felpå tunnelbanan för en annan linje som passerar där jag går på, så jag blev försenad. Men som tur var så var Martin med på den jag åkte med så han visade mig var jag skulle bege mig eftersom han kollat ut det. Inte ofta en barn- och mödravårdcentral ja även vårdcentral ligger i ett köpcentrum. Kändes lite knasigt att man hade fått en kallelse med en tid men man var ändå tvungen att ta en kölapp. Så jag hade inte behövt stressa så som jag gjorde. Precis när det är min tur knatar en av mina gamla klasskamrater in där. Andra gången på en månad som jag träffar henne.

Fick dock världens coolaste barnmorska som närmade sig de 65, klagade hejvilt på datorer och att de inte alls har samma hyror som i Örebro. Detta fick jag veta när jag fick klä av mig mitt på golvet och inte gå in bakom nåt skynke som man är van vid. Hon pratade och pratade. Rätt skönt det, men jag var så kissnödig så det enda jag kunde tänka på var att försöka att slappna av och inte kissa på henne ;) Det gick bra, hahahha! Passade även på att fråga om hon kunde förnya mitt recept på piller. Det kunde hon absolut göra. Hon var lika cool där. Hon hade humor den kvinnan. Sånt gillar jag. Allt för att man ska slappna av. 

Jag frågade ju även hur ofta man ska gå på dessa provtagningar och svaret är vart tredje år. Jag fick en kallelse för att jag är ny i stan. De har inga sparade journaler på att man varit på något innan och då ser det ut som om man aldrig varit på det. Så nu vet ni :)  

Typiskt

Publicerad 2008-08-27 22:14:43 i Allmänt,

Ibland blir jag bara så trött. Idag var jag trött på riktigt, det är tredje morgonen som jag vaknar 10 i 5. Varför kan man fråga sig? I måndags berodde det på att nån av katterna drog ner en vinpava från hyllan ovanför köksskåpen. Som tur var höll den, men jag kan lova er att det small rätt högt. Jag trodde att vi hade en inbrottstjuv, men Martin bara vände på sig när jag bad honom gå upp och kolla ;) Han gick upp tillslut. Igår hade nån av dem rivit ner en burk med kattgräs som jag planterat. Och idag vaknade jag nog bara av mig själv, bara för att jag kunde sova en stund längre eftersom jag idag började halv elva. När Martin gick vid halv åtta så fortsatte katterna att leka så det blev inte så mycket sova där inte.

Försökte ringa skattemyndigheten men det var inte det lättaste, var bara upptaget hela tiden. Måste få till min jämkning, men jag antar att den inte blir klar så att jag kan skicka in den i tid denna månad heller. Men hey, blir ju bättre när man får tillbaka på skatten på detta vis så jag ska ju inte klaga. Men det känns något tufft att betala närmare 30000:- i räkningar. Men jag antar och hoppas att det bara var denna månad som det blev så...För jag är inte gjord av pengar...

Dessutom har min telefon fått fnatt. Skulle ringa Martin när jag var påväg hem för att säga till att han kunde starta med maten. Skönt att slippa den biten när man slutar vid 19. Men när jag ringer så säger den att min inkorg är full och frågar om jag vill ta bort något meddelande...hm, jag skulle ringa inte messa. Men det händer inget när jag ringer, men så ringer Martin mig samtidigt och då går det minsann inte att svara ens. Men helt plötsligt gick det, pratade en liten stund och när vi sedan lagt på kollar jag på telefonen och VIPPS! så har alla mina meddelanden raderats! Hur kunde det gå till? Jag valde ju aldrig att radera nåt alls ju. Så himla typiskt för en del av dem hade jag sparat för att de var roliga och så. Men nu är de borta...Trist...

Skojfriskt

Publicerad 2008-08-26 19:32:52 i Allmänt,

Idag när jag gick genom perrongen i tunnelbanan hörde jag nåt roligt. Hörde inte hela samtalet eftersom jag bara kom och gick förbi dem. Men det var i alla fall 2 herrar och 1 dam som stod och pratade. De pratade det magiska rökandet. Tydligen hade nån av dem slutat och när jag passerade så säger damen att men just det du feströker ju bara. Men den här mannen han hade humor för han svarade damen att: ja feströker så är det ju men det beror på hur ofta man har fest.

Haha, feströka, det är för mig ett skämt faktiskt! Antingen röker man eller så röker man inte och där med basta!  Sen kan jag absolut förstå de som en gång slutat och som blir sugna när de dricker, det kan jag. Men sen har man ju ett val, antingen fortsätter man att vara sugen eller så tar man en rök. Kan alkoholister då vara festsupare?

På jobbet går det också bra. Himla mycket att stå i. Har aldrig varit med om att det ringer så mycket på ett hotell. Men så finns det ju några rum att fylla också. Hela den här veckan är det fullt i Stockholm och det tycker jag är kul. Tänk er alla hotell i Stockholm, blir en del det. Men det är mindre kul när man börjar med nåt och inte hinner klart. För här måste man då stänga ner sitt jobb och sen få man hoppas på att man kommer ihåg var man slutade. Men så fort man går tillbaka och ska fortsätta så ringer det igen. Men det är kul när det händer lite :)

Nu måste jag kolla till maten. Är hungrig som en varg. :)

Promenad

Publicerad 2008-08-24 19:03:48 i Allmänt,

Hade tänkt att jag skulle ge mig ut på en löptur idag. Men Martin skadade sin nacke igår när vi satte upp en hylla så då blev det en promenad istället. Jag skulle kolla ut var jag ska ta mig imorrn och då passade det bättre med en promis. Låg himla nära så imorrn tar jag tuben hem och byter den mot min cykel istället, så att jag snabbt kan komma hem till middagen. Men vi fortsatte och kollade in Sumpans centrum, var kanske inte så mycket att hurra för, så vi gick lite till och helt plötsligt var vi i Solna C. Så vi fikade lite där och kollade i lite affärer. Lite skoj det där för vi var kanske inte så där jättefint klädda eftersom vi bara skulle ut och gå. Men det verkar vara så här i Stockholm. Man ger sig först ut på en promenad och avslutar den i ett köpcentrum. För det var fler än vi som var klädda så.

När vi fikade så fikade vi gott, men vi fick det serverat på papperstallrikar och fick dricka ur plastmuggar. Kändes som att man gick på dagis igen och  var ute på gården och fikade. Blev liksom fel. Men det var inget fel på smaken :) Som sagt detta är en moffarhelg! Men snart är den slut och det är dax för vardag igen. Men det är helt okej att det blir det. Har mycket att se fram emot den kommande tiden. Många födelsedagar, Jerker kommer hit, kryssning, Tysklandsresa, vår fest (inget datum ännu) sen är det typ jul och då har det dax för ett nytt år. :)

Nej, ska kolla på Greek nu. Kan verkligen rekommendera den serien, går på 5:an på söndagar klockan 19. Himla skoj!

Samtal med Ella 4 år

Publicerad 2008-08-23 23:06:13 i Allmänt,

Ella och jag ligger och myser i soffan och kollar på Emil i Lönneberga.

E: Chrrriiiiiistiiine, vet du? Det är nästan som att ligga på en kudde.

C: Hahaha, Ella du är inte lite tokig du.

E: Men det är så, det är nästan lika mjukt.

Pappa Jonas: Men Ella det är ju ett bröst inte en kudde.

E: Hihihi, ett bröst som en kudde.

Mamma Anna: Ja, Ella du kommer också att få det en dag.

E: Ja, när jag blir stor. Hahahha, nu ligger jag mellan kuddarna. Men nu ser jag inget. Jag måste nog flytta fram lite. Så nu är det mjukt igen...

Jag mår illa...

Publicerad 2008-08-23 22:07:16 i Allmänt,

Är äntligen hemma efter några hektiska dagar i Örebro. Nu när man väl är där så är det så många man måste hinna träffa och så många saker som måste hinnas med. Började med att hetsköra till hemstaden då min käre far ringde en kvart innan vi skulle åka och ville att vi skulle ta en sväng in till innerstan för att kolla på en affär och dess inventarier. Jag tyckte kanske att det var mindre skoj att åka med en trasig ljuddämpare mitt inne i Stockholm, men snäll som jag är så gjorde jag det. Jag agerade kartläsare och älsklingen fick den stora äran att köra. Vi hittade rätt på första försöket och jag knäppte en och en annan bild. Blir så mycket lättare än att förklara. Sen bar det av i 180 hemåt. Skulle ju väga mig för första gången sedan typ midsommar...som tur är kan man gå in med portkod. För som ni förstår så hann jag inte riktigt i tid. Gick helt ok att vägas också, hade gått upp lite 2 hekto ;) Tycker jag är rätt bra med tanke på de hemskheter jag tryckt i mig.

Tog en snabbvisit förbi hotellet, skulle hämta mina lägenhetsnycklar men de var spårlöst försvunna, så det kan gå. Men pratade på som bara Ida och jag kan. Jisses vad jag saknar den tjejen! Sen bar det av hem till mina föräldrar där vi huserade dessa dagar. Var inte uppe särskilt länge då vi skulle upp i ottan för att lämna in skrället till bil. När det var gjort knatade vi iväg till lägenheten och hade besiktning. Gick riktigt bra. Så efter det gick vi upp på stan för att införskaffa det som behövdes för att fixa till lägenheten till ett lite bättre skick. Eftersom vi inte lyckades sälja alla saker fixade vi så att Röda korset fick resten, är mycket för goda gärningar numera. Gick iväg till hotellet igen för att hjälpa till med lite saker. Kan faktiskt ärligt säga att jag inte alls saknar det jobbet. Jag saknar alla arbetskamrater men inte mer just nu. Kommer kanske senare.

Åkte hem till Martins syster med familj. Så himla länge sedan vi var där. Lilltjejen fyller snart 1 år, kan liksom inte fatta det. Nästan att hon kan gå. Hon har liksom bara gått från bebis till så här stor på nåt vis. Och stortjejen, min tjej. Åh, det är så mysigt så det går liksom inte att förklara. Hon är verkligen min lilla tjej. Är jag med ska hon sitta med mig, vara där jag är och bara mysa. Älskade lilla flicka. Var där alldeles för kort kändes det som. Men vi var ju tvungna att hålla vårt schema ;)

Igår fixade vi till lägenheten och lämnade tillbaka nycklarna. Betalade våra skulder för städningen av lägenheten. Jag lunchade med Lisa, Martin umgicks med Jeker. Jag kom över till dem, jag lämnade dem för att möta upp Simon för att får min dator. Sen tillbaka till mina föräldrar för att sedan bege oss hemåt med en hel bil nästintill. Stannade till i Hummelsta och köpte på oss en stor godispåse. Som vi nästintill ätit upp nu, därför mår jag hemskt illa. Men på måndag börjar vår vita månad. Nu jädrar ska här ses resultat! Så imorrn under vår sista lediga dag ska det ut och motioneras. Om en vecka springer jag. Hur ska det gå?!

Äntligen

Publicerad 2008-08-19 22:49:01 i Allmänt,

Usch vad tidigt vi fick gå upp idag. Klockan 4 ringde klockan och det var bara att masa sig upp och fixa frulle åt Martins kusin. Men det är väl klart att man gör det eller hur? Skjutsade sedan iväg honom till Arlanda. Allstå vet ni, det tar oss endast 20 minuter att åka dit, det är helt sjukt faktiskt. Oj, vad vi ska resa! Hjälpte honom att checka in, han fick göra en sån där i datorn själv. Så skoj att de valde ut honom till det som var så sjukt nervös. Han var till och med på väg att trycka yes på om nån annan hade packat hans bagage. Haha, det hade nog blivit bra det. ;) Men stackare att åka helt ensam till Tokyo, sitta där utan att ha nån att prata med i typ ett dygn! Nej tack! Men det blir nog himla skoj när han väl är där!

Åkte hem och sov sen. Skulle vara duktiga och gå upp halv tio, halv tolv vaknade jag med ett ryck och förbannade mig själv för att jag tryckt av alarmet. Det är himla tur att bankerna numera har öppet till 18, eller ja i alla fall min bank. Min dosa dog i London och utan det är det riktigt svårt att hålla koll på statusen på sina pengar. Så jag hann fixa en ny sådan med, nummer 3 i ordningen. Nu är den svart istället för knalligt orange.

Skulle även köpa Sex and the city boxen, men det fick jag inte för min bejbi. Han köpte den åt mig :P Vi firade 4 år som förlovade igår och ja då kände han för det helt enkelt. Så frågan är nu vad jag köper till honom? Det återstår att se. Ringde även upp datakillen från mitt gamla jobb och bad honom att lägga en beställning på en dator åt mig. Det har tagit mig snart ett år att göra detta...Han bara skrattade och sa att han skulle fixa det. Blir himla bra det med tanke på att vi drar mot Örebro imorrn. Så på fredag då har jag den i min famn ;)

Var över till Martins bror med familj idag med och lämnade över presenterna. Lilltjejen fick en bitring med Nalle Puh och stora tjejen fick en gosedjurs katt som kunde gå ;) och jama. Det ni, heheh! Men det blev kärlek från start, hon döpte till och med kissen till Chricke Elisabet Karlsson. Hahah, hon är för söt!

Sex and the City Shoebox - Alla Säsonger                                    

Får man vara så trött?

Publicerad 2008-08-18 16:39:12 i Allmänt,

Igår när vi kom hem så bestämde vi oss för att inte sova, trots vår sömnbrist från natten, bara för att vi skulle få ordning på dygnsrytmen igen. Men vi klarade det så klart inte och sov i si så där 1,5 timme. Gick sedan och la oss vid 23 igen, jag trodde helt klart att jag skulle vakna tidigt idag. Jo, men tjena. Klockan tio i elva slog jag upp mina ögon. Har man sömnbehov då eller vad? Men det är väl det som semester innebär? Lata dagar då man inte behöver bry sig om varken det ena eller det andra?

Ska strax iväg och tacka Martins bror för att de tog hand om våra missar så att vi fick åka och hälsa på lillebror. För att göra det hela lite roligare är det inte de som får några presenter utan kidsen. Ligger faktiskt lite tanke bakom presenterna med, så det så. Efter det får vi besök här i vår lägenhet med. Martins kusin och hans föräldrar kommer, kusinen ska sova över och föräldrarna ska äta middag. Fick veta detta idag efter att jag handlat, men som den superkock jag är så kan jag ju lätt svänga ihop käk till dem med :)

Ska dessutom försöka lugna kusinen så att han klarar av sin resa imorrn. Åker till Japan imorrn och han är minst lika flygrädd som jag, skillnaden är att han ska åka helt själv...Men det blir nog toppen. Inte ett dugg avis ;)

Nej, ska nog ta av mig mina nya tofflor och gå iväg nu :)

Dagens goda gärning

Publicerad 2008-08-17 18:23:12 i Allmänt,

Jag är inte fröken pigg idag direkt. Blev inte många minuters sömn inatt ändå. Lägenheten vi bodde i hade endast 4 nycklar och det är 8 personer som bor där. Förstår inte riktigt matematiken där. Men hur som helst kan man då ringa på och bli insläppt av den som är i lägenheten. Eftersom Martin och jag hade den lotten på oss fick man snällt spinga upp och öppna dörren när det ringde. Men man kan ju tycka att när den första ramlade in lagom rund under fötterna vid halv två och jag sa att vi skulle upp klockan 5 att hon då kunde ha öppnat för nästa som kom vid 3 men icke! De sista kom hem klockan 4 och då rökte de i omgångar så ja, jag vet inte hur många minutrars sömn det blev...suck...

Men vi hann med bussen, till och med en tidigare. Vi fick lämna in en väska till och resan hem gick bra. Inte lika turbulent som på ditvägen. Jag tror dessutom att kaptenen gjorde sin första flygning. Lite tufft, men ack så skrämmande...Jag lever dock fortfarande och det är ju huvudsaken då gjorde han ett bra jobb menar jag. Avgassystemet och ljuddämparen fick vi med oss hem också, men aj vad det lät illa. Fick dessutom ringa polisen då en man inte höll sig i sin fil nånstans. Det tyckte jag var skrämmande, både att åka bredvid honom och att sedan ringa...hur vet man var man var man är när det bara är en massa skog runtomkring? Hoppas att de haffade honom i alla fall.

Idag är jag alldeles för trött för att ens tänka på att laga nån mat. Så vi ska dra oss till lilla wokstugan som finns här. Som en liten korvmojje fast med Thai-käk istället. Kan inte bli så mycket bättre. Vet ni en annan sak som är bra? Jag köpte inget från taxfreen, varken godis, parfym eller smink. Duktiga lilla jag. ;)

Hola!

Publicerad 2008-08-17 01:22:13 i Allmänt,

Har sitter jag i ett regnigt London, har  precis vanligt men bestamt nekat att folja med ut pa krogen. Att jag kan vara sa duktig visste jag inte, men aven jag kan ha mina dagar. Bussen som ska ta oss till flyget gar klockan tio i sex och  jag har ingen lust att missa den som ni kanske kan forsta. Men det hade varit bra roligt, men men, det kommer fler ganger.

Lanar en mexikansk tjejs dator, darfor saknas manga av de bokstaver som ni ar vana vid att se i Sverige. Men jag hoppas att ni kan forsta anda. :) Har fyllt de flesta av dagarna med shopping har, men det ar precis som det ska vara. Skulle ha besokt London Dungeon, men jag var for bakis igar och idag ar min bror ivag och jobbar pa en festival sa det far allt bli nasta besok har. Musikal har vi varit pa idag, det ar massa skoj att ga pa dem faktiskt. :)

En annan sak jag funderar pa just nu ar hur var bil ska klara av farden forst mot Stockholm och sedan mot Orebro med trasig ljuddampare, Den hanger mer an vad den sitter fast...men men, det far vi se imorrn. En annan sak jag funderar pa ar vad tidsskillnaden ar mellan England och Mexico? For hon har en hel del vanner som ploppar upp pa msn. Kan inte stanga av for jag fattar inte spanska...suck...tur att ingen pratar med mig i alla fall.

Nej, jag ska nog ga och lagga mig nu. Maste bara packa forst, hahahahha!

Jag och packning

Publicerad 2008-08-12 21:11:35 i Allmänt,

Så var det dax igen, Christine ska ut och resa. Det är ju roligt kan tyckas. Få se nya platser och så. Det tycker jag med. Men sen är det det där med packningen. En av mina vänner hon börjar packa lite småsaker när hon bokar sin resa, det kanske vore nåt för mig med? Fast jag tror inte att det skulle funka för mig. Jag har alltid varit sån här. Man ska tvätta och fixa in i det sista och under tiden gå runt i sunkiga kläder som inte ska med på resan. Ok, nu ska jag vara borta i 5 dagar och inte i en hel evighet. Så det är ju inte så farligt som det låter. MEN jag måste verkligen veta vad jag ska ha med mig för att använda. Inget som ligger i väskan får bara ligga där och ta onödig plats. Jag ska ju liksom resa bort för att shoppa. Där ligger mitt problem med packningen. Jag tar alltid med mig för mycket. Ska jag bort en helg ser det ut som att jag ska vara borta i en vecka. Jag menar man vet ju aldrig vad man kan behöva under sina dagar som resenär.

Men nu ska jag till London som sagt och träffa min bror. Vi ska till ett ställe som heter Primark och där kan det shoppas för en billig peng. Brukar dock sluta med ganska höga summor, men det är en världslig sak. Vet inte riktigt mer vad vi ska hitta på. En utekväll ska det hinnas med. Men sen överger han oss och ska iväg och jobba på en stor festival, det är sånt han gör där borta. För oss funkar det dessvärre inte att följa med honom även fast det skulle vara kul att se en mässa stora artister, men att ta sig en bit utanför London lockar icke. Så vi huserar i hans våning och lever loppan med hans roomies. Blir bra det. Kanske att vi kan se en musikal med. Kanske.

Nej, måste nog återgå till packningen om jag ska hinna. Bilen drar klockan 4 imorgon bitti. Som by the way är kaputt. Tur att den även ska ta sig en tur till Örebro till veckan och få sig en genomgång. Bra med en pappa med kontakter, det tackar i alla fall plånboken åt. Packa...packa...packa...ska nog ta mig en chokladboll till innan.
A revoir!

Härliga semester!

Publicerad 2008-08-10 20:56:10 i Allmänt,

Drömmen om att få gå lite tidigare dagen innan semestern började gick i krash så fort jag fick veta att även jag var inbjuden till ett möte angående MYG (Mystery guest). Nog för att jag tycker att det är en spännande del i mitt nya jobb att bli utvärderad av hemliga bokare. Men att jag som började svara i telefon ens skulle ha nåt med juni eller julis gäster att göra förstod jag inte riktigt. Men jag är en bra tjej så jag tog mig till mötet och lyssnade med intresse. Juli månads hade jag ändå hört en annan tjej boka in. Att allt som denne gäst sa i sin utvärdering stämde var kanske inte helt ok, men att man sedan inte kan erkänna att man gjort fel är ännu sämre. För att utvecklas måste man kunna ta till sig sina fel och göra nåt åt dem. Det är min tanke i alla fall. Först ska jag lära mig allt jag behöver sen ska det ges bra service!

Nu blev det som "tur" var endast 1,5 timme som jag fick jobba över, men skulle det ha varit som så att det hade blivit Uppsala i helgen hade jag i detta nu varit lite förbannad. Men fina vädret tackade för sig lagom tills det blev helg och då får det nog bli nästa år. Att jag somnade in klockan 20 den kvällen kan ju ha med saken att göra med. Migrän och reggae kanske inte är en 10 poängare ihop. Lite OS-invigning fick jag se i alla fall eftersom jag faktiskt vaknade upp till dess.

Igår gick vi ut till sjöarna och började värma upp lite, sen joggades det tills svetten lackade. Heja mig! Att jag emellanåt får gå det är sånt man får ta, det är ju ett tag kvar innan jag måste vara fit for fight. Efter lite uppfräschning trotsade vi regnet och gick iväg för att spela golf. Jag förlorade stort, men det kan jag bjuda på. Jag var sjukt sugen på chokladbollar, men det var tydligen resten av Solnas befolkning med så vi bestämde oss för att baka egna. Men väl hemma så hälsade migränen på igen så jag fick snällt lägga mig igen. Så lite hälsosam var jag allt. ;) Blev en filmkväll här, Barnhemmet skulle visst vara en film man skulle se läskig var den och helt klart sevärd! Så se den om ni törs!

Idag var det söndagmiddag som stod på tapeten och lek med barn och mys med bebis. Precis som man vill ha en söndag. Hann dessutom träffa en gammal klasskompis som jag inte träffat sen vi slutade skolan för 2 år sen. Med vissa människor funkar det verkligen att göra så, man kan plocka upp allt från där man slutade och precis så kändes det idag. Fick även träffa en av hennes allra äldsta vänner som bor 2 hållplatser från mig, ja skoj var det. Nu är det dax för söndagsmys hemma. Film ikväll med, Arn ska det bli. Vad skoj det är att se på film egentligen!

Oj, vad jag gillar Jonas Gardell! Han är bäst!

Helgen

Publicerad 2008-08-04 20:54:02 i Allmänt,

I fredags kände jag att det skulle bli skönt med helg, kocken och jag går verkligen inte ihop. Egentligen går han inte ihop med nån, bittrare människa har jag aldrig stött på, men just i fredags kändes det som att det var mig han var ute efter. Men det är bara att bryta ihop och komma igen, få det att fungera helt enkelt. Men vem har sagt att det ska vara lätt? Annars flyter allt bra där borta :)

Började ialla fall med att köpa på mig lite svamp, ja alltså kantareller. Ville ha typ 3 hekto men kom hem med närmare 3 kilo. Jag förstår inte att vissa männiksor inte förstår vad man säger. Jag är den enda i det här hushållet som äter svamp, så vad ska jag med 1 kilo till? När det sedan blev 3 kilo så var det bara att le och släpa med sig eländet hem. Rensandet fick jag som tur var hjälp med. Förvällningen fick jagta hand om själv, jag tillsammans med två skrikande katter som tydligen gick igång på doften. Mr Barrington mumsade och åt dessutom. Knasiga lilla katt.

Lördagen höll på att sluta i katastrof! Regn överallt. Men inte hindrade det oss, på med lite rejäla kläder sen bar det upp på stan för att se årets parad. Så himla mycket folk stod där i det dåliga vädret och kollade i närmare 3 timmar. Men det är på nåt sätt värt det. Man blir så glad, kärlek är bra. :) Men efter det bar det hem, hem till mys och film. Såg Kung Fu Panda, me like!

Söndagen bar det ut på en morgonpromenad. Nu jäklar är jag igång! Om 3 veckor är det Tjejmilen och Gud nåde mig om jag inte pallar trycket! Jag måste, jag är utmanad och jag ska vinna. ;) Efter det bar det av till Kista för shopping, eller ja först till Bromma för att inhandla en kattmöbel. Den vi en gång hade gick sönder rätt fort när dessa vildar kom igång. Men nu så blev det en ny. Uppskattat! Blev en hel del smått och gott till mig med, dock inte från djuraffären ;)

Nu är en ny vecka igång och inte vilken vecka som helst. Veckan innan semestern! Ska bli skönt. Mycket skönt! Den kommer att inledas med Uppsala Reggaefestival! Jag ska få se Sean Paul! Wiiiieee! Många par har kärleksballader och den typen av låt som just deras låt. Martin och jag har Sean som våran artist. Lovely! Dock var det fullt på hotellet så jag antar att vi åker emellan...får gå det med. :)

            

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela