kirsten

Sanna mina ord

It´s a deal

Publicerad 2009-01-29 23:13:50 i Allmänt,

Martin sitter och letar resor för fulla muggar. Han kommer nog vara den som ser till att åtminstonne vi kommer iväg på vår resa. Men det blir ju ingen resa utan födelsedagsbarnet, så är det bara! Så det är bara att spara, spara och spara! Hur som helst så såg Martin nu hur nära vi kommer att vara Jamaica, hans drömmars land! Få chansen att lyssna på riktig reggae av de artister som han lyssnar på mest. Jag förstår honom, det gör jag. Roligast är bara när han sedan säger att vi inte få hamna i Kingston, det måste vi lämna j*vligt fort ;) Jo tack, jag går inte gärna i den staden ensam.

Vi har även kommit överens om vår kommande son ska få ha dreadlocks när han blir äldre, men när han lämnar bb ska han ha en Fatcap på sig. Alltså en sådan mössa som reggaeartisterna har på sig och under dessa har de sina dreads. Hm, jag ser mer framför mig att han har söta små blå kläder på sig. Gärna fluffiga och bylsiga så att han ser ut som en liten björn. Men det är ju jag det. Igår när vi åkte hem från träningen skulle bebisen ha skinnjacka och jeans och adidassneakers, så jag antar att detta kan komma att vända många gånger för Mr Pettersson. I slutänden tror jag minsann att det är jag som kommer att bestämma, men jag låter honom snällt fantisera. Det är säkrast för husfriden ;)  Undrar varför han ens tror att det kommer att bli en pojke? Vet han saker som jag inte vet?

Imorrn har jag lyckats få till ett lite bättre pass för resans skull. Vill ju hinna hem till Let´s Dance, och mammas hemlagade pizza. Men jag tror att min bror kommer att fixa med min del av pizzan. Massa svamp till mig tack!  Lördag blir det ett besök på Hindersmässan, dax för lite nya strumpor och en och en annan marknadsnougat. Kvällen blir det ett besök på Strömpis, kan inte blir så mycket bättre 6-års firande. Men usch vad man ska hinna med mycket när man kommer hem en helg så här! Den och den vill träffas där, medan en annan tänkt att vi kan ses där och de vill att vi kommer och hälsar på där... Listan kan göras lång! Undrar när dessa personer har tänkt komma till oss? Än så länge har min familj, Martins familj samt en av mina tjejkompisar varit här. Det behövs nästan en hotelliggare för detta spektakel ;)

Core Bosu

Publicerad 2009-01-28 22:01:19 i Allmänt,

Idag fick jag skäll av en tant i luren, jag var minsann inte serviceminded och jag jobbade ju absolut inte på hotellet så jag kunde ju inte veta hur det låg till. Hon skulle ringa och prata med repan direkt istället, hm, problemet där är bara att repan kopplar in samtalen till oss. Men very well then! Hade två andra riktigt bra samtal efter det så det känns bra ändå. Ska på dejt med min gamla lärare från gymnasiet som jag bokade in och en gammal stammis från Örebro ringde och blev helt salig över att det var just mig hon fick prata med. Blev riktigt rörd! :)

Idag testade vi ett nytt pass, Core Bosu. Core har vi varit på massor innan och jag älskar den träningen! Men detta pass är ett helt annorlunda. Här har man en liten halvboll eller vad man ska kalla det som man utgår ifrån. Man ska hela tiden fokusera på att hålla balansen på denna lilla boll. Usch, jag kommer vara död imorrn! Men det var så grymt skoj, 1 timme gick i 180, tycker att det kändes som 15 minuter! Synd att jag inte kan gå på detta alla onsdagar, men samtidigt finns det ingen annan dag jag kan stänga istället. Får passa på att gå de gånger det passar.

   

Idiotiska säljare

Publicerad 2009-01-27 22:45:47 i Allmänt,

Usch, blir så trött på folk som ringer och stör mig på min lediga tid! Blir trött på folk som inte ger sig. Ringa och tjata som saker som jag inte vill ha. Jag säger inte att det är dåligt att vara säljare på nåt sätt, men det finns bra säljare och det finns dåliga. De bra vet hur de ska sälja sin produkt och ger sig när de upptäcker att man redan har samma produkt fast till ett pris som de inte kan komma under. En bra säljare vet när de ska kasta in handduken så att säga. Sen har vi de dåliga, de som ska argumentera och tjata och verkligen försöker att få en att ta deras produkt. De spelar in samtal för att sedan manipulera så att man sagt ja fast man svarat ja på en helt annan sak.

Till mig ringer det säljare var och varannan dag. De har kommit på ett nytt sätt att komma åt mig, tror de... De använder mitt andranamn när de ringer. Fast jag tror egentligen att det handlar om att de är dumma i huvudet. För så chockade som de blir när jag säger att de har ringt fel, så kan de ju inte förstå att jag inte heter det som tilltalsnamn. Idioter som sagt! Kan ju inte vara så svårt att se vad som är vad, jag menar man borde ju kunna se vem telefonen står på, men det är ju vad jag tror. Längesen som jag jobbade som säljare dock...men på den studen lär ju tekniken ha gått rejält framåt!

Då jag lever med en annan så kan jag ju även lägga till att det inte är jag som står på nåt, så varför försöker de sälja på mig en massa saker? Det är väl ändå Martin de ska tracka. Men han är så mycket bättre än vad jag är på att få folk att lägga ner. Haha, men med ett kalsongföretag har han inte lyckats. För några veckor sedan ringde de och skulle sälja på honom de bästa kallingarna ever, han sa nej och han sa nej och han sa nej igen. Men tjejen i andra änden ville inte ge sig, en dålig säljare med andra ord. Det slutar med att Martin säger att nej, jag är inte intresserad, jag kör med kommando. Tjejen börjar stamma och lägger slutligen på när hon fattar vinken. För vem vill ha ett par av världens bästa kallingar om man inte använder det. Ok, Martin ljög, men ska han verkligen behöva göra det? Ska det inte räcka med att säga nej? Hur som helst, detta företag fortsätter trots att de numera vet att han kör med kommando, att ringa och försöka sälja. Ge er för tusan!

Vilka är ni?

Publicerad 2009-01-27 18:54:59 i Allmänt,

Jag säger som en av mina vänner hemifrån som var nyfiken på vilka hennes läsare är. Jag vill också veta vilka ni är som följer min vardag. =0) En del av er vet jag ju, men alla lämnar ju inte små spår efter sig...

Nehej, dax att bege sig hemåt strax. Nice!

Migrän

Publicerad 2009-01-26 23:38:45 i Allmänt,

Vet inte vad det tagit åt mitt huvud, det bultar och det flimrar. Jag vill inte ha det så längre, smög sig på lite fint i lördags på bion och har inte släppt sen dess :( När vi gick från bion undrade Martin vad jag sysslade med då jag plötsligt högg tag i honom, anledningen till detta var att jag fullkomligt tappade balansen och det bara snurrade i skallen. Inget vidare, men jag har ju varit med om detta förut och läkarna vet inte vad det beror på. Har genomgått många undersökningar utan resultat. Först trodde de att det berodde på mitt låga blodtryck, men när det snurrar till även när man ligger ner så trodde de inte att det var det, så det gick från allt mellan elepsi till hjärntumör. Ja, jag lever ju fortfarande :) Men det är som sagt mindre skoj att det bankar i huvudet och det bara snurrar. Men men, jag höll ut hela dagen på jobbet, tog lite tabletter lite då och då, men inte för att det hjälpte så mycket tyvärr.

Imorrn ska vi ändra vår telefoni. Vi ska gå emot våra principer. Martin som jobbar med just telefoni har alltid sagt att man aldrig ska gå ifrån Telia, men just nu känns det verkligen inte värt att betala den hutlösa summa de tar ut! Abonemanget kostar mer, mycket mer än de få kronor vi ringer för. Så imorrn ska han ändra detta, så kommer vi ringa mer eller mindre gratis. Det är bra det :) Martin ställde dock det smarta frågan, ska vi ha kvar samma nummer? Hm, mitt lilla pucko, det är väl klart att vi ska ha det! Vi kan ju inte bara byta utan att nån vet om det eller hur? Smarto!

Nu pallar jag inte mer, time for bed!

Boxning och Ikea

Publicerad 2009-01-25 22:56:48 i Allmänt,

Vilken dag detta varit. Hade tänkt vara duktiga och gå upp tidigt, men det funkar liksom inte när det är helg! Trots att vi var duktiga och ställde klocka och allt. Men men, när ska man få sova om inte på helgen liksom? Men pallrade oss upp tillslut, åt frukost och gjorde oss i ordning. Tog en tur till Ikea, finns alltid nåt man behöver där, eller hur? Här behövdes det en ny kastrull då en av våra exploderade för ett tag sedan. Eller inte hela kastrullen, men locket. Och man behöver ju locket lite då och då. Ljus behövde vi med, men det fanns minsann endast doftljus kvar och det ville jag inte alls ha. Däremot lyckades vi hitta våra skålar som vi slagit sönder för ett tag sedan, men i en annan färg och för endast 5 kronor styck! Jo, visst de såldes för det priset för att det var lite småskavanker på dem, men inga synliga så det var ett riktigt kap!

När vi kom hem hade jag utan problem kunnat gå och lägga mig. Hade fruktansvärt ont i huvudet, men lyckades pallra mig iväg till träningen ändå. Fick vila lite mer än vanligt bara. Men det är svårt när man så lätt dras med i de andras tempo och man blir peppad till max. Så det vitnade för ögonen några gånger, men nöjd är jag att jag ändå kom iväg! Det är verkligen hysteriskt kul att boxas! Gjorde bort mig till max idag ialla fall. När det var dax för cirkelträning så kom det en kille som var helt slut, och min station var högaknän. Så jag tänkte att jag skulle peppa honom lite. -Kom igen, du klarar det! Tänk på Beach 2009! - Jag behöver inte tänka på det, jag har redan tjej! Så var tiden ute och han gick iväg till nästa station. Sen när det var min tur att komma till hans station, så började han peppa mig på samma sätt när jag inte riktigt fick till det med armbågsslagen. -Tänk på Beach 2009 nu, eller hur var det du sa? Varpå jag tar i allt jag kan lyckas få in en fullträff på mitsen men samtidigt stampade jag allt jag kunde på hans fot! -Härligt tjejen, där fick du minsann in en fullträff! Usch, vad elak jag kände mig då ;)

Ska fixa frulle till imorrn nu. Får det visserligen varje dag på jobbet, men jag är så trött på det brödet att jag inte alls blir sugen på den tanken. Yoghurten och filen står där varje dag, men oftast är förpackningarna tomma eller så vet man inte hur länge de stått där, så nej, jag fixar med mitt eget. Pluset är ju att jag verkligen vet vad jag stoppar i mig med :) Så jag fortsätter nog med det. :) Imorrn är det dax för spinning med, men ledaren är så värdelös att jag bara vill gråta, så jag brukar köra mitt egna pass :)

Fira och shoppa

Publicerad 2009-01-24 17:15:50 i Allmänt,

Lördag igen då, känns som att det var det precis. Men det är ju i och för sej bara skönt, lördagar är bra! Speciellt så här dagen efter löning :) Direkt efter jobbet igår rusade jag upp på stan för att inhandla dem. Då hade jag ju ändå gått och trånat efter dem under hela veckan. De fanns kvar som tur var, problemet nu blev att de fanns i två olika färger, där jag hittade dem fanns det endast svarta. Men det hela slutade med att jag valde de svarta i alla fall. Det är ju trots allt en himla praktisk färg. Strosade runt lite och kikade på olika reor, men hittade inte direkt nåt mer. Jo, en kjol men inte på rea dock. Men jag ska göra som med stövlarna, fundera i en vecka. :) Ska bli mitt nya tror jag, haha!

Idag skulle vi ha tränat, men det blev inställt på grund av att Martin inte mådde bra. Trist, men så är det ibland. Får ladda inför boxningen imorrn istället. Åkte till Kista en sväng, och gick därifrån med ett par skor ;) Hör och häpna va! Ett par vårskor som faktiskt var på rea så de kostade mig inte så mycket. Här behövdes ingen vecka att fundera på, då jag spanat på dessa sen de kom i somras. Har haft sån tur med både stövlarna igår och dessa idag, fick helt nya par! Jag älskar när det är så! Ingen provsko som en miljon andra har testat och töjt ut! Bra med små fötter helt enkelt! Hittade ett par brallor med, men där ska jag fundera till nästa vecka. Inte handla för handlandet skull liksom. Men dessa har jag med funderat lite på ett tag, men vi får se :)

Idag ska vi börja vårat firande av vår 6-årsdag. Vi är ju i Örebro nästa helg då det är den egentliga dagen, så då passar vi på nu istället. Eller som sagt, vi börjar firandet. Brukar alltid gå på bio och äta middag. Så idag tar vi bion ;) Har biljetter från jobbet som går ut inom kort med, så då passar det bäst idag. Blir Benjamin Buttons otroliga liv. Här ska det gråtas! Förstår inte vad som hänt med mig? I torsdags när vi kollade på den avslutande delen i Jonas Gardells serie De halv dolda så satt jag och grät så jag skakade, igår när vi kollade på Let´s dance ja då kom tårarna igen. Martin tror att jag är gravid, jag tror att jag tränar på det här med hormoner inför en kommande graviditet. För mig veteligen är det ingen bebbo där inne i magen. Men det är bra att låta känslorna komma. Men jag blir lite orolig då jag vet att denna film kan framkalla en och en annan tår, hur ska det gå för mig som gråter till ett underhållningsprogram?

Nej, nu är det nog dax för lite käk tror jag. Aphungrig!

Feta grisar

Publicerad 2009-01-21 22:14:55 i Allmänt,

Vad trött jag blir på människor! Känner att idag är dagen då jag hakar upp mig på allt och alla! När jag åkte hem från jobbet och gick av vid min hållplats så är det alltid en massa folk ivägen. De går jättenära en och märker inte ens att man finns där, så tillslut får man själv väja för att inte hamna i kläm. Hur som helst så är det alltid lika spännade vid rulltrappan. Särskilt när man går av vid T-centralen, folk ska upp i den där trappen. Spelar liksom ingen roll om det finns vanliga trappor. Själv försöker jag alltid att välja trappor om de finns, jag menar det är gratis motion.

Idag då, när jag går förbi ett par i rulltrappen så muttrar tjejen att måste alla jämnt gå i rulltrappan? Varpå hennes kille svarar att ja alla är ju så stressade hela tiden så det måste väl. What?! Behöver jag tillägga att dessa två var lika runda som två bollar? Jag är inte det minsta stressad bara för att jag går i rulltrappan, jag känner bara att det är bra träning. Jag menar har ni nånsin gått i en lång rulltrappa? Det tar musten ur en, så det är inte direkt så att man har ett högt tempo när man gör det. Ibland kan det även vara bra att man gått i dem när de är i rullning för jag kan lova att man tokdör om man måste gå hela vägen upp i dem när de står still. Men det är klart, dessa feta grisar skulle väl ta pinkhissen istället.

Blir bara så trött! Hade lust att stanna till och säga, Ursäkta har du sett dig själv i spegeln på sistone? Usch!

Gästspel

Publicerad 2009-01-21 17:48:06 i Allmänt,

Redan onsdag! Var tar tiden vägen? Hela januari är snart över och det betyder att vi lagt ännu en tråkig vintermånad bakom oss och är ännu lite närmre den ljusa tiden. Absolut, jag gillar vinter. Men det ska vara snö då, inte att det ena dagen snöar för att nästa töa och för det tredje frysa på igen. Nej då får det vara helt enkelt. Sitter ensam kvar på kontoret då alla mina kära kollegor fått gå hem. Men jag lider inte särskilt för det. Jag har min kompis radion och lite listor som jag ska gå över. Men man skjuter på dem hela tiden för roligare kan man ju ha det ;)

Funderar lite över varför en del människor är så fruktansvärt förvirrade när de ringer för att boka rum? De presenterar sig i 180 men berättar gladeligen att de ringer från just det företaget i Östersund. Men när de sedan ska boka in gästen så vet de knappt vad denne heter eller vilket datum den ska komma. Telefonnummer ska vi inte ens tala om, för att inte nämna när de ska uppge sitt kreditkortsnummer. Vaddå ska jag rabbla alla dessa siffror?! Ja, det ska du ditt pucko annars kan du stanna hemma. ;) Bokningsnummer tycker de flesta bara är ett onödigt påhitt, men jag kan berätta att det är en väldigt smart uppfinning. Även om man heter Nilsson kan det vara som så att det stavas fel eller att man helt enkelt har en egen stavning.  Ibland blir man bara så trött. Själv har jag gärna min kalender framför mig när jag bokar, fyller i bokningsnummer och har allt redo. Men det är ju jag det.

Igår var jag ute och hälsade på i repan. Hade lite praktik. Skoj var det, men kan inte säga att jag saknar det jättemycket. Visst, skoj att få se hur stammisarna ser ut som man pratar med en gång i veckan. Men kul att göra nåt annat ett par timmar. Lyckades till och med svara i telefon ;) Många knappar har den kan man säga...

Ska bli skoj att se om mannen där hemma lyckats med maten när jag kommer hem idag. Förklarade fint i vilken ordning han skulle göra det. Men när han sedan gör det kan det ta en annan vändning. Men idag har jag fyllt på med frukt under dagen så jag är inte överdrivet superhungrig om jag nu skulle behöva vänta eller hjälpa till :) Men han reder sig och jag ger honom svårare och svårare uppdrag för varje vecka som går. Nu är det inte längre hans chili con carne som står på bordet när jag kommer hem sent. Bra det :) Våra kommande barn ska ha en varierande kost ;) Haha!

Mör

Publicerad 2009-01-19 22:55:08 i Allmänt,

Usch, jag som tyckte att det kändes skönt att vara lite trött i kroppen igår.Tyckte inte att det kändes så farligt. Det gjorde det inte heller egentligen då, och inte i morse heller. Har bara gjort ont i min blåa arm, eller grön som Martin säger. Skaver och svider och kommer man meot hårdare än endast med kavajen eller tröjan så gör det ont. Men annars har jag kännt mig helt ok idag. Åkte iväg och körde ett spinnpass och jag var knappt trött efter det och skämtade om att jag skulle ta ett varv runt sjön med. Vilket jag inte gjorde och det är jag glad över nu. F*ck vad jag har ont i min kropp. Armarna vill knappt hålla sig uppe, jag kommer knappt upp från liggande i soffan till sittande. Voine voine!

Men samtidigt är det en så grymt skön känsla. Jag känner att kroppen verkligen svarar på vad jag utsätter den för och om ett par veckor kommer den inte att reagera på detta smärtsamma sätt. Det är verkligen skoj att träna. ;) Inväntar bara lite resultat. Imorrn är det dax för box igen, men den "lättare" varianten. Skönt att bara slå mot Martin, då behöver man inte känna att man måste hela tiden. Inte som när man lyckas få instruktören som sin motparrt.

Annars väntar bara jobb, jobb och jobb ;) Imorrn är det dax för mitt gästspel i repan. Ska bli spännande! Men vettet och etiketten har man ju sedan alla år i repan, men nu ska jag lyckas checka ut från ett system jag inte behärskar i alla punkter. Men det ska nog gå fint. Om jag lyckas stå upp vill säga ;)

Har fått igång vår diskmaskin äntligen med. Har bara stått på golvet i väntan på en mutter, eller vad man ska kalla det. Men var vi än har gått så är det ingen som har haft just den där lilla muttern som vi behövde. Men så i lördags träffade vi på en som gillade sitt jobb och nya utmaningar. Hon gav sig katten på att hon skulle lyckas att hitta just den del vi saknade. Tyvärr gjorde hon inte det, men hon hade hjälp oss en bra bit på vägen. Åkte iväg till Kungens kurva och Jula, där träffade på mannen som även han gillade sitt jobb. När vi sedan kom hem sprang Martin till köket, ja den lilla bit det går att springa dit och testskruvade och den fungerade. Äntligen slipper jag den där fördömda disken! Nog för att vi fick göra lite egna konstruktioner för att få den att fungera utan läckage, men den funkar. Nu är nästa uppdrag att hitta en tät packning ;)

Nu ska jag nog kravla till sängen och sen hoppas på att jag kommer upp därifrån imorrn ;)

Sönderslagen

Publicerad 2009-01-18 23:05:12 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, ialla fall inte förens jag var och tränade. Gick runt i pyjamas hela dagen, det är vad jag kallar helg det! Pulade med mat som tog cirkus 2 timmar att göra, men andra ord riktig söndagsmat. Kollade först på lite Disney, Råttatouille. Jag älskar verkligen tecknat! Igår kollade vi på Iceage 2. Så som sagt, tecknat är skoj! Sedan spelade vi lite Guitar Hero, tror vi lyckades öppna upp de sista låtarna. Skoj skoj! Men fasiken vad illa man mår när man spelar för länge. Hela rummet snurrar runt liksom.

Sedan var det dags för Kibox 2. Jag tror aldrig att jag varit på ett jobbigare pass i hela mitt liv! Jag vill både kräkas och svimma! Men sen kommer tränarn och ska minsann ha hand om mig och Martin och en kille till när vi skulle göra de sista övningarna. Så det gick liksom inte att ligga på latsidan heller. Men beröm fick jag, jag gjorde helt rätt när jag sparkade på Martin. Okej, det var inte så illa som det där just lät. Man sparkar ju på de stora mitsarna. Om man inte heter Martin då, det första han gjorde var att sopa till mitsen så att jag fick den rätt upp i fejjan och så sprack läppen. Som om inte det var nog så boxade han till min arm som höll i mitsen. Men man ska inte tro att man går säker när han är den som håller i mitsen heller, för hejsan hoppsan då fick jag den i i huvudet när jag gjorde benböj. Det är farligt att boxas ;) En del var helt sinnesjukt duktiga på att slå med, den sista övningen gick ut på att man i en ring skulle gå runt och sedan slå på de andra, övningar som var och en bestämt. Så mina armar är alldeles blå! Eller de var röda från början, men de börjar bli blåa nu.

Men fy satan vad skoj det är att få slåss! Jag älskar det verkligen! Så det första jag gjorde när vi kom hem var att boka för nästa vecka med. Nu jäklar är jag igång. De enda lediga dagarna från träning den kommande veckan är onsdag och fredag. Men jag funderar på om jag ska ge mig ut runt sjöarna på fredag efter jobbet när jag väntar på att Martin ska komma hem från jobbet. Men vi får se, måste se hur kroppen klarar av de andra passen under veckan med. Kroppen måste ju få hinna återhämta sig mellan passen med för att de ska kunna ge resultat. Jag ska lyckas denna gång, det är bara så!

Knasigt

Publicerad 2009-01-14 22:29:49 i Allmänt,

Usch, vilken seg dag detta varit. Bara en massa siffror. Fick ett mejl av Eko igår där de ville ha in lite fakturor som jag satt på. Fick lite eld i baken och satte det som prio 1 på min lista, då vissa sådana listor är rät viktiga för att man i fortsättningen ska få in bokningar via olika kanaler. Men usch vilken tid det tar! Vissa är så klart enklare än andra, men när gästen bott för mer än 3 månader sedan kan man inte vara så säker på att denne finns kvar i systemet längre. Då får man söka först i ett system för att sedan gå tillbaka till det andra med de uppgifter man fick från det första. Så jag hade att göra kan man lugnt säga. Men man blir seg i skallen av det.

Men i det stora hela var det en bra dag ändå :) Fick min ledighet inför Vättern beviljad bland annat, med svaret att det är klart att du ska få ledigt för att kunna plåga din bak på en cykel i 30 mil. Haha! Skoj! Blir nog fina fisken det. Har hittat et stråk som vi ska cykla när det blir väder för det. Men en sak jag inte gillar är att sitta fast i pedalerna när jag cyklar där det är mycket trafik. Jag vill snabbt kunna sätta ner foten om nåt oförutsett sker och det är inte möjligt när man sitter fast. Man hinner liksom inte knäppa av sig från pedalen innan man ligger på marken och då gör det ont kan jag informera! Men jag tror inte att den biten är så värst lång faktiskt. Sen är man ute vid havet och cyklar, eller ja nästan i alla fall ;)

Kollade på Semestersvenskar på 4:an när jag kom hem från jobbet. Kan inte för mitt liv förstå varför folk åker dit och sen sätter sig på en restaurang där det serveras svensk mat?! Då har man nog inte alla hästar hemma enligt min mening. Vill jag ha en bra biff så har jag kommit till helt fel ställe, helt klart! Jag kan erkänna att vi åt en plankstek på restaurangen som låg bredvid Leffes Steakhouse (jag tror de låg grannar) när vi var där, men det var också det äckligaste jag åt under 6 veckor! Nu var det som så att de som vi var där med ville ha just Plankstek och då hängde vi på dem. Nej, tacka vet jag Pad thai, kyckling med cahsewnötter eller i rödcurry!  Men det kära paret som firade sin 33-åriga bröllopsdag var bara för söta! -Skål älskling! - Ja och så dricker vi nu efter skålen...Heheh.

Vill tillbaka dit! Eller egentligen vill jag ut och resa bara var som helst. Men det var så himla skönt att ha det att se fram emot förra året. Speciellt när man inte har en riktig vinter. För det är det ju aldrig här, bara slask oh skit. Men i höst, då bär det iväg igen. Fira mamma. Harriba! Harriba! Funderar bara på hur vi ska få ihop det...Martin vill ju stanna kvar några veckor längre och åka runt när vi ändå är där. Men hur ska man få ihop den lediga tiden? Med tanke på att Fam P vill ha med oss en vecka till Åre nu i påsk...Ska jag vara ärlig åker jag hellre fler veckor till Mexico, men när ska jag då hinna lära mig åka skidor och bräda? När våra kommande barn står i backen? Svårt är det, men på nåt sätt ska vi väl få ihop det!

Mitt är INTE ditt

Publicerad 2009-01-13 23:06:51 i Allmänt,

Usch, jag känner mig förbannad och ledsen över hur folk kan bete sig mot andra människor. Var och tränade idag och det är alltid roligt. Skoj att få slå ur sig lite aggretioner och så är man så där härligt trött efteråt med :) Men nu var jag inte glad nej ;) Hur som haver så får jag alltid stå och vänta på Martin, oavsett om vi ska upp till träningslokalen eller om vi hem från träningen. Borde kanske vara tvärtom, men så är det inte i det här fallet. Samma sak var det idag. Men idag berodde det inte på Martin utan på att nån j*vla idiot rent ut sagt hade varit på flertalet skåp i omklädningsrummet och knipsat eller försökt att ta sig in i dem. Varför? Jag kan verkligen inte för mitt liv förstå varför? En krake hade blivit av med allt innehåll i sitt skåp, så en av tjejerna i kassan stod ute och vaktade hans bil medans han fick ta taxi hem för att hämta reservnyckeln. Så himla trist att det ska behöva vara så.

Är inte folk uppfostrade till att veta skillnaden på vad som är mitt och vad som är ditt? Blir så arg! Hädanefter kommer jag att vara än mer försiktig med vad jag låser in i mitt skåp. Första gången dock som jag hör talas om att nån knipsat skåp på gymmet. Men så kan det vara. Tur att man aldrig tar med sig saker av värde utan bara överdragskläder och så...

Nej time för sängen nu tror jag. Stänger imorrn så jag har lite sovmorgon. Hade egentligen tänkt ta en runda runt sjöarna, men när jag såg hur mörkt det var den tiden idag så känner jag inte för det imorrn ;) Vill gärna att det ska vara ljust när jag springer. I alla fall när jag är ute själv.  Inte så kul om man snubblar och slår sig fördärvad då inte ;)  Men det är himla skönt att vara igång igen! Nu jäklar!

E621

Publicerad 2009-01-12 22:10:47 i Allmänt,

Jag har ju som sagt börjat läsa boken Den hemlige kocken, som handlar om allt fusk med vår mat. Man skulle kunna tro att man blir skadad av en sådan bok, men nej jag tycker inte det. Jag får upp ögonen för saker istället. Visst, man vet att vissa produkter är bra mycket sämre än ursprungsprodukten. Men i denna bok får man ju inte bara veta sånt som man redan vet. Jag har den senaste veckan lärt mig att t.ex Brämhults och Tropicanas apelsiner är ca 10 månader gamla när de pressas till sin "färska" juice. Det är inte konstigt att jag inte tål nån apelsinjuice om jag inte gjort den själv.

Jag har lärt mig att kaffebönorna som finns i affären är OK i ca en månad, sen har den tappad väldigt mycket smak. Inte för att jag bryr mig nämnvärt om detta eftersom jag inte ens dricker kaffe. Men många andra gör ju det. Tänk då på kaffet som redan är malet, när man malt det själv av bönorna håller det ca en dag, men det vi köper som redan är malet då...det har man ju kvar bra mycket längre...knasigt är det. Men där har de ju då lyckats pressa ner en massa annan skit för att få det att hålla.

Det är en bra bok helt klart. Ta smakförstärkaren E621 som ett exempel. Jag har inte direkt tänkt på den, jag har hört Anna Skipper prata om glutamat hit och glutamat dit. Men när man endast hör talas om dem tänker man inte på att de faktiskt finns där som utfyllnad i vår mat för att ge smak åt kött som i sig borde smaka kött. Men icke, de flesta skinkor som vi har på smörgåsen innehåller detta ämne. Vanlig korv som vi steker innehåller detta. Bara för att köttindustrin ska kunna hålla sina kostnader nere och kunna trycka in både vatten och annan skit i korv som borde innehålla just kött.

Idag gjorde vi ett litet test. Jag hade plockat fram korv till middagen, men det fanns endast två korvar i och det blir lite lite till middag. Så jag bad Martin köpa ett paket till och sa då att han helst skulle hitta nåt utan denna tillsatts. Det fanns inte ett endaste litet paket utan i vår Ica-butik. Så han köpte det ändå. När jag sedan såg att de korvar jag plockat fram är från en lokal slaktare utanför Nora så kände jag att detta kommer ju att bli skoj. När vi lagat till maten tog jag först en tugga av slaktarens korv. Helt OK, (jag tycker inte så mycket om korv) men när jag sedan tog en tugga av den andra köpa mångproducerade korven så ville jag helst bara spotta ut den. Den smakade inte alls gott!

Det är inte OK att ha det på detta vis! Jag tycker inte det. Jag vill lägga mina pengar på mat som jag gillar! Nu förstår jag ju varför jag inte tycker om korv. Jag gillar inte den konstgjorda smaken. Inte ens konsistensen var lik slaktarens korv. Som hade både smak och utseende om man kan säga så om en korv ;) Nej, hädanefter ska detta smakämne försvinna från mitt hem! Inte bara för att det smakar illa utan för att man efter forskning sett att detta kan ge både den ena och den andra sjukdomen såsom bröstcancer, prostatacancer, inflammationer i hjärnan och jag vet inte vad. Nej tack!

Omslagsbild: ISBN 9789170373893, Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik Läs den! Den hemlige kocken av Mats-Eric Nilsson

I år gäller det!

Publicerad 2009-01-11 22:01:28 i Allmänt,

Vilken mysig dag detta blev! Började dagen med en brunch på Fåfängan med tjejerna från jobbet. Himla trevligt och väldigt smaskigt. Gjorde egna pannkakor på en liten häll och åt röka räkor och en massa annat mumsigt! Vägen upp var mindre rolig, då den endast gick uppför och den bestod av is! Tog en annan väg ner dock som var mycket säkrare att gå. Efter det en liten tur på stan med Linda, köpte ett par avklippta vantar. Sånna där marknadsvantar, till att ha på jobbet. Är så himla kallt i vårt rum. Så nu kan jag ha både varma ben under filten och varma händer. Nice!

När jag satt och väntade på t-banan ringde Martin och sa att hans bror med familj skulle komma över. De skulle fixa fika och vi behövde inte tänka på nåt. Men när vi möttes upp vid Ica för att handla lite till maten så ville han ändå köpa en längd. Jag var inte lika sugen på det, läser för fullt i Den hemlige kocken, och genom att göra det får man upp ögonen för en massa saker. Så jag bestämde mig snabbt där vid disken för att vi själva skulle baka en kladdkaka. Hann både städa, baka och vispa grädde på mindre än 20 minuter ;) Nog för att kakan skötte sig själv i ugnen sen.

Så kom de över med världens godaste fruktsallad, blev ett trevligt kalas. Med både Guitar Hero och Singstar. Me löööv! Hann dock inte med nån träning, men vad gör det när man fick mysa med bebis och storasyster? Lagade god mat idag med. Himla bra kokbok det där. ;)

Har funderat och funderat angående Vätternrundan i år. Ikväll togs beslutet. Eller egentligen hade vi nog gjort det för ett tag sedan ;) Vi kör! Natten till den 13 juni cyklar vi iväg. 3:e gången gillt och i år kan det inte sluta på något annat sätt. Det finns ingen annan väg än att ta sig hela vägen runt. För det finns ingen tid till att göra detta igen förens om ett par år. Så nu jäklar!  Jag är om än mer taggad i år och jag kommer ladda som en gnu! Jag hoppas att ni alla hjälper mig med, peppa, peppa! Ett extra plus är om ni står vid mål och jag vet att ni finns där, för då måste jag ju verkligen ta mig dit ;)

Du berör mig

Publicerad 2009-01-10 21:16:52 i Allmänt,

Jonas Gardell i mitt hjärta! Efter hans dag på slottet har han återigen berört mig. Han verkar vara en himla fin människa som varit med om en hel del i sitt liv. Både gott och ont.

Detta är en av hans finaste texter, precis som han själv sa är det himla fint att en text som handlar om så mycket smärta för honom kan betyda så mycket kärlek för någon annan. En text som skrivits ned i vredesmod och smärta, där han själv vill bli sedd av sin far. Handlar om kärlek och giftesmål för en annan. Hur som helst, jag älskar låten, jag älskar filmen, jag älskar Jonas Gardell, här kommer den :)

Matlagning

Publicerad 2009-01-10 17:34:57 i Allmänt,

Idag ska vi testa en spännande maträtt här hemma. Som inbakada hamburgare med fläskfilé, skinka och svamp i. Tror att det kan bli gott, eller så är det mer som en hamburgerpizza ;) Råkade typ döda degen, men den jäste ändå. Puh! Matberedare i all ära, men ibland tror jag att det är bättre att man använder sina egna händer för att knåda. Lägger ut bilder och recept sen i matbloggen som jag tänkte ta upp igen. Vet att det fortfarande är många som vill ha recepten som jag använder mig av. Så idag passade jag även på att fota lite under tiden medan jag tillagade det. Nu står bullarna så fint och jäser så får vi se sen var det hela slutar.

Mådde inte så bra när jag gick och la mig igår, hoppades på att det skulle kännas bättre när jag vaknade men icke. Så det har varit en skön hemmadag. Plockat bort julsakerna, satt upp lite krokar för mina långa halsband, lagt på en nytvättad duk på bordet i köket och ja, bara fixat med andra ord. Manglat upp lakanen och påbörjat tvätten. Och framför allt så har jag idag vunnit över Martin! Vi har tillsammans spelat för att tjäna ihop pengar med, det var skoj. Hade tänkt innan jag kände mig dålig att det skulle bli ett biobesök idag. Men det får bli till att vara hemma. Har en lånad film jag kan se, plus att det är Jonas Gardells dag i Stjärnorna på slottet. Så det finns nog att kolla på TV ändå :)

Jag får helt enkelt ladda inför imorgon, då jag ska käka brunch med tjejerna från jobbet. Har blivit inbjudna av den förre köksmästaren, ska bli himla gott måste jag säga. Men gratis brukar väl vara det ;) Kul att man kan göra så, jag menar de tjänar ju på att vi kommer dit, genom att vi sedan kan tipsa alla gäster om att de ska ta sig dit :) På kvällen ska jag boxas med, lovely!

Jag älskar denna låt! Halo med Beyonce, enjoy!

Jag rockar!

Publicerad 2009-01-09 23:31:56 i Allmänt,

Efter premiären av Let´s dance hade jag och Martin Guitar Hero marathon. Jisses alltså vad man snabbt fastnar och bara vill spela mer och mer. När Martin bad mig kolla bort från TV:n på t.ex katten så gled liksom nosen iväg från hans ansikte. Då kan man verkligen säga att man spelat lite för mycket. ;) Men det är fruktansvärt kul. Martin har även lyckats öppna upp fler låtar, och en del av dem är riktigt bra. Tänk The Killers liksom.

Idag gick det så bra för mig att jag hade MYCKET bättre noter än honom, procenten låg på samma, men han lyckades med att samla mer poäng. Typiskt! Men snart är jag där. Martin sa till och med att jag snart måste höja svårighetsnivån till det bättre än honom. Vilken lite godbit han är ;)

Jag är aptrött, men det är fredag och jag vill inte gå och lägga mig. Men jag borde dock. har i och för sig inget speciellt planerat imorrn, men för det behöver man kanske inte sova bort hela dagen. Ska tvätta, jiho! Men det är väl sånt man måste ta tag i med jämna mellanrum för att slippa gå naken.

Jag har en massa trallvänlig musik på hjärnan med. Tjejerna på jobbet, eller ja, vi tillsammans har inför dansbandsfredag. Så det är bara på med dansbandskanalen och sen kör vi hela dagen lång. Vissa låtar kan jag stå ut med, medans andra bara är too much! Dåliga rim och musiken ska vi inte tala om, säger bara bugg när jag var 10. Men sen kommer de, låtarna som man inte kan annat än älska. Barbados med Kom hem, på den tiden det begav sig med Magnus i spetsen.

Nej, nu har Martin fått på Terminator, så jag känner att sängen lockar nog mer...Hasta la vista, baby!

Let´s dance igång igen

Publicerad 2009-01-09 20:22:08 i Allmänt,

Jisses, vilken dag detta blev. Från att ha varit full styrka på telefon var jag plötsligt ensam på den individuella. På det hade jag fått ansvar för mejlen och sen ramlade det in lite mer bokningar och ändringar på min privata mejl. Eller ja, jobbmejlen men min egna. Om man inte tyckte att det var nog kom revenue managern med en massa provisioner som var tvungna att kollas igenom pronto! Det var hektiskt, men jag klarade det :)

Tog en sväng förbi O´learys innan hemfärden. Lite cider och lite quessiladas eller hur det stavas, med guacca. Mums! Skön nedvarvning på dagen. Dum som jag var så gick jag ej på toaletten innan jag åkte hemåt, vilket resulterade i en väldigt full blåsa, var inte helt lätt att knata hemåt.

Nu sitter jag som klistrad vid TV:n och Let´s dance. Tidigare år har jag bara suttit och förbannat att jag själv inte fortsatte med dansen och att jag en gång i mitt liv var så jäkla dum rent ut sagt att jag brydde mig för mycket om utseende än om dansen. I år kan jag säga att jag förbannar mig själv ännu mer då killen i fråga är med! Han är en av proffsen! Skoj för honom, mindre skoj för mig. Kan dock nöja mig med att han inte är snyggare idag ;) Ska bli kul att följa honom dock! Kanske en och en annan röst med. Att min gamle lärare är med som kändis är en annan rolig händelse, heja Carl Jan Granqvist!

Nehej, nu börjar det igen!

Officiellt igång

Publicerad 2009-01-07 23:30:12 i Allmänt,

Har gått bra idag, visst jag har kännt suget efter godis. Eller egentligen ska jag kanske kalla suget efter nåt att tugga på. För i det stora hela så är det ju det man gjort under ledigheten. Bara moffat hela tiden. Så fort man sett nåt man velat ha så har man tryckt i sig det. Nu i helgen hade vi ju vår moffarhelg och det känns kan jag säga. Men som sagt, det har inte varit särskilt jobbigt idag. Jag har inte ens varit särskilt otrevlig ;)

Så för att inte låta detta tillfälle förgås har jag nu bokat upp lite pass. Jag börjar med Aerobics på fredag, så kan man känna att helgen blir bra trots att man kan äta lite som man vill då ;) På lördag ska vi tvätta så ingen träningen förutom den i trapporna hinns med, kanske en promenad eller löptur runt sjöarna dock. Beror på vädret. Söndag ska jag först brunscha med jobbet, efter det tar jag på mig boxningshandskarna och kör deras nya pass från i höstas, jädrar vad Martin ska få. Kickar är precis min grej! På måndag är det sista dag för anmälan till Vätternrundan så vad passar inte bättre än ett spinningspass ;) På tisdag är det dax för en boxningsmatch igen.

Jag känner att jag är på gång. Jag ska inte tappa detta. Mitt mål med detta är i första hand att ta mig runt den där förbenade sjön, sen ska jag slå mami först i Vårruset, sen i Tjejmilen och sen ska jag slå Martins mamma, syster och svägerskan i Lidingöloppet. Mitt andra mål är att gå ner i matchvikt, jag tror jag behåller den för mig själv. För jag vet redan nu att där kommer jag INTE att stanna då det är alldels för lågt för att vara vackert och vacker vill jag gärna vara ;) Men jag ska dit bara för att. Sen fixar jag till det sen ;)

Nu går vi på dag 2. Dax för invägning. Jag bävar då jag testade det redan idag utan andras syn på det hela. Men imorrn börjar jag ta tag i det där med maten på allvar med. Jag ska lyckas denna gång. Det bara är så och det kan bara gå åt ett håll, neråt ;) Finns inga andra möjligheter, så det så! Nu kör vi!

Fast anställd!

Publicerad 2009-01-07 18:36:39 i Allmänt,

Så där då kan man äntligen pusta ut på riktigt! Även fast jag vetat sen typ dag 1 att det var lugnt så känns det ändå som en extra säkerthet när man väl skrivit på de riktiga anställningspapprena, vilket jag gjorde idag. Min provanställning gick ut på nyårsafton, eller ja den 1 januari. Och eftersom jag varit ledig en vecka här nu så blev det inte klart förens idag. Har inte ens kunnat logga in då jag inte längre fanns i lönesystemet, eller ja det system man stämplar in i när man kommer. Men det ska vara ordnat tills imorrn :) Lite mer i lön nu med, så idag känns det som en bra dag trots allt.

Om man bara kunde få gå hem vore den ännu mer perfekt! Men snart så. Då är maten serverad när man kommer hem med och disken gjord, det är inte bara dåligt att stänga.

Lediga dagar

Publicerad 2009-01-06 20:36:21 i Allmänt,

Det har varit otroligt skönt att vara ledig. Dagarna har gått i ett rasande tempo som alltid, men så skönt att slippa ställa klocka och bara kunna gå runt i mjukisar hela dagen. Ha marathon på alla serier som man följer på tv vanligtvis och bara vara. Precis som det ska. Hade Lisa här i några dagar och det var helt lovely! Shoppade järnet, trots att jag inte fick. Men hamnar man på Souk och de säljer ut en massa Pilgrimsmycken är det liksom meningen att man ska spendera. Gick därifrån tillsammans med totalt 12 par smycken?! Nice! Skönt att få prata tjejsnack i flera dagar med, kan liksom inte bli så mycket bättre.

Har hunnit med en lång promenad runt sjöarna i kylan, men finns det nåt mer uppfriskande? Så vi tänkte att vi inte skulle vara sämre idag. Knallade iväg mot Ica för att byta en bok jag fått två av i julklapp. Vad händer? Jo, hela himlen öppnar sig och det faller ner snö som aldrig förr. Vi såg ut som två snögubbar när vi äntligen kom hem ;) Lagade mat och kollade lite på Forrest Gump, en riktigt glädjespridare till film. Sen satte vi i ntya skivan till mitt Singstar, Sjung med Disney. Haha, det var kul men riktigt svårt. Var ett tag sedan jag la barnrösten på hyllan. Värre var det för stackars Martin, inte många toner rätt där. Men oj vad skoj vi kan ha! Klippte honom så att han kan visa sig bland folk igen och snart väntar det film, ska se andra Arn.

Har även smällt i oss en Gino, jisses vad smarrigt det var! Kan nog tänka mig att göra det igen. :) Sista dagen med onyttigheter. Framför mig har jag inte mindre än 4 lopp detta år. Kommer bli nice det. Så bye bye till allt skit man trycker i sig med jämna mellanrum. Har som mål att äta nyttigt under vardagarna och sedan lite vad jag känner för under helgerna. Men det ska inte bara ätas för att ätas liksom utan det ska vara för att jag vill. :)

Imorrn börjar allvaret igen och med den "riktiga" chefen på plats. Ska bli spännande att se var detta kommer att sluta :P

  
Promenad runt sjöarna


Sally har hittat sin plats

  
Gino, innan ugn, efter ugn, upplagd och färdig att ätas

Shoppinghelg

Publicerad 2009-01-02 11:02:13 i Allmänt,

Ska strax bylsa på mig kläder då Stockholm idag bjuder på ca 10 minus. Inte nåt man hade räknat med, men det är rätt mysigt med vinter trots allt. För ska det vara så ska det vara ordentligt. På med lite snö på detta bara så är det perfa. Ska möta upp Lisa vid tåget, måste bara komma på hur jag tar mig dit från tunnelbanan, men jag antar att jag kommer lösa det lilla problemet med. Ska bli kul att ha nån här igen. Skoj att Lisa blev den första av alla vänner att titta förbi. Idag kommer det shoppas och imorrn laddas det för en storslagen utgång. Kommer bli lovely! Hinner inte sitta här nu, men ha en fin dag!

Gourmetmiddag i bilder

Publicerad 2009-01-01 23:51:38 i Allmänt,


Förvällning av svampen


Gratängsås till hummern


Gratinerad och klar


Svampstuvningen


Huvudrätten


Efterrätten

Och denna gourmetmåltid intogs i mjukisdress :) Kan inte bli mycket bättre!

Gourmetmiddag

Publicerad 2009-01-01 18:37:44 i Allmänt,

Här fixas det som aldrig förr! Gourmet står på menyn i form av gratinerad hummer till förrätt och entrocote, potatisgratäng, bearnaise med vitlökssmak, gräddstuvade champinjoner till huvudrätt och sist men inte minst den smarriga kladdkakan med marshmallows och mariannefluff till dessert. Ibland bara älskar jag livet!

Vilket år!

Publicerad 2009-01-01 14:34:24 i Allmänt,

Så har ett helt år passerat i ett rasande tempo. Har nog aldrig varit med om att ett år har gått fortare än så här.

Började året med vinterkräksjuka och efter det en härlig förkylning, så min tanke var att blev man sjuk precis i början så skulle man slippa det, men så blev det icke 2008 har nog varit mitt sjukaste år ever. Då borde ju kanske 2009 bli mitt friskaste då ;) Nedräkningen började på allvar i januari för vår Thailandsresa som äntligen skulle bli av i februari. Som blev min hittills bästa resa. Jag menar vad kan slå 1,5 månad i Thailand?

Genom att komma bort från verkligenheten så pass länge kom vi fram till en hel del livsavgörande beslut. Jag bestämde mig bland annat för att säga upp mig från mitt jobb och ta vårt pcik och pack och flytta till huvudstaden. Efter det halvår som gått sen flytten kan jag inte annat än att säga att jag gjorde helt rätt. Men det var ett av de svåraste besluten jag behövt ta. Tur att man hade en så pass bra chef att han bara hurrade för att jag äntligen tagit rätt beslut enligt honom.

Efter hemkomsten från Thailand så började letandet av både jobb och lägenhet. Visade sig lite svårare än vad vi tänkt oss det med lägenheten, var på säkert 30 visningar under 2 helger. Det hela slutade med att vi fick skippa det tredje rummet och satsa på en 2:a istället. Då stod vi plötsligt med 2 lägenheter, 1 som vi redan skrivit påkontraktet för och den andre som vi allra helst hade velat ha. Så kan det gå. Flyttade ju in i den förste, ett kontrakt är ju trots allt ett kontrakt. Jobbletandet gick desto bättre, även där stod jag i slutänden med båda jobben som jag sökte. Men valde att stanna kvar i kedjan och kan inte säga annat än att jag trivs.

Blev inslängd i ett rasande tempo och skulle själv sköta en hel avdelning efter endast 2 veckors upplärning. Men efter cirka 100 utskällningar av köket och 3 tuffa veckor kändes det ändå som att jag var en i gänget. Hösten rasade iväg, hann med en och en annan tripp hemåt och en och annan resa till Tyskland och Mariehamn. En och en annan utekväll och kändisfester som på ett eller annat sätt slutat med att Martin fått komma och möta upp mig. Så det kan gå ;) Jag har tagit upp kontakten med gamla vänner som visat sig bo i Stockholm de med och det känns så himla rätt. Jag är glad att man kan lägga gamla saker bakom sig och sedan bara köra på. Det är himla skoj att se vad som hänt med alla med. :)

Tillsammans har Martin och jag kommit längre på det år än vad vi gjort under våra 5,5 år i Örebro. Vi har diskuterat framtiden hejvilt och kommit fram till både det ena och det andra gällande giftermål, barn och allt vi vill göra. Giftermål krävs det pengar till och vi jobbar på det. Barn, kan bara säga att efter Mexico...

Vad händer 2009 då? 2 av mina vänner får knodd i början av året. Mamma fyller jämnt, vilket innebär en resa till Mexico! Men samma sak gäller ju där som för giftermål, det krävs pengar. Så på det viset är jag så himla nöjd med att vi köpt en bostadsrätt och inte jämkat det man kan, vi kommer bli rika i sommar ;) Så Arriba! Så mycket mera planer har vi i dagslägert inte. Men det kommer nog dyka upp en och en annan resa till, massa mys och ja ett helt fantastiskt år!

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela