kirsten

Sanna mina ord

Campadre

Publicerad 2011-06-30 23:11:09 i Tips!,

Jag är medlem hos Campadre, Skandinaviens största privata shopping klubb,bli det du också genom att klicka på länken nedan.

http://campadre.se/tipsa/507616.

De har en massa spännande rabatter, väntar med spänning till Lundmyr-rabatten :)

Flytt av lillebror

Publicerad 2011-06-30 22:35:11 i Livet,

Hujeda mig vad vi fick gå upp tidigt idag! Jag har förstått att jag har det exta lyxigt för att vara mamma, en tjej som sover hela nätterna och som är morgontrött. Men idag var det bara att pallra sig upp i ottan. Lillebror behövde bärhjälp då han skulle flytta idag. 4 timmar hade vi på oss att flytta ut och bära in i den nya lägenheten och det klarade vi så när som på kanske en kvart. Vi hade klarat det om min bror hade varit en lite bättre kartläsare ;) men man får se det positiva, vi har sett mycket av Stockholm idag. Jag som inte kunde hjälpa till att bära så mycket då jag dels var tvungen att ta hand om Thilde men också för att allt var för tungt för mig att bära på så här kort efter förlossningen var minst lika svett som Martin och Richard då jag kört genom den hemska trafiken. Martin fick äran att köra lastbilen och i den fick Richard hoppa in när Thilde bestämde sig för att skrika sig hes i baksätet. Var bara för mig att stanna och ge mat och trösta och tillslut byta blöja i bagaget, vilket Thilde tyckte var riktigt spännande.

Kan ju säga att jag blev riktigt sugen på att flytta själv nu och har suttit framför Hemnet hela kvällen. Hittade ett hus som vi båda blev riktigt intresserade av, ligger dock i Södertälje men ack vad fint det var! Fast det skulle ju inte vara några problem att flytta dit egentligen. Men med tanke på hur bra det gått tidigare för oss så kommer det väl inte att gå detta heller. Kan vi inte bara vinna på lotto eller nåt?

Imorrn ska det visst bli dåligt väder, antar att det är dax att ta tag i storstädningen av sovrummet då. Yippie vad skoj! På kvällen skulle vi ha grillat med mina mammor, men blir inte så när vädret ska vara dåligt. Tråkigt värre! Men vi ses ju på måndag i alla fall. Så jag antar att vi packar in oss i bilen och drar till Grönan och lyssnar på lite reagge. Värmer upp lite inför Uppsala :)

Livet

Publicerad 2011-06-29 22:01:00 i Livet,

Sitter här och kollar på Livet på BB på TV. Jag sitter här och kämpar med de blivande mödrarna, jag andas på rätt ställe och jag säger åt dem att kämpa på, att det inte är långt kvar. Jag ser deras smärta och även deras respektives oro, men lugnar dem med att allt snart är över och snart får de träffa sin nya familjemedlem. Jag känner nästan smaken av lustgasen och yrslet man får av den. Allt känns så lätt när man sitter här. Jag kommer knappt ihåg hur det var och ändå har det gått endast 12 veckor sen vi var där och kämpade tillsammans. Men å andra sidan tror jag att det är en positiv sak, för annars skulle det ju inte födas många barn. Fast visst kommer jag ihåg hur det var men inte själva känslan och pratar jag och Martin om detta så har vi helt olika versioner, vi har min och vi har den sanna ;) För hur det än är så kommer man själv inte ihåg allt, som tur är och alla gånger kanske det inte är så kul när Martin rättar och säger att nej nej så var det inte. Jag minns det nog som jag vill minnas det. Det är ändå så galet häftigt att man faktiskt har gjort det, att det är jag som klämt ut den där underbara lilla prinsessan. Jag och ingen annan! Jag är stolt!


Underbara unge! ♥

Sommarfest

Publicerad 2011-06-28 12:44:51 i Fest,

Vilken dag det var igår! Först en härlig promenad med Martin och Thilde i det varma sommarvädret. Var helt slut när vi satte oss på vårt lokala sushihak. Sen hem och görs oss i ordning för sommarfest med mitt jobb, ja alltså Thilde och mig. Inte det lättaste att veta vad man ska ha på sig, först middag och sen Grönan och så var man ju osäker på om det skulle vara varmt hela kvällen.

Kvällen började i alla fall på vårt systerhotell med en härlig sommarbuffé som avslutades med jordgubbar, hallon och kladdkaka. Mums! Sen bar det av till Grönan där femkamp stod på schemat. Och i vanlig ordning vanns den av mitt lag, jag tror att jag är född till att vara en femkampsspelare ;) Thilde sov och var vaken om vartannat, men jag tror väl aldrig att hon blivit så ompysslad som igår. Det vanns gosedjur och köptes nappar om vartannat till henne. Kan inte vara lätt att vara så liten och omtyckt av så många ;) Jag fick åka karusell med, vilken lycka! Den nya träbanan och den gamla hederliga berg-och-dalbanan. Så skoj! Sen var kvällen över och oj vad fort den gick!

Idag ska vi åka och handla mat, jätteskoj eller inte...men ack så välbehövligt! Men Martin håller på och fixar med sin skadeanmälan för cykeln då det gick si så där med den första och han fick ut lite väl lite för den...Thilde hon bara sover och sover, så vi kommer väl inte iväg förens till kvällen ;) Skulle ju kunna sätta mig på balkongen så länge, men då det är gassande sol där så vet jag ju att jag kommer bränna sönder mig...Vilka problem man har!

Bjuder på lite bilder:


På båten över till Grönan

Ledsen över att inte ha vunnit?

C, så bitter så bitter ;)

Thilde med en av sina vinster, de rosa hade hon sen innan

Partyhatten är på!

Och så här ser vi ut idag ;)

Familjemys

Publicerad 2011-06-26 12:24:18 i Familj,

Igår kväll skulle vi kika på film, först skulle vi se en skräckis, men ljudet till den var katastrofalt dåligt! Innerst inne tror jag att det var dåligt med flit, för jag hade nog inte vågat se den. Sen böt vi till Baksmällan 2, men där var bilden ännu värre än ljudet på den första, så den blev det inte heller. Så tredje filmen gillt, I am number 4. Måste säga att jag gillade den skarpt. Snygg kille i huvudrollen och en spännande handling, kan inte begära så mycket mer. Men den var liksom inte för mycket som många sånna här filmer kan bli. Ska bli spännande med uppföljaren sen...

Idag ska vi bege oss upp på stan. Kan bli spännande att se hur det kommer att gå. Inte direkt ofta på stan numera, varken sen vi flyttade hit till Stockholm, eller Solna för den som vill. Men ännu mer sällan sen vi fick Thilde. Så mycket smidigare att ta sig till galleriorna utanför stan istället, allt samlat på samma ställe samt att det inte är lika mycket folk eller turister ivägen. Men nu ska det handlas presenter och de finns endast i stan, så det är bara att ta ett djupt andetag och bege sig dit. Har ju Martin med mig så det ska nog gå fint.

Hahah, jag skrattar så jag dör åt honom. Igår när vi kollade på Sommarkrysset så var det en massa barn som sjöng Eric Saade låtar och där var det en unge som Martin fick för sig att han sjöng "Jag är från Partille, jag är från Partille..." Istället för "I´m so Popular..." Nu får jag inte ur det ur huvudet utan kommer för all framtid sjunga så. Men visst, pojken kanske sjöng så för att han tyckte att det lät så när Eric sjöng, vad vet jag...

Promenad

Publicerad 2011-06-25 18:15:54 i Livet,

Vad skoj! När vi hade käkat fukost idag så bestämde vi oss för att ta en riktigt lång promenad. Men vädret ville annorlunda, regnet bara värkte ned utanför. Så vi satt och kikade på Tv1000 svenska kanal, först ut Sunes sommar! Fantastisk film, älskar Peter Haber! Efter den visades Vinterviken, även i denna film finns Peter Haber med, men där är han så elak så där gillar jag honom inte lika mycket ;) Men sen sken solen, naturligtvis var det dax för Thilde att käka då. När det var klart pallrade vi oss ut och vad händer? Jo, mycket riktigt vräker regnet ner igen! Fick stanna halvvägs och sitta och mysa under ett tak. Nu är vi hemma igen och nu skiner solen och det är klarblå himmel. Skoj värre!

Vilken underbart fin låt detta är! Kanske inte den finaste tonen i rösten, men texten...

Midsommar

Publicerad 2011-06-25 11:39:06 i Thilde 0-3 mån,

En lite annorlunda midsommar har firats i år. I vanliga fall brukar vi hänga i Köping, men då familjen där vistas i Thailand så blev det lite svårt. Våra kattvakter är dåliga så vi kunde inte gärna dra till våra föräldrar heller, så det blev till att vara hemma bara. Men det har bara varit mysigt hitintills. Igår gick vi ner till sjöarna där det firades midsommar med stång, dans och folkdräkter. Hemma blev det sill och potatis, kladdkakebak och grillat kött. 2 filmer hann ses med. Tror inte att man kan begära så mycket mer. Thilde sov sig igenom hela dagen, man blir trött av att fira!

I torsdags när Martin kom hem så började han prata med lilltjejen och helt plötsligt så tjuter hon bara av skratt. Flera gånger bjöd hon på det! Behöver jag säga att vi var tårögda båda två efter det :)

Men åh!

Publicerad 2011-06-23 16:22:56 i Livet,

Attans, så typiskt som det bara kan bli! Igår innan Martin kom hem kollade jag status på datorn och den fanns här i Solna. När Martin kom hem och kollade läget så hade nån jäkel köpt den :( Så typiskt eftersom han funderade på om han skulle boka den. Som tur var så fanns det ett ex kvar inne i centrum, så den bokade han. Däremot hann han inte hämta den igår i och med att vi skulle fira lilla E. Men idag när han kommer hem från jobbet så finns den i min ägo! För detta är inte kul! Trots att jag har mina glasögon på så måste jag förstora bilden, annars har jag problem att läsa. Just nu sitter jag på golvet med tangentbordet i knät. Jag är för gammal för sånt här ;)

Han är ju för rolig den där karln förresten. Han ringde mig imorse och bara tjöt rätt ut. Undrade vad det var frågan om, då visade det sig att han som gått och varit inställd på att jobba ytterliggare en vecka har semester från och med idag! Ja, vi böt ju lite fram och tillbaka för att ordna det så att vi kan åka direkt på torsdagen till festivalen i augusti. Och i och med att jag inte behöver bry mig om semester eller inte så har jag låtit honom hållas själv. Se så bra det går ;) Men skönt att han har semester nu i alla fall! Då ska vi bara komma på vad vi ska göra med den tiden. Haha!

Ledsen

Publicerad 2011-06-22 15:56:38 i Livet,

Jag är ledsen mina vänner, men min dator är fortfarande död och det gör att det inte bloggas så mycket för tillfället. Att sitta vid Martins dator knäcker mig! Men jag saknar det! Vi skulle köpt en i helgen, men den modellen som Martin bestämt att jag ska få ja den fanns ju så klart inte. Hade det varit jag som skulle köpa den skulle jag bara ha tagit första bästa. Men jag är ju inte Martin. Är man som han så läser man en massa som datorn och ser till att den är riktigt så bra som man vill ha den innan. Och ja visst det är ju jättebra, men jag vill ha en dator igen! Fast det ryktas om att jag får den idag :) Snälla underbare Martin!

Idag var jag iväg och hämtade de sista stora papprena som jag behöver för att tillverka mina dopkort. Naturligtvis räckte det ju inte med att bara köpa dem, nejdå. Jag hittade lite kläder till lilla T med! Så klart, vad hade ni förväntat er? Hon kommer snart ha mer kläder än mig och Martin tillsammans ;) Fick ett galet skavsår med när jag gick dit, trots att jag tejpat fötterna i förebyggande syfte. Så jag hoppade in på Apoteket och köpte Compeed. Knasade sig så att halva plåstret sedan satt fast i min sko...bra där! Som om det inte var nog bajsade Thilde igenom sina kläder med. Grattis! Det är tur att man har med reserv!

Ikväll ska vi fira Thildes kusin! Har köpt den coolaste presenten, så jag hoppas att hon blir nöjd!

Oh no!

Publicerad 2011-06-15 19:33:40 i Livet,

Åh, så himla typiskt! När jag böt blöja på Thilde förut så hörde jag att det lät konstigt från vardagsrummet, tänkte att det var katterna som var på min dator. Är inte ovanligt i det här husehållet kan jag lova! När jag kom tillbaka så var datorn svart, men jag startade bara om den och så kunde jag använda den igen. Trodde jag...efter några minuter dog den igen och jag gjorde om samma procedur som tidigare, bara det att nu blev allt blått och en massa konstiga tecken kom upp. När Martin kom hem var det första han sa när han startade den att grafikkortet är paj. Den här datorn har vareit på väg att ge sig ett bra tag nu så jag är inte förvånad och det är lika längesen som Martin då lovade mig en ny dator! Nu får han verkligen visa att han menade det med. Hahaha! Känner mig halv utan min dator. Att sitta vid Martins är riktigt jobbigt då han har den på TV-skärmen och man sitter som en kratta i soffan för att allt det trådlösa ska räcka och för att man ska kunna se nåt. Suck...

När han kom hem berättade han även att hans cykel blivit stulen. Fattar inte att folk inte kan se skillnad på ditt och mitt. Men den kraken som stulit den lever farligt då det inte är några vanliga pedaler på utan clips så att cykla med vanliga skor är svårt, samt att frambromsen är paj. Mohahahahahah! Får man vara så elak?!

Efterkontroll - check

Publicerad 2011-06-14 17:16:07 i Livet,

Sådär ja, vilken dag! Började dagen med att behöva väcka den lilla damen. Förstår inte att hon börjat sova så mycket både på nätter och under förmiddagen! Sen är hon vaken mer eller mindre hela eftermiddagarna efter det. Jag är dock väldigt glad över att hon sover på nätterna, hellre det! Gav henne lite käk och sen knatade vi iväg till Solna C för mammamys. Thilde blev genast förälskad i lille Hubert, han var mycket spännande att se på och hon gav honom ett och annat leende minsann. Och som en blyg liten tjej tryckte hon in ansiktet i bröstet på mig och log lite försynt. Snuttan! ♥

Efter detta drog vi iväg till Kista för mitt besök hos barnmorskan. Det var dags för efterkontroll, som jag våndats hela natten för. Nej, skämt å sido jag var rätt lugn ändå. Vi pratade lite och hon mös lite med Thilde. Då det är frivilligt med gynundersökningar så valde jag att inte ta nån. Då jag inte känt att nåt skulle vara fel så kändes det bara onödigt. Hon sa det hon med att jag borde ha märkt om nåt var fel. Frågade om trycket neråt som jag tycker mig känna av när jag gått eller stått länge och det är helt enkelt bara att börja knipa mer precis som jag trodde. Ska dock dit igen om cirka 2 veckor och få en stav insatt i armen. Känner att jag inte alls kommer att komma ihåg att ta piller och de andra alternativen kändes inte aktuella, samt att en del måste man vänta med tills efter amningen är avklarad. Så en stav får det bli. Bra val av en så spruträdd tjej som jag är ;) Den räcker dessutom i 3 år och ja då är det ju enligt planen dags för nummer 2 så det blir nog fint detta.

Då Thildes kusin fyller hela 3 år imorrn så skulle jag köpa en present hade jag tänkt. Hittade den perfekta presenten i Öret när jag var där, men dum som jag var köpte jag den inte. Tänkte att den absolut skulle finnas här i storstan. Men i Kista fanns den inte. Suck. Och den affären jag var i fanns typ antingen i Globen eller hm, ja nåt på S. Skit. Det är ju inte heller säkert att just denna present finns där, men man kan ju kanske ringa och kolla med dem...ska kolla häri Solna imorrn med. Det löser sig! Hittade en massa annat fint dock. Behöver kanske ite säga att det mesta var till Thilde va? Man tänker att åh den här var ju inte så dyr och sen står man där med alldeles för mycket och man kan inte tänka sig att plocka bort nåt av det...Blev som så att jag tog bort ett par byxor till mig själv, men de satt alldeles för taskigt så jag är nöjd ändå.

Rolig tävling

Publicerad 2011-06-13 22:55:17 i Tips!,

Fick ett tips om en rolig tävling hos Josefine, priset gillas skarpt! Ett armband från SNÖ of Sweden, tycker att just du borde vara med och tävla med och det kan du göra HÄR!


Se bara så fina de är!

Så nervös

Publicerad 2011-06-13 22:47:00 i Livet,

Bröllopet i lördags var verkligen så vackert! De var så fina där de stod vid altaret och sa ja till en framtid tillsammans. Festen efteråt var helt fantastisk den med, god mat och roliga människor. Kan inte bli bättre! Vi är ett härligt gäng helt enkelt! Thilde skötte sig exemplariskt! Hon var vaken under vigseln och sa inte många pip, jag var rädd för att hon skulle skråla så att det ekade! Men så fel man kan ha. Under middagen kom det några gnäll här och där, men annars sov hon hela kvällen. Mat ville hon ha endast två gånger. Vad är det för unge vi fått egentligen? Vals fick hon bekanta sig med, både tillsammans med Martin och mig och med bruden! Hon trivdes i sjalen kan man säga! Tack Herr och Fru Forslund för en underbar dag! ♥

Igår var vi förbi Martins föräldrar i deras sommarstuga och fick god söndagmiddag! Där fick vi även passa på att vila i varsin solstol. Var helt färdiga! Småbarnsföräldrar ska nog inte komma hem vid 3 och tro att det funkar som förut, i alla fall inte mamman i familjen ;)

Idag fick jag däremot sovmorgon, Thilde och jag mös hela morgonen i sängen. Nej, det hör inte till vanligheterna, men ibland händer det! Tog en promenad med, då den lilla damen inte behagar att sova inomhus på dagarna. Men efter den första natten i sommarstugan förra veckan har vi fått rutin på nätterna, nu sovs det som regel 6,5 timme per natt. Man tackar!

Imorrn ska jag träffa mina internetmammor en snabbis, sen ska jag iväfg till MVC för efterkontroll och utskrivning. Känns mycket märkligt och väldigt nervöst. Har ingen lust, då detta moment var mitt värsta under förlossningen. Kan ta vilken smärta som helst, men inte detta pill! Jag är dessutom rädd för att nåt inte ska vara som det ska och att jag måste opereras eller så. Fast jag borde kanske ha känt nåt själv innan då får man hoppas.

Veckan som gått

Publicerad 2011-06-11 11:51:54 i Livet,

Åh vilken vecka jag haft här i Öret. Fått träffat vänner som jag inte träffat på länge, myst på härliga fik, spenderat en kväll på marknadsafton, ätit jordgubbar och glass på balkongen en sen kväll, druckit mitt första glas rosé efter graviditeten, shoppat järnet, sovit och bara haft det riktigt bra! Däremot skulle jag ljuga om jag skulle säga att jag inte saknat Martin dessa dagar! Det var en prövning att ta hand om vår skatt helt själv, men det har gått över förväntan. Hon är så snäll och gnäller mer eller mindre aldrig, och är det nåt gnäll så skiner hon upp så fort hon ser en. Det enda jag skulle vilja är att hon sover lite mer på dagarna. Hon skulle verkligen behöva ta sig en tupplur då och då, men allt i livet är så spännande så att hon bara måste vara med hela tiden. Visst, det har sin charm men jag tror hon skulle må bättre av att sova lite mer :)

Idag väntar det bröllop. Kan bara tänka mig hur nervösa de är just nu, men jag tror att det kommer att bli fantastiskt. Eller tror. JAG VET! Jag är nervös själv, men av andra orsaker... Just nu sitter jag här med toapapper i hela håret. Javisst, du läste rätt. Har sovit med det i. Man rullar upp fuktigt hår och när man vaknar har man fina korkskruvslockar. Inte har man behövt sova på hårda papiljotter eller suttit hundra timmar med locktång. Fantastiskt!

Nu vaknade skatten här bredvid och antar att det är käk på g!

Firande och flängande

Publicerad 2011-06-06 12:00:22 i Resor,

I fredags drog vi ju iväg till Martins föräldrars sommarställe, det var dags att fira Martins morbror som fyllde 60. Det visade sig bli årets hitintills varmaste dag! Tror jag höll på att smälta bort flera gånger om och stackars lilla T fattade inget alls och ville äta mer än vanligt. Antar att nån behövde släcka törsten. Men det var en trevlig dag och mycket god mat! Det är så härligt att bara vara där uppe! Det trista för mig var ju att jag inte fick bada som alla andra. Eller fick fick jag väl, men jag har inte varit på min efterkontroll ännu så jag tog det säkra före det osäkra. Nåt annat som är bra där uppe är luften, det är verkligen som i Lokas reklam, att det är nåt speciellt med Bergslagen. För där kan man sova hela tiden utan minsta problem. Det gäller tydligen för små bebisar med. Var längesen som jag fick sova 6,5 timme i sträck! Helt galet.

Igår var det dags för nästa firande och där serverades det glassbomb med alla möjliga ingredienser, bland annat ca 30 dammsugare och så bubblande saft förstås. Sa jag att hon fyllde 26 ;) Kvällen spenderades framför datorn och finalen av BB, helt rätt kille som vann. Har hejat på honom sen han gick in i huset. Gillar dialekten skarpt!

Idag ska vi flänga lite igen innan Martin dumpar mig och Thilde hos mina föräldrar där jag ska spendera resten av veckan medan Martin är hemma och jobbar. Kommer bli galet tomt, men jag har ett hektiskt schema så oss går det nog ingen nöd på! Ska klippa mig bland annat, nåt som jag gjorde senast i augusti förra året. Det är långt, mer behövs inte sägas om det.

Semester?

Publicerad 2011-06-03 12:35:40 i Resor,

Oj, det är inte det lättaste att packa för en vecka. Jag vet inte vad jag vill ha med mig eller vad jag ska klä mig i, detta kan ju bero på att jag inte tycker att jag har några kläder som passar heller. Men det svåra är ju att packa till den lilla damen! Vi ska vara borta i en vecka lite drygt och det är fester till höger och vänster som ska besökas och ett bröllop. Man vill ju att hon ska vara fin då. Jag bad Martin ta ner sin stooooora väska och där hade jag i mitt huvud packat ner allt och då menar jag allt. Blöjpaket, våtservetter, skor, kläder, schampoo, sminkväskan, vattenkokare, ersättning, flaskor och ja allt! Jag har nu insett att det går inte. Verkligen inte! Jag har fått ner kläder till oss och våtservetter, ja det är ungefär det. Sa nån att jag har lite för mycket med mig?! Kan jag väl aldrig tro.

Ska i alla fall bli skönt att komma bort och ha nån att umgås med om dagarna, dels har min kära mor tagit semester för att få umgås med sitt barnbarn och sen har jag en hel drös med vänner som står på kö för att få träffa underverket. Så så mycket semester blir det nog inte för min del, men som sagt kul att komma iväg. Tycker dessutom att det är onödigt att den lilla damen ska behöva flänga så mycket i en bil fram och tillbaka så då blev det bäst så här. Fast vi kommer ju sakna papi med. Massor! Vet inte hur det ska gå utan honom då vi inte varit ifrån varandra på nätterna ännu sen vi blev en familj.

Nej, nu är det bäst att jag skyndar på lite. Ska packa med lite smycken med, men sen är jag nog rätt klar. Tror jag. Ute i sista stund som vanligt, varför ändra på det sen man blivit förälder?

Förgiftning

Publicerad 2011-06-01 22:55:21 i Livet,

Jag tror min man försöker förgifta mig! Vi åt tacos till middag och sist glömde han ställa fram tacosåsen och den saknades verkligen! Idag kom den fram och jag mumsade och åt, ja det är bara jag som äter den där såsen för Martin tycker att det räcker med guacamole. Hur som helst så tar jag det sista på tallriken som ramlat ur och det sista är då denna sås, som tydligen är gammal. Det smakade vedervärdigt när jag fick det i munnen! Jag luktade i då burken och visst var den dålig. Usch! Har han lärt sig genom att se på Desperate Housewives undrar jag...och varför vill han döda mig ;) Jag ber honom att lukta på burken, men han känner ju så klart nada...Så kan en onsdagskväll gå till i Solna.

Galet

Publicerad 2011-06-01 14:44:01 i Thilde 0-3 mån,

Åh, denna vecka har jag verkligen nåt planerat varje dag, idag lyckades jag dessutom bli dubbelbokad men det slutade med att ingen kunde så här hemma sitter jag :) Har dock varit iväg till BVC för Thildes 2-månaders kontroll, då vi inte är hemma nästa vecka då den skulle ha varit. Allt såg fint ut och hon följer sin kurva tip top. Den sköterskan vi hade idag sa att jag skulle lugna mig lite med min oro för vikten i och med att hon faktiskt går upp och följer SIN kurva och ingen annans, samt att hon ligger fint på mittlinjen. Men det är ju samtidigt BVC som är de som spätt på min oro från början. Hos doktorn gick allt fint med, hon tyckte allt såg toppen ut. Men vi måste få henne att gilla att ligga med huvudet på vänster sida med. Men det är inte det lättaste vill jag lova, för så fort vi ändrar så flyttar hon tillbaka huvudet. Men vi får lösa det på nåt sätt. När jag gick hem la jag min sjal ivägen för henne så hon var tvungen att ha huvudet åt det hållet jag ville ;)

Imorrn kommer mina föräldrar hit för att se på min brors slututställning som de har med skolan. Så då blir det familjemys och sen på fredag bär det av till Järnbo för firande av Martins morbror. Hela helgen är därefter uppbokad och mamma har sett till att min vecka är uppbokad med, undrar hur jag ska hinna träffa alla? Men det löser sig!

Nu ska jag fortsätta att pula här hemma, inte det lättaste då Thilde vill vara med hela tiden. Men nu ser jag att hon somnat, tjoho!

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela