kirsten

Sanna mina ord

Shopping

Publicerad 2008-07-30 21:51:13 i Allmänt,

Idag har det vart rätt lugnt på jobbet. Eller ja, jag har nästan hunnit med alla mina uppgifter. Med tanke på att jag är van vid att mer eller mindre kunna stå och rulla tummarna en stund på dagen så är det rätt ovant ännu att ha ett jobb där det är ett sånt tryck trots att det är sommar. Men nur börjar det gå så bra att jag till och med kommer att få provision, men jag får snällt vänta till september för dessa rum eftersom man måste veta att bokningen blir av och att det inte blir några no shows och så.  Fast i den här stan tjänar man så mycket mer på att vara receptionist istället eftersom man då har möjlighet att uppgradera gästen till ett bättre rum än vad de bokat. Det är något lättare att göra det på plats än i telefon, en av tjejerna i repan kommer att få 14.000:- extra på sin lön. Fattar ni det är som en extra månadslön! Helt galet! Själv får jag typ ynka 3 % över 2950:- när jag lyckas sälja rum. Blir inte många pengar extra det ;)

Var tvungen att uppdatera mitt sl-kort idag så jag knatade glatt upp på stan. Var snäll mot min älskade och betalade hans med, han betalade ju faktiskt mitt pendlarkort och det var lite dyrare. Inte för att det på nåt sätt spelar någon roll för mig eller för honom för den delen. Han blev mest glad :) Efter det gick vi en sväng på stan. Jag har snöat in på ett SNÖ-halsband men det finns aldrig. Typiskt. Har kollat på Tradera och överallt, men jag får hoppas att de tar in det igen. Men idag fick jag äntligen mina skor. De hade fått in lite nytt, så då passade jag på. Blev en kjol med som jag fastnade för på VILA när jag var där sist. De har så fruktansvärt snygga kläder! Hittade ett par brallor på HM med, 200:- ville de ha för dem, rena rama kapet. Måste inhandlas på lördag då det är dax för en ny tur. Uj, min slutlön kommer att gå åt i ett nafs känner jag. Snart dax för London med. Åh, vad skoj det ska bli! Shopping, nån musikal och bara en massa slappande i Hyde Park kan jag tänka mig, en och en annan brownie med ;)

   
        
                  
          

 
Dessa underbara blommor fick jag av Martin :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela