kirsten

Sanna mina ord

Storstädningen är igång

Publicerad 2011-10-09 23:24:55 i Livet med bebis,

Man börjar se ett slut på storstädningen som vi dragit igång! Eller nu ljuger jag. Sovrummet är väl mer eller mindre klart, ska ta lite under Thildes säng imorrn och så en sista dammsugning, sen är jag nöjd. I alla fall med det rummet. Vardagsrummet är dammat, men fönstrena måste tas omhand. Där drar jag mig lite för det då jag vill ha nya gardiner och putsar jag fönstrena så vill jag ju gärna ha gardiner att sätta upp när jag är klar. Vilka problem ;) Kan ju ta köket under tiden kanske? Hur som helst blir allt mycket roligare i ett rent hem! Jag är dessutom inte längre lika sentimental när det gäller saker. Vill jag inte ha det kvar så slängs det nästan med detsamma och förr kunde jag lätt tänka att detta kan jag ju faktiskt behöva en vacker dag. Nä, nu ska skiten ut bara!

Vi har också hunnit med lite mindfulness och fotspa. Det var trevligt! Thilde har lekt och busat med en av sina killkompisar som hon inte träffat på länge, hon fick testa hans cross och lyckan var total. Så nu vet vi vad som måste köpas. Ja, alltså det var ju ingen riktig cross utan en gåstol som såg ut som en. Det blinkade och hade sig från alla möjliga små lampor så jag kan ju förstå att den gillades skarpt.

Väl hemma igen var det bara att slänga i ungen lite mat för att sen kastas i säng, då det var en övertrött liten krabat som inte själv visste vad hon ville. Då är det inte lätt inte. Vi lyckades också få i oss lite mat och sen började vi välja ut bilder till Thildes 6-månaders kollage som så snabbt skulle fixas i photoshop men det ville sig inte. Jag testade ett annat program och det höll på att göra mig totalt galen så nä ni får vänta till imorrn med det. Tänk ändå att min lilla tjej blivit så stor! 6 månader idag! Så galet som det kan bli och så snabbt som dessa månader har gått så är hon snart 1 år! Shit pommes!

Kommentarer

Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Publicerad 2011-10-10 16:43:42

grattis finaste Thilde !! :D stora tjejen nu !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela