kirsten

Sanna mina ord

Bebismys och utan presenter

Publicerad 2009-04-05 23:16:27 i Allmänt,

Oj, har endast varit borta ett dygn men det känns i huvudet och kroppen som om jag skulle varit borta i en vecka. Gick i och för sej upp tidigt igår för att dra oss hem mot vår hemstad. Hällde upp extra mycket mat till kissarna och så bar det iväg, en halvtimme lite drygt efter utsatt tid. Skönt att komma iväg hyfsat tidigt. Hann med en runda på stan, inhandlade födelsedagspresent till Martins ena systerdotter och presenter till mina kusinbarn. Blev serverad både planka och varma päron som jag fick guida iordning. Mums! Blev till och med några after eight kvar, brukar försvinna rätt snabbt när jag är närvarande.

Sen knatade vi hem till Lisa, hon bor på andra sidan stan. Kvällen till ära valde jag högklackat då jag kände att det skulle vara snyggt. Det var dock inte lika skönt att gå den biten i. Satt och pratade och pratade och helt plötsligt är klockan tolv och lite väl i senaste laget att gå ut så vi fortsatte att prata en stund till och sen gick vi till Donken. Vilken lördagkväll! Men det var skoj där med, värdar som höll på att bli nerslagna av invandrargäng och fjortistjejer som satt och rapade, en kille som såg ut att äta som en levande död enligt Lisa. Oj, vad vi skrattade!

Idag vaknade jag tidigt med. Men försökte somna om gång på gång, men tillslut gav jag upp och gick upp istället. Åkte hem till min kusin och hans familj för att se på nya huset och det lilla underveket. Massa mys för min del och ingen spya fick jag på mig. Fab! Hann få i oss lite mat innan det bar av hemåt och ett beslut om att inga presenter om man inte får tårta till. Så de får fint ligga kvar där tills jag kommer hem igen om två veckor. Mycket på ren trots då pappa sa att det kommer du aldrig att klara av. Joho du svarade jag! Så de ligger där de ligger och jag är inte det minsta nyfiken, däremot undrar jag vad Martin ska köpa till mig imorrn när jag är borta och om jag kommer få frukost på sängen på tisdag klockan 6.30 som lovat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela