kirsten

Sanna mina ord

Vad hände?

Publicerad 2009-08-31 22:55:07 i Allmänt,

Igår morse när jag vaknade trodde jag att jag skulle börja gråta, mitt ben gjorde ont. Hiskeligt ont och jag hade bara sovit på det. Jag satt i sängen med underläppen hängande och sa flera gånger om till Martin att jag inte ville, att jag skulle strunta i det och ja att jag inte ville ;) Men så klädde jag mig, tryckte i mig en smörgås och åkte iväg ändå. Vid starten kände jag samma sak, jag vill inte! Men jag gick iväg till en startfålla, plockade upp min lilla tablett och stoppade hörlurarna i örenen och började värma upp. Sen gick startskottet och halva min grupp bestod av idioter som ställt sig fel. De som håller i dessa lopp borde verkligen vara med mer, ser de att nån inte är klädd för att springa så ska de plocka bort dem med detsamma! Nu startade jag liksom i startgrupp 3, men det hjälpte liksom inte. För det var korvstoppning redan från start. Att börja ett lopp med att gå är inte att föredra liksom.

Jag sprang så gott mitt ben ville. Kunde liksom inte göra mer. Jag vet, jag måste ta och kolla upp det här nu. Men när man redan tror sig veta svaret så drar man sig ju, att inte få hjälp är det värsta jag vet. Jag tog mig runt på en fördäjvlig tid, men jäklar vad duktig jag är som trotsar smärtan och fortsätter. Jag skulle likväl bara ha kunnat satt migi skogen och vägrat komma ut.

Åkte hem, började må dåligt. Huvudet kändes som en ballong och inga tabletter hjälpte för att minska smärtan. Att jag dessutom åkte och lämnade in min trasiga cykel till en komplett idiot gjorde ju inte värken mindre direkt. När jag kom hem därifrån trodde jag att jag skulle dö. Låg i soffan, försökte resa mig upp och laga mat, men det var bara att ge efter och lägga sig ner igen. När Martin kom med maten så orkade jag först inte resa mig från soffan ens. Men så fort jag började äta så kände jag ju hur hungrig jag var. Sen kokade jag och hade feberfrossa, var snuvig och livet kändes hemskt. Så fort Martin sa att du är sjuk, svarade jag med att det är jag faktiskt inte alls! Och att man faktiskt måste ha ett gott mod!

Idag när vaknade var all sjukdom som bortblåst! Mitt mantra tycktes ha fungerat trots allt. Ville ju inte missa kvällen idag, skulle på Cats med jobbet. Första visningen för publik tror jag att det var. Men i pausen lyfte vi på våra ändor och gick hem. Tyckte inte alls om den. Ingen av oss 5 tyckte att den var nåt att ha. Trist! Hur ska man göra för att få gästerna att köpa detta paket nu då? Jag kan inte säga nåt gott om föreställningen...hm...

Nej, nu ska jag nog ta mig till sängen. Borde byta lakan, men jag har ingen lust faktiskt för de är så sköna de vi har i nu! Boken lockar mer nu. Kommit halvvägs, bara 450 sidor kvar. Shantaram is the shit!

Shantaram

Jag är kvar!

Publicerad 2009-08-29 12:10:55 i Allmänt,

Ja, jag lovar, har bara varit lite för mycket den här veckan för att ha haft tid och ork att skriva något. Katter som inte har tyckt om varandra, byte av tider på jobbet fram och tillbaka, tripp till Örebro och så ett biobesök på det med. Nej, man pallar inte alltid allt. Men nu ska det väl vara ordning på torpet igen. Katterna tycker numera om varandra igen, nog för att de kanske bråkar lite mera hårdhänt än vanligt men de kan i alla fall vara i samma rum utan att Barry visar tänderna för Sally. Tiderna på jobbet återgår någorlunda till det normala och jag ska bara vara hemma hela den kommande veckan. Sånär som ett och annat besök på gymmet. Nu ska det tonas!

Örebro var sig nästan likt. Hotellet är numera det absolut finaste i stan enligt min mening och formen på staden verkar ändra form helt och hållet. Men så sunkig som den varit så är det kanske dax för en förändring? Men man kanske inte behöver ta bort all grönska och göra det till ett stort betongblock bara. Men det blir nog fint när det är klart skulle jag tro. Invigningen var trevlig av hotellets nys lokaler och det var skoj att träffa alla igen, ni är saknade ska ni veta! Det blev nog lite hårdare än vad jag hade tänkt det från början, men är man ute ensam tjej med 3 killar och de tycker att det går lite långsamt så ja då försöker man att vara något snabbare. Att jag ska dricka isdrinkar när det inte längre är sommar var kanske inte det smartaste draget när jag inte hade någon jacka med mig, men jag fick tillslut en kavaj ;) Gentle man där...

I torsdags umgicks jag med de bästa systrarna, ja inte mina för det har jag inte några, men de är systrar ;) Mycket god mat intogs på slottet. Kan rekommendera er att gå dit. Sen bar det av till frisören, då jag klippte mig i Stockholm i våras och frisören förstörde mitt hår har jag ingen lust att försöka att hitta någon här igen. Så jag toh mammas frisör som jag fattade tycke för direkt.Så jag lät henne leka bäst hon ville med mitt hår och det lev succé! Kommer nog alltid att använda henne nu! Blev inte dyrt heller. Det är alltså billigare att sätta sig i bilen och klippa sig hos henne än att klippa sig hemma. SJUKT!!! Ok, jag fick mammas husrabatt, men i alla fall! Efter detta åkte vi hem till min mycket gravida kusin. Åh, ska bli så spännande!! Beräknat till på tisdag, åh!!!

Igår var det bio, dax att se nya Beck och ja jag gillade den. Något annorlunda, men det måste väl förnyas för att fortsätta att dra folk. Hade dock en tjej framför mig som satt rak i ryggen under hela filmen och bara var i vägen. Usch! Men men. Nu ska jag klä på mig och dra iväg till Östermalm. Ska hämta ut min nummerlapp till morgondagen då det är dax för Tjejmilen. Åh, nej jag är inte tillräckligt tränad, men jäklar vad jag ska springa ändå ;) Sen är det Filmstadens dag här så lite festligheter i krokarna, utomhusbio bland annat :)

Tjejsnack #20

Publicerad 2009-08-24 21:23:03 i Allmänt,

Gäster

1. Hur ofta brukar du ha gäster?
Hm, njae inte så ofta. Det händer då och då.

2. Vad brukar ni göra då ni har gäster?
Hm, allt möjligt. är det vänner hemifrån blir det väldigt mycket shopping. Då de gärna vill upp på stan. Nu på sistone har det blivit en hel del guitar hero när vi ses.

3. Hur känns det att ha andra människor sovandes i ditt hem?
Det är alltid lika kul när de kommer, men alltid lika skönt när de åker. Missförstå mig rätt här. Jag tycker att det är jättekul att ha folk här. Men är man van vid att bara vara två och inte behöva tänka på vad man har på sig och kunna göra som man själv vill, för att sedan passa upp och se till att andra har det tip top 24/7 tär på krafterna :)

4. Vad är det jobbigaste med att ha gäster?
Att alltid behöva passa upp och se så att de har det bra. Men samtidigt kan det vara lite kul med.

5. Vad gillar du att sova hemma hos någon annan?
Inga problem med det :)

Tjejsnack

Ryggskott och akuten

Publicerad 2009-08-24 10:35:26 i Allmänt,

Lördagskvällen blev succé, vi hade otroligt skoj och spelandet gick toppen! Att se Deborah in action var helt underbart! Nivå Expert och ändå vann hon ;) Kul att nån slog Martin med, som den enda kille skötte han sig exemplariskt och jag har än en gång fått bevisat vilken underbar kille jag fått tag i. Det glädjer mig att han kan roa sig trots att det bara är tjejer i huset, för på riktigt hur mycket goja pladdrar vi inte när vi ses? Men de roade mig med, speciellt singeltjejerna. Deras berättelser om misslyckade dejter var alldeles klockrena för oss som lever i par. Man märker ibland att man går misste om en del, men sen kollar man på varandra och ler och man blir alldeles varm inombords för det är faktiskt riktigt skönt att bara kunna strutta runt i mjukisar och ändå anses som helt underbar i den andres ögon.

Gårdagen var mindre rolig dock. Jag vaknade av att jag inte kunde röra mig. Minsta rörelse fick mig att vilja gråta. Saken blev ju inte bättre av att Martin hade baksmällan från helvetet. För jag kunde inte göra mycket jälv. Idag kommer jag inte att göra om misstaget att INTE proppa mig med smärtstillande, för det är det enda som hjälper. Det och en värmekudde, men det kan bli svårt på jobbet. Vi avslutade kvällen med att Sally ramlade ner från vår hatthylla. Vad hon skulle upp där att göra kan man verkligen fråga sig. Men det var ett litet djur som lockade där. Hon ramlade så att hon först fastnade med sitt lilla ben mellan rören och sen huvudstupa rätt ner i golvet :(

Vi ringde akuten, för här i storstaden finns det faktiskt ett nattöppet djursjukhus. De ville att vi skulle avvakta cirka en timme och se vad som skedde. Vi gjorde så och det var rätt jobbigt eftersom detta skedde inatt. Men som den kattmamma man är så satt man snällt där och kikade och klämde med jämna mellanrum. Vi ringde tillbaka men de tyckte inte att det var värt att vi kom in, utan vi skulle ringa igen idag om det inte blivit bättre. Vilket det inte hade. Så vi åkte in och veterinären kunde efter lite slagsmål och sövning konstatera att inget var brutet. Skönt det i alla fall. Så det var bara att packa in den totalt nerkissade katten i sin låda igen och så bar det hemåt.

Så nu väntar jag in Martin som kommer att jobba hemifrån idag då man inte ska lämna dosiga katter ensamma. Skönt för mig att jag har en kattälskande chef som förstår och att det är lugnt att man kommer in lite senare än schemat. Men mest glad är jag ju så klart att allt gick bra med min bebis!

Walking the memory lane

Publicerad 2009-08-21 23:29:55 i Allmänt,


Förlovningsdag Rhosos-06

Party i Mamis och Papis kök -08

Examen, Hyttan-06

Järnboås, -06

Innan Vätternrundan -07

Sommar-07

Thailand-08

Julafton-07

London-08

Uppsala -09

Örebro -09

Åren innan detta verkar det inte som att vi fastnat på nån bild tillsammans ;) Eller så kan det bero på att vi ser för blöjiga ut eller att bilden är för dålig, eller för att jag inte pallar att ladda ner mellan nätverken. Nåt av det, hahahah!

Underbart

Publicerad 2009-08-21 22:14:03 i Allmänt,

Tror inte att jag behöver kommentera det förra inlägget vidare värst. Martin är en underbar man och jag är överlycklig över att det är just jag som får dela min tid med honom. Det är inte många dagar som är tråkiga med honom, kanske kan det bero på att jag har den starkaste viljan och får som jag vill när jag är med honom ;) men bara kanske. Alla idéer kommer inte enbart från mig, jag menar jag skulle aldrig ha kommit på tanken att åka cykel ner för ett berg. Däremot var min idé zipline, men det föll inte Martin på läppen, var visst häftigare med cykel. Very well then! Nästa gång är det jag som får min vilja igenom.

Har haft ett problem ett par dagar. Hade problem med min mage efter helgen, inget konstigt med det. Men jag tryckte i mig två tabletter för att få bukt på problemet. Är dock glad att jag valde den svenska varianten och inte den thailändska som jag har i mitt skåp. För dessa tabletter gjorde att jag fick problem med att få ut saker och ting. Magen började spännas ut mer och mer, såg nästan ut att vara i 5:e månaden igår! Började fundera på om jag var tvungen att eventuellt knata iväg till Apoteket för att köpa tabletter som löser allt åt andra hållet. Men finally, magen är som den ska igen. Nästan ;) Blir nog bra tillslut ändå.

Imorrn ska jag leka guide. Lisa och hennes vän kommer hit. Ska bli intressant. Frågan är bara vad jag ska visa? Finns ju en del...På kvällen kommer några tjejer från jobbet hit och det blir singstar och guitar hero. Kan bli en mycket trevlig kväll. Att alla killar bangade får jag se som att de inte törs. För inte kan väl att lägga tak ses som en bra ursäkt? Martin får sköta det där med testosteronet imorrn och försöka att hålla oss tjejer i schack. Hahahah! Blir en svår match.

5 years and counting

Publicerad 2009-08-18 23:26:37 i Allmänt,

Så då är vi snart inne på vårt 6:e år som förlovade. Jag kan inte annat än hålla med den som myntade utrycket "Tiden går fort när man ha roligt."  För fem år sedan så hade vi avslutat vår förlovningsmiddag på Zakynthos och varvade ner med en drink på balkongen. Nu fem år senare så sitter vi och smälter vår libanesiska middag.


Tiden mellan har varit minsta sagt fartfylld med äventyr, resor och galna upptåg. Allt ifrån att rulla ner för Åres branter på cykel till dans i soluppgång på Koh Phangans stränder. Kanske inte så konstigt med ett litet energiknippe till flickvän. 


Mycket förändras med tiden men vad som består är min kärlek till dig Christine.
Det är skönt med någon som man känner sig säker med och som är nöjd med en precis som man är. Älskar dig och hoppas att denna låt betyder lika mycket för dig som för mig.

Tjejsnack #19

Publicerad 2009-08-17 18:51:09 i Allmänt,

Ledighet

1. Vad har du gjort på ledig tid (semester, helger etc) i år?
Flängt land och rike runt. Men det är kul att se saker tycker jag.

2. Ett semesterminne som du än i dag blir glad när du tänker på?
Jag har så många minnen som gör mig riktigt glad. Men det största är väl kanske morgondagen för 5 år sedan, då jag och Martin förlovade oss på Zakynthos i all hemlighet. Ingen visste nåt, så satte vi in en annons i tidningen innan vi åkte och på så sätt fick alla reda på det :P Många telefonsamtal blev det den dagen, hahah!

3. Var föredrar du att sova; tält, husvagn, hotell, vandrarhem etc?
Med tanke på att jag mer eller mindre är uppvuxen i en husvagn så är jag faktiskt rätt trött på det. Det kan gå an, men då får helst pappa inte vara med för han drar upp värmen när alla andra redan tycker att det är en bastu där inne...Så jag säger nog hotell, men vandrarhem kan vara så himla mysiga de med.

4. Vilka andra länder har du besökt?
Jag har varit mer eller mindre i hela Europa, en del öststatsländer som jag inte varit i. Har varit i Thailand och nu närmast på tapeten väntar en resa till Mexico. Om vi lyckas få ihop det...lite strul med ledigheter och så.

5. Nämn något speciellt du köpt på en resa?
Jag tror inte att jag nånsin inte kommit hem med nåt från en resa. Men när vi var i Thailand så köpte vi madrasser med oss hem som det finns kuddar på. Riktigt fina faktiskt :)

Tjejsnack

Trött men lycklig

Publicerad 2009-08-10 22:48:25 i Allmänt,

Oj, vilken helt underbar helg jag har haft. Kan bara inte förstå att jag inte följt med Martin på detta tidigare?! Jag tyckte faktiskt att han var rätt knäpp som ville åka på detta förr. Men sen har jag liksom kommit på mig mer och mer att detta är en musikstil som jag faktiskt tycker väldigt mycket om. Började med rootsreggae men nu kan jag även gilla dancehall, ja jag är en allätare när det gäller musik. Men hur som helst, var himla skönt att ha ett hotell att bo på istället för att åka emellan som vi faktiskt tänkt om bossen inte lyckades fixa rum. Men den ängeln lyckades med det, till personalpris och allt. Att alla artisterna bodde där var ju som sagt ett stort plus.

Lördagen åts det frulle till toneran av Etana som tränade in en av sina sånger. Lite coolt att få förhandstitt, och på så nära håll. Vi gick sedan tillbaka till rummet och la oss och sov ett par timmar till. Sen blev det en runda på stan, hör och häpna! Hittade en väska, nehe vad konstigt va? Och en massa annat smått och gott. Gick tillbaka till området och lyssnade på Governor Andy, man vad han är bra! Kan inte sluta lyssna på hans musik och finurliga texter. Sen blev det lite shopping på området, en sjal, en tröja och ett armband följde med mig hem. När jag köpte tröjan fick man den förpackad i en grymt cool väska. Tjoho, två väskor i en smäll. Me like it! Gick hem och bunkrade med lite öl och cider. Sen knatade vi igen, skulle ha åkt reggaetåget, men vi missade det precis, så jag fick halta fram bäst jag kunde. Har ju glömt att berätta att jag ramlade nerför en slänt vid vägen i torsdags när vi skulle hämta vår bil. Så jag är lite skadad. Inget ovanligt alls...

Kvällen bjöd på sjukt mycket bra artister och mycket dansande. På dess konserter hoppar inte bara främre raderna utan här dansas det på hela området. Så himla gött! Kvällens största och bästa artist sparades till sist, men när han väl kom upp var det jubel. Alpha Blondy mina vänner! Det är bra skit! Ville liksom inte att det skulle ta slut nån gång, men det gjorde det ju...så efter det tog vi en sista rund på området innan vi gick hemåt. Fick stanna och sätta oss på en bänk som ett annat pensionärspar ;)

Men detta gjorde att vi fick träffa Alpha Blondy i lobbyn när vi hämtade vår nyckel. Jag manade på Martin att gå och be om en autograf, men han sa nej och om han skulle gå fram skulle han tacka för en bra konsert. När jag fixat nyckeln hade min nervöse man ännu inte fattat modet till att gå fram, men jag sa till honom än en gång eftersom jag vet hur mycket han skulle ångra sig annars. Så han gick fram och jag stod lite bakom, han tackade och mannen blev så innerligt glad. Skakade hand med Martin och skrattade sitt djupa skratt. Sen vänder han sig mot mig och fattar mina händer och säger "Thank you Sistah" Åh, vilken lycka. Martin skiner fortfarande :) Jag är rätt nöjd med faktiskt.

Nu planeras det inför nästa år, 10-års jubileum, borde innebära några andra stora artister faktiskt. Jag ska med. Vi tänker oss också en tur till Tyskland och Summerjam. Sen fortsätter turen till kanske Italien eller Spanien eller så. Kan bli skoj.

Denna låt går på repeat just nuTjejsnack #18

Publicerad 2009-08-10 18:21:44 i Allmänt,

Möbler


1. Beskriv din säng?
Har en 180 cm bred säng från märket Malm från Ikea. Har inrett hela sovrummet med ekmöbler :)

2. Vad har för för typ av sittplatser i TV-rummet?
Har en 3-sits och en 2-sits soffa, samt att vi har liggkuddar från Thailand.

3. Vad har du för köksmöbler?
Ihopsamlat kan man väl säga. Stolarna är från Martins mamma och bordet från min mamma. Detta ska dock bytas ut i samband med att vi bygger om köket, men till vad vet jag inte ännu. Det får tiden och resultatet visa :)

4. Hur förvarar du dina filmer, skivor & böcker?
Böckerna har jag i bokhyllor i sovrummet, de räcker dock inte till längre så snart måste en del upp till vinden. Skivor har jag i ett cd-ställ, men de skulle kunnas tas bort de med. Lyssnar aldrig på dem, har ju spotify så jag har ju de skivorna där. Filmer har jag i dvd-hyllor i vardagsrummet.

5. Du måste köpa en ny möbel, vad vill du ha då?
Ett nytt köksbord, då vi knäckt vårt. Skulle förflytta det in i vardagsrummet när vi skulle ha middag och orkade inte ta bort alla ben, men det funkade visst inte så bra...

Tjejsnack

>3 URF

Publicerad 2009-08-07 18:58:41 i Allmänt,

Åh, det är verkligen lycka att vara här! Musiken är härlig, folket är härliga, vädret är härligt, drickan är härlig, myggen är otäckt stora, bajamajor är aldrig roligt, smyckena är otroligt fina liksom kläderna, maten ska nog vara god. Ja, jag gillart! Befinner mig på hotellrummet med en drink i handen och musiken på högsta volym. Undrar om artisterna gillar det lika mycket som mig? ;) Ska snart snöra på mig skorna och vandra till området längs med vattnet. Otroligt mysig stad detta! Hoppas på att hinna en tur på stan imorrn och utforska den mer, igår sprang vi i letan på en uttagsautomat, sist jag var här skulle jag på möte på detta hotell och mitt tåg blev inställt. Fick åka runt halva Sverige för att komma hit och då sprang jag med. Att jag idag fick se att det endast är 1 km gjorde ju inte min självkänsla så mycket bättre. ;)

Jag är redo mot myggen idag i alla fall, långa byxor, insmord till tusen. Kan knappt andas och mina läppar svider. Hahaha! Nej nu drar vi!

De är inte här, men denna låt fick jag skickad till jobbet från >3 när han varit ute lite länge på natten och oroat mig till tusen och vi inte hann prata innan jobbet...Sött!

Packa?

Publicerad 2009-08-05 22:07:37 i Allmänt,

Nu känner jag att jag är så där ute i god tid som vanligt. Imorrn bär det av till Uppsala, om än bara över kvällen, men det gör att jag inte kan packa imorrn kväll inför helgen som ska spenderas helt och hållet i Uppsala. Vet inte ens vad jag ska hamed mig. Jag menar vad har man på sig på festival? Vet inte alls hur jag ska tänka där faktiskt. Leggings? Ja, det ore ju funka, men den lilla del på benen som är bara kommer inte de vara täckta med myggbett? Jeans? Jo, men usch vad jobbigt att vara instängd i jeans kommer ju liksom inte att kunna sitta då ju. Långärmat? Kortärmat? Åh, voine voine. Men jag tror att jag löser det. Brukar ju på nåt sätt alltid göra det. Men det kommer att bli stressigt att packa det på fredag direkt innan vi ska åka. Suck.

Bara helt överlycklig över att chefen gav mig ett rum i helgen. De är helt fullbokade och hon ger mig ett rum för inga pengar alls. Behöver jag säga att Martin är överlycklig? Bo på samma hotell som banden, vilken lycka va? Men skönt att slippa att åka hem på nätterna, jag menar festivalen är ju inte slut förens runt 3-tiden på morgonen.

Ikväll åt jag middag med en gammal kompis som jag träffade igen på vår reunion. Har inte umgåtts på säkert 12 år eller så. Men med denna tjej kan man verkligen bara fortsätta som om det var igår vi sågs sist. Härligt att det finns sånna människor. Kul att få prata lite tjejsnack med.

Nej, nu måste jag fortsätta att kolla på So you think you can dance!

Dessa ska vi se imorrn :) Jag längtar!

Fullt ös

Publicerad 2009-08-04 22:37:39 i Allmänt,

Oj, känns som att jag jobbat i 3 månader istället för snart 3 veckor, tar på krafterna att göra sånt man lagt längst bak i hjärnan. Att svara på alla frågor och rätta till namnlistor som kommer in i det sista gör mig alldeles snurrig! Men det är kul att göra annorlunda saker med, dagarna går så himla fort. Känns som att man typer hinna komma dit och starta datorn sen är det dags att stänga av och gå hem. Jaja, så kan det vara.

Priden i lördags var lika rolig som vanligt, tycker att det är himla bra att det finns en sådan dag och en sådan vecka. Att se de stolta vänner, kollegor och familjemedlemmar som finns där och stöttar är helt magiskt! När alla i publiken applåderar för familjerna, poliserna, väktarna ja det är mäktigt! På kvällen var vi på Grönan och kollade på sommarkrysset. Skoj skoj! Men usch, vi stod verkligen hela dagen kan man säga! Och vad jobbiga folk kan vara, mosar sig fram för att få den bästa platsen och det spelar ingen roll om de välter omkull andra på sin väg framåt. Själv lyckades man ju stå nästan framme vid kravallstaketet, så kanske att ni såg en glimt av mig där i TV-rutan. Vi spelade lite på chokladhjul och det visade sig ju gå fint, tror att jag är nån form av maskot när det gäller chokladvinster. Så vill ni vinna var med mig ;) 2 kilo Dumle bar vi hem på. Gott! 5-kamp spelade vi med, Martin vann och fick en kärlekspolkagris som vinst av mig. Åkte båt till Söder och gick till Flyt och tog varsin drink. Eller ja, nästan lite rosé och en superäcklig öl till Martin. Men han gillade den och det är väl huvudsaken.

Nu räknar jag dagarna till Uppsala, torsdagkväll är första spelningen, så det blir en kvällsvisit för att sedan åka tillbaka till storstan och jobba och sen åker vi tillbaka på fredagen efter jobbet. Åh, det ska bli så kul! Första gången jag hänger med på detta. Skulle ha åkt förra året, men jag fick migrän och låg i soffan hela kvällen och missade Sean Paul! Men i år får jag revansch när Alpha Blondy kommer, me like! Ska försöka se om jag kan få mig ett rum på chefens andra hotell, men det kan bli svårt eftersom banden håller till där. Men det ska nog gå :P Bjuder på vår låt här: Sweet sweet fanta diallo ohoh!

Tjejsnack #17

Publicerad 2009-08-02 21:23:58 i Allmänt,

Känslor

1. Är du svartsjuk, på vilket sätt?
Nej, har inget att vara svartsjuk på. Vet att Martin vill ha mig och ingen annan. Efter våra snart 7 år tillsammans så vet man var man har varandra. Kan man inte det så blir nog förhållande väldigt jobbigt och inte så trivsamt.

2. Hur kärleksfull är du?
Jag är väldigt kärleksfull :)

3. Är det svårt för dig att glömma & förlåta?
Det beror alldeles på vad som skett. Men oftast blir jag jättearg och när det gått över så är det lugnt igen :)

4. Vad får dig att gråta?
Det mesta numera. Har blivit en väldigt känslosam människa på sistone. Jag gråter när jag är glad, när jag är ledsen, när jag kollar på tv ja nästan hela tiden.

5. Hur blir du vid stress?
Oftast brukar jag inte låta stressen ta överhanden utan försöker att hålla mig lugn, för stressar jag upp mig vet jag att det blir ännu värre. I mitt yrke måste jag klara av att ha många bollar i luften samtidigt och då måste man vara sansad med, blir inte så bra om man börjar skälla ut gäster till höger och vänster...

Tjejsnacks sida

Solen var är du?!

Publicerad 2009-08-01 10:50:49 i Allmänt,

Kollade snabbt väderleksrapporten på Aftonbladet som visade att det minsann skulle vara runt 20 grader och sol nu, när jag kollar ut genom fönstret kliar jag mig i skallen och undrar vad som är fel? Jo, för solen finns inte där nej istället är det grått ute och det vräker ner. Ser nästan ut smom en vägg av kallt tråkigt regn. I år igen! Samma visa förra året när det var Pride. Men jag tror att vi trotsar detta och litar på det Aftonbladet säger, för de brukar faktiskt ha rätt. Och vad jag hört innan så skulle det vara molnigt idag och paraden börjar ju inte förens om cirkus 2 timmar. Mycket kan hinna hända på den stunden. Och ikväll när Sommarkrysset är, ja då måste det ju vara fint eller hur?

Igår var vi på bio och såg Sommaren med Göran. Hysteriskt rolig film. Ja, man kanske inte behöver se den på bio, men se den tycker jag att man borde :) I alla fall om man gillar Hey Baberiba gänget. Vi jagade biljetter inför nästa helg med, men trots att det på hemsidan stod att reggae affären skulle sälja dem så fanns de inte där. Roligast är när Martin ska fråga om de har dem och bara pratar på i 180 på svenska och snubben bakom disken svarar på engelska och fortsätter att prata på det språket. Hahahha! Lilla hjärtat. Men biljetterna är nu beställda och nästa helg kan ni se mig gungandes i takt med musiken i Uppsala. Ska bara se om jag kan få mig ett litet rum med :) plus att vi ska hämta ut biljetterna med förstås.

Nej, nu ska jag göra mig iordning :) Sen ska det pridas och köpas hjälm.

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela