kirsten

Sanna mina ord

Ojdå

Publicerad 2010-09-24 19:47:58 i Livet,

Jag förstår ärligt talat inte var de gångna veckorna har tagit vägen? De är liksom bara puts väck helt borta! Vi har ju förvisso haft kongressveckor deluxe här i storstan. Men i alla fall. Fast det gör ju att när man väl kommer hem så är det sista man vill att sitta fast vid datorn igen. Men jag vet att jag försummat er trogna läsare. Jag lovar att det kommer att bli bättring!

Imorrn drar Martin till Karlskoga för att träffa sina gamla arbetskollegor, är inte det minsta avundsjuk så jag valde att stanna här. Orkar inte åka till Öret utan bestämde mig för att hjälpa en kollega att bygga ihop hennes nya möbler. Det där med att bygga och montera Ikeasaker det är min grej det :) Ärligt tycker jag faktiskt att det är kul. Jag längtar kanske inte supermycket efter att sova ensam, men det ska bli skönt med lite egen tid. Man behöver det ibland. På söndag tänkte jag ta en räd över stan med lillebror för att se om jag äntligen ska kunna köpa de snygga stövlarna jag hittat och sen MÅSTE jag hitta en vinterjacka. Den nöten kan dock bli svår att knäcka, men med lillebror som stöd så lyckas jag nog.

Nej, nu är det tacosfredag här. Mums ska det bli!

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela