kirsten

Sanna mina ord

5 år!

Publicerad 2008-01-31 20:37:00 i Livet,

Ytterliggare ett år har passerat och lika lycklig är jag, som den dagen för 5 år sedan då Martin visade sig vara just den underbare ängel jag behövde. Från dag ett har han ställt upp, trots att jag kan vara rent ut sagt för jävlig ibland. Men den som kan lugna mig är just han. Tror att vi kompleterar varandra sjukt bra!

Har köpt en tröja till honom, trotsade mitt förbud mot att gå ut själv ;) Var ju tvungen att köpa nåt i alla fall. Hoppas att han blir nöjd, är inte lätt att köpa just t-shirts till honom, en kräsen jävel. Haha! Valde tillslut Timbalands design (fast svart) för HM´s kollektion against aids. Tror den passar honom, vill även att han ska ha Ziggy Marleys. Men jag får se, fanns inte i Örebro. Men på hemsidan. Men men, nu får han den här först och 5 llååååååååånga röda rosor ;)

Love is in the air...

Ont

Publicerad 2008-01-29 20:55:54 i Livet,

Asså var jag bränd igår så är jag stekt idag. Kan knappt röra mig! Ungefär så ont gör det, min kropp kokar! Milt sagt. Men det är smällar man får ta. Jag vet att det inte är samma typ av strålar i ett solarium som i den vanliga solen, fullt medveten om det. Även medveten om att det är farligt. Men å andra sidan är det farligt att gå till jobbet med. Problemet för mig är att jag kommer att bränna mig till döds första dagen i Thailand om jag inte har nån grund att stå på. Så därför tar jag tag i detta. Vet att jag får skylla mig själv och att jag inte kommer nånstans med gnäll. Men lite sympati får jag allt. ;)

Funderar på om jag ska hitta på nåt skoj till Martin på torsdag. Vår 5-års dag! Helt otroligt, men så är det. Det trista är att han har telefondag och det innebär att han kommer hem sent. Men man kan ju alltid köpa nåt och så får han den när vi käkar på lördag, eller fredag. Vet inte om han kommit ihåg att boka bord, antagligen inte...så det blir kanske en Billys pan pizza ;) Ska nog höra mig lite för när vi ses sen.

Nu ska jag jobba vidare och hoppas att den sista stunden går fort ;)

Burned

Publicerad 2008-01-28 20:54:11 i Familj,

Asså jag vet inte hur jag lyckas jämt. Drog iväg och solade förut, lyckades få solariet i damernas omklädningsrum vilket var underbart skönt. Slapp man ta sig ut till de allmänna. Men fan vad vi tjejer bankar och har oss när vi ska byta om, varför? Hörde ju knappt musiken i min iPod. Vad härligt det är att kunna lyssna på egen musik förresten, istället för den skråniga musik de har på radion.

Aja, hur som helst så måste jag på nåt sätt ha haft ansiktskanonen igång hela tiden, för jag ser ut som en panda i fejjan. Riktigt läckert faktiskt. Klarröd med två runda vita ringar, på halsen kan man också skåda ett runt vitt märke av nåt slag. Så himla vackert. Hade tänkt att ni kunde få sett det med egna ögon. Men jag får inte till nån bild där det syns. Så förhoppningsvis är det bara jag som inbillar mig ;)

Blev en sista syn av lillebror med. Tur att man hann det. Ska ju liksom vara borta för tid och evighet. ;) Nog för att vi bara träffades i bilen och sen i bilen igen på vägen hem. Men ändå. Kommer bli tomt här hemma, ingen som tjatar på en att man ska hänga med ut. Inget Singstar. Ingen träning. Inget snack på msn. Jag vet, jag vet. Jag kan göra allt själv, eller ja kanske inte sitta och snacka med mig själv på msn kanske...men men...finns ju msn over there med.

"Is there any other world..."

Jag är utmanad...

Publicerad 2008-01-25 21:26:52 i Familj,

I förrgår när jag kom hem från jobbet låg det en inbjudan på köksbordet. En inbjudan jag definitivt visste att jag själv INTE skickat efter. Eller egentligen kan vi säga att det är 2 utmaningar. Den första går av stapeln 14 maj i Örebro. Den andra 31 augusti i Stockholm. För mig är detta en riktig utmaning då jag har allvarliga problem med mina ben, för er som inte redan listat ut vad det är så är det Vårruset och Tjejmilen . 5 respektive 10 km löpning.

Men jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet och anta utmaningen. Den är från min kära mor. Visste att det var hon som skickat detta till mig. Antingen var det hon eller Martins mamma, men hon tjatar mest på om golfen. Men hur som helst, 5 km det klarar jag. Tror jag, allt beror ju på benen så klart. Men 1 mil?! Aja, nu börjar hårdträningen!

Mamma tyckte att jag kunde träna när jag är i Thailand. Jo, jag tackar jag...Men det ska gå. I mål på tjejmilen får man ju dessutom ostkaka, min absoluta favorit...skulle med glädje springa ytterliggare en mil för att få slippa skiten... ;)

Borde sova

Publicerad 2008-01-25 00:05:19 i Livet,

Men det gnager i mig. Jag funderar. Men kommer inte fram till några som helst svar. Skulle bara behöva få ett svar. Men det finns ingen som kan ge mig dem, de kan endast komma från mig själv. Jag vet saker jag inte vill veta, som inte var ämnat för mig.

Tragiskt

Publicerad 2008-01-24 10:46:45 i Livet,

Känner att det är mycket som är det just nu! Speciellt att en så pass ung människa bestämmer sig för att ta sitt liv eller vad det nu än är som har hänt. Troligen är det så att han inte orkade, talar om Heath Ledger om ni inte förstod det. Visar så tydligt att bara för att man har pengar så är man inte lyckligare för det. Tror att det snarare gör saken värre faktiskt. Svårt att veta vilka ens verkliga vänner är som ställer upp oavsett vad det gäller liksom. Tycker bara att det är så onödigt med tanke på hur begåvad han var...vila i frid...

Tjejsnack v 4

Publicerad 2008-01-21 19:11:38 i Tjejsnack,

Favoritprogram


Hur mycket tittar du på TV?
Relativt mycket.


Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på?
Serier :P


Finns det något du följer du slaviskt?
Massor! Typ Grey´s anatomy. CSI Las Vegas, Desperate Housewives mfl mfl


När och varför stänger du av TV´n?
Hm, antagligen när jag inte ska kolla längre ;)


Skulle du kunna leva utan TV, varför/varför inte?

Ja, alltså jag skulle ju inte dö utan TV, men det skulle vara rätt trist.


http://mlilja.net/tjejsnack

Boten Anna

Publicerad 2008-01-19 19:04:19 i Livet,

Vet att den låten egentligen suger balle, men den har ändå en plats i mitt hjärta. Förra sommaren var första året jag och Martin tillsammans skulle cykla Vätternrundan, gick ju som det gick. Men hur som helst så spelades den här låten under tjejvättern som hans mamma cyklade innan vi skulle iväg. För att göra en lång historia kort så spelades denna i en depå när vi väntade in henne och jag hörde bara själva melodin vilken jag ändå måste säga är helt okej, som den gamla rejvare jag är ;) Aja, de spelade den nyss på Landet runt som av nån anledning står på här hemma när vi försöker att komma i partystämning. Haha.

Nej, ska ta och klä på mig det sista. Har för en gångs skull lyckats vara klar i tid. Kan vara för att jag har massor med nya kläder som jag hämtade ut i veckan. :) Altt utom två t-shirtar kan ses nedan...

Tjejsnack v 3

Publicerad 2008-01-18 10:46:15 i Tjejsnack,

Din födelsedag


När fyller du år?
Jag fyller den 7 april, förväntar mig många gratulationer då ;)


Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?
Vuxen ;) Fyller 25


Hur brukar du fira din födelsedag?
Det beror sig alldeles på om nån har tid med mig ;) Men annars är det kalas med familj och vänner


Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
Ja, en klocka


Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag?
Visst gör jag det. Firade i London med bror och Martin :)

http://mlilja.net/tjejsnack

Härliga Siv!

Publicerad 2008-01-18 09:19:50 i Träning,

Fick lite halvpanik igår när jag kom hem, hade skrivit upp en tid i almanackan för träning, men den stämde inte med träningsschemat. Men jag åkte iväg till tiden enligt träningshallen och det gick ju bra det för det var rätt ;) Äntligen ett roligt pass att gå på igen! Latinoaerobics stod på schemat med härliga Siv. Man kan inte annat än att le hela passet igenom, även under styrkan som hon tidigare inte haft. Men vad svårt det är att använda delar av kroppen man knappt visste fanns! Inte alltid så lätt att shaka loss! Var inte så många igår heller vilket var otroligt skönt då jag hade en hel sida för mig själv nästan. Så mycket lättare att ta ut rörelserna ordentligt då. Ja, det blir bra detta.

Fick besök på jobbet igår med, av en gammal kursare. Skojigt det! Visade runt på bygget och snackade en massa goja. Precis som det ska vara. Synd bara att man inte kan träffas lite mer ofta! Men det kan det ju i och för sej bli ändring på...

Kloning?

Publicerad 2008-01-16 21:49:41 i Jobb,

Skulle verkligen behöva nån form av knapp på kroppen, där man skulle kunna trycka när det blir för jobbigt. När man inte riktigt hinner med det man ska. Har haft två stressiga kvällar på jobbet, så där så att man knappt orkar ta sig hem efter det avslutade passet. Skulle vara så himla skönt att då kunna ta till den där knappen, och vips så skulle det stå en till av mig här, redo att hjälpa till. Med incheckning, matlagning och barservering. Men visst, drömma går ju bra, men tillbaka till verkligeheten så finns det bara en av mig och hon är trött. Trött så in i bängen. Skulle jag lägga mig ikväll och inte ställa nån klocka skulle jag nog vakna om 2 veckor eller nåt. Fattar det inte!

Men det är väl så när man inte har nån ork kvar till nåt. Man hänger bara med som ett sladdrigt bihang. Blir inte bättre av att jag inte alls vet vad jag vill med nåt. Har fått vissa klarheter i vad man duger till och det känns ju förvisso bra, fast ändå inte. Orkar inte riktigt gå in på vad det gäller. Men det ska bli så himla skönt att få åka härifrån ett tag. Tror att jag behöver det. Bort från allt...

Tjejsnack v 2

Publicerad 2008-01-14 09:08:50 i Tjejsnack,

Senaste...


Filmen du såg, var den bra?
Såg I am Legend igår med Will Smith. Tyckte att den var sjukt bra! Men otäck och otroligt sorglig...hur man nu kan tycka att en skräckfilm är det ;)


Person du pratade med, om vad?
En gäst angående en bokning.


Inköpet?
Mat antar jag...


Kyssen? Berätta lite?
Hm, ja den borde jag ju ha fått av Martin ;) Eller vad tror ni?!


Gången du grät, av vilken anledning?
Till filmen igår antar jag. Som jag sa innan så var den sorglig, speciellt på ett ställe...vill inte berätta mer om nån ska se den.


http://mlilja.net/tjejsnack

Tjejsnack v 1

Publicerad 2008-01-14 09:05:28 i Tjejsnack,

Har du någonsin...


Dejtat en av dina bästa kompisar? Berätta lite, hur gick det?
Hm, jo men det kan jag nog säga att jag gjort. Blev tillsammans och var det i 3 år.


Blivit arresterad? Berätta lite?
Haha, nej det har jag inte. Endast blivit tillsagd av polisen att man minsann inte får dricka på stan, alkohol alltså ;)


Sagt att du älskar någon utan att mena det? Berätta lite!
Hm, nej aldrig faktiskt. Inget jag säger utan att mena det.


Haft ett one night stand? Berätta lite?
Hm, ja fast ändå inte...


Busringt till någon, vem och varför?
Det tror jag alla har gjort ;)

http://mlilja.net/tjejsnack


 


Tillbaka igen

Publicerad 2008-01-14 07:44:46 i Livet,

Usch, jag är trött. Jag har ingen som helst lust med något alls. Jag som trodde att det skulle kännas bra att äntligen få vara frisk igen. Men icke. Bättre att få ligga hemma och tycka synd om sig själv ;) Känns som att allt bara är en enda stor röra var jag än befinner mig. Låt mig bara få sova ett par dagar så är jag nog back on track igen...

Livrädd

Publicerad 2008-01-07 17:05:23 i Livet,

Usch, jag tror inte att det finns nån som är mer rädd för sprutor än vad jag är. Eller jo, det finns det nog. Men jag hatar verkligen att ta dem! Har alltid lyckats få sköterskor som inte alls klarar av att ge dem och det blir inte bättre trots att jag säger till. För de vet ju så klart bäst själva. Mycket smart tänkt...eller inte. Idag fick jag själv bege mig till vaccinationsmottagningen, eller själv är ju synd att säga att jag var. Var ca 10 före mig i kön om man räknar nummer, räknar vi personer var det kanske det dubbla. Då många gick in tillsammans på sina nummer. Det strulade och de tryckte fram numren för fort och så skulle man då själv hålla reda på när det var ens tur. Väldigt lätt när man sitter där och skakar av rädsla.

På något sätt lyckades jag väl ändå ta mig in i det där rummet, bara för att mötas av Örebros mest förvirrade sköterska. Inget gick rätt för henne, började undra om detta verkligen skulle kunna gå vägen. Hon kunde inte fylla i journalen rätt i datorn, för det saknades just det vaccinet jag skulle ha och hon bad mig sätta mig i en stol vilket jag gjorde. Men det var fel stol...hon menade en pall som stod närmast vid henne. Hon pladdrade på om ditten och datten eftersom jag nämnt för henne att jag inte klarar sprutor så väl. Vet inte om det är så särskilt smart att be nån flytta sig till en ny stol då egentligen...svimmar rätt lätt när jag är så där rädd...men det gick. Jag har nu tatt min första spruta av tre stycken. Så om 4 veckor ska jag gå igenom detta igen. Hoppas på en annan sköterska då!

Packat klart har jag gjort, var klar ca 16. Så det så. Skjutsen kommer 17.30 så nu var jag ju nästan ute i god tid ;) Måste sätta timer på dvd:n med. Men det ska väl hinnas med antar jag. Är väl tillbaka på onsdag kan jag tänka. Beror på hur pass irriterad jag hinner bli, men en galamiddag tackar man ju som sagt inte gärna nej till...

Väskan inköpt

Publicerad 2008-01-06 20:45:24 i Resor,

Så där ja, även lilla jag kan åstadkomma saker ibland. Kan dock vara som så att det tar lite längre tid än för andra. Gissa vilken det blev? Men sen får vi se om jag behåller den. Ska testpacka och se om det funkar. Martins är större så vi kan ju alla med detsamma säga att han får ta en del av mina saker med. Nåt ska han väl vara bra till, eller? ;)

Blev även en massa påsar. Hahah, nej men det är sant. Tjejen som visade oss väskan på Stadium sa att det var nåt vi bara var tvungna att ha med oss. För då kan man lägga t.ex underkläder i en och nåt annat viktigt i en annan. Det finurliga är att det är olika färger på dem med. Så det tackar vi för. Kommer nog att ha stor användning för dem.

Bröt även mitt egna löfte till mig själv idag. Att inte äta godis förens vi åker till Thailand. Men då gjorde vi om löftet till att det endast får ske när vi är tillsammans och på helger. Så det är lugnt. Martin är riktigt bra han ibland. Nu är det time för lite film. Får se vad det blir :) Sen ska jag väl packa antar jag. Vissa saker ändras dock aldrig. Kommer alltid att vara ute i sista minuten med allt. Åker till Skövde imorrn, vet än så länge inte när jag kommer hem. Kan bli på tisdag eller så blir det onsdag som planerat. Men mina kära chefer kan inte riktigt bestämma sig, lyxmiddag eller åka hem. Hm, hur svårt kan det vara?

Fortfarande sjuk

Publicerad 2008-01-05 17:42:01 i Livet,

Åh, jag tycker inte att det är något roligt alls längre. Har inte alls blivit bättre. Har mina toppar mitt i natten, då är jag som bäst, helt klar i huvudet och inte alls trött och med all ork i världen! Fattar det inte. Men men, så är det. Ska i alla fall vara trevlig och gå på Idas födelsedagsfest idag. Det borde jag ju orka med eftersom det är på kvällstid, hehe. Nej, då jag tror att det kommer att bli alldeles utmärkt att komma ut lite bland folk. Är ju bara förkyld!

Skulle handla nåt skoj på MQ:s rea idag hade jag tänkt. Men jag hittade inte nåt. Eller jo, jag hittade en fin tröja. Men jag tyckte att den var för kort! Och så hittade jag en fin kjol, men den gillade inte jag men Martin. Så då blev det inte den heller. Kanske i ett annat liv.

Happ, nej jag ska börja göra mig iordning i tid för en gångs skull idag. Bara måste det. Vill visa att även jag kan ;) Nej, skämt å sido. För att orka göra mig iordning måste det börjas i tid idag...Frågan är bara som alltid, vad i h-vete ska jag ha på mig???

Vilket jobb passar mig?

Publicerad 2008-01-05 17:35:54 i Livet,

Hehe, Aida hade ett rätt roligt test i sin blogg idag. Var ju bara tvungen att testa det själv ju! Här har ni mitt fantastiska resultat:

Du är en barnskötare!

Du är motiverad, kraftfull och rättvis, men styrs samtidigt mer av känslor än av logik. Du har en önskan om att kunna förbättra den hemska värld vi lever i. Vem ska ta hand om alla barn? Du skulle gärna ta hand om dem - men de är ju så många! Det är troligt att du någon gång kommer att bli vegetarian. Det är högst troligt att du redan är det.

Om du har handeksem passar du nog bättre som psykolog.

Klicka här och gör testet du också! Vilket yrke passar dig?

Hahaha! Det var ju ett givande test. Nog för att jag älskar barn, men tror knappast att jag har en önskan att ta hand om alla barn i världen! Inte heller att bli vegetarian på heltid! Nog för att det är gott med veggo-mat men till en viss gräns! Gör gärna testet ni med bara för att det är skoj :)

Ett nytt år

Publicerad 2008-01-04 13:53:40 i Livet,

Jahaja, började detta år med att bli supersjuk, började med vinterkräksjukan och sen gick det över till en förkylning jag bara vill bli av med. Men man får väl se det som att jag får några extra dagar ledigt ;) Nog för att jag hellre skulle ha velat vara frisk då. Men idag känns det faktiskt bättre, himla skönt faktiskt. Bara att hoppas att det nya året inte bara kommer att innebära sjukdomar och skit med tanke på att det började så. Nej, jag försöker istället att se det som att jag nu haft mitt.

Börjar få lite smått resfeber med, för er som inte vet, så åker vi till Thailand den 19 februrai, inte alls särskilt långt kvar om man säger så. Men det ska bli skönt att komma bort härifrån. Vad gäller väskan har jag ännu inte helt bestämt mig ;) Men det ger sig väl, ska antagligen ut och köpa den imorrn. Vilken det nu än blir. Tror det blir bra ändå.

Såg på Seinfeld häromkvällen, inget jag brukar göra direkt, men det började så himla bra. Handlade om våra synpunkter på hår. Att vi kan älska någon annans hår, pussa på det, fixa med det, dra händerna genom det. Men om det skulle lossna från personens huvud och man skulle få det på sig i en badbassäng eller i maten, då är det bland det äckligaste som kan hända. Sant faktiskt. Hur kan det vara så egentligen? Jag menar jag vet ju bara hur jag själv är när det gäller andras hår. Sen visst, det finns äckligt hår som sitter fast på huvuden med, men ja ni förstår nog vad jag menar.

Nej, ska ta mig i kragen här hemma nu och diska och göra mig i ordning. Ska samla krafter till att åka och handla med Martin när han väl kommer hem. Får se när det nu kan bli idag...tågen går ju inte riktigt som de ska ännu.

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela