kirsten

Sanna mina ord

Kändiskockar och jobb

Publicerad 2007-05-09 21:53:51 i Jobb,

Snart är denna vecka till ände med. Tiden går ruskigt fort numera, men det är väl skönt på sitt sätt antar jag. Betyder ju att det snart är sommar och det vill jag ha! Men jag vill inte att det ska bli den 15 juni ;) För då är det dax för cyklingen! Jag är så rädd för att jag inte ska komma runt i år heller, men det är ju bara träning som gäller jag vet det. Men det tar emot så att gå ut innan jobbet när sängen är så skön ;) Aja, det får bli bättring på det!

På jobbet har vi i dagarna två haft en massa kändiskockar och en del andra kändisar med förstås. Lite skoj faktiskt. Igår lyckades jag med den snygga att tappa mat på min tröja precis innan en av dem skulle checka in. Jag oroade mig för fläcken och han oroade sig för att han störde mitt i maten, hahaha! Aja, de är inte mer än människor de heller. Så det så!

Tänk om man ändå kunde få ta sitt pick och pack och åka hem nu! Jag dör av trisstess eller vad man kallar det. Har långtråkigt helt enkelt! Så är det bara! Men men, vill samtidigt inte hem. Imorrn ska jag ju upp tidigt igen. Tänkte att jag skulle vara här till en sju eller så. De behöver nog all hjälp de kan få i köket då :)

Ska på invigning direkt efter jobbet imorrn med. Det kan bli skoj det. Hoppas att de bjuder på en massa gottigt då! Kanske att man kan hinna med en cykeltur efteråt? Hmmm, kanske kanske inte...beror på hur gottigt det är vi får ;)

Kommentarer

Postat av: zara

Publicerad 2007-05-11 14:20:09

save the last dans tror jag att det stavas typ.... världens bästa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela