Fisk med fänkål, vitlök och citron

4 port.

Detta behövs:
1 stor bit purjolök
4 tsk flytande margarin
400 g vit fiskfilé
3 fänkålsstånd
4 vitlöksklyftor
4 tsk citronsaft
6 dl lättmjölk
8 tsk vetemjöl
2 buljongtärningar
salt & peppar
kokt potatis
sockerärtor, sallad

Gör så här:
Strimla purjolök och fänkål. Skär fisken i bitar och bryn i margarinet. Tillsätt vitlök, mjölk och smulad buljongtärning, Red av med vetemjöl och låt det bli varmt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Servera med potatis, sockerärtor och sallad.

Taget från Viktväktarnas PowerStart nr 1.

Detta var enligt mig inte direkt supergott, men helt klart värt att testa. Jag hade dessutom inte mjölk hemma så att
det räckte utan hade i lite matlagningsgrädde. Vitlöken krossade jag under en knivegg. Jag hade dessutom inga sockerärtor hemma utan tog endast en tomat till.



image4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0