kirsten

Sanna mina ord

Klant!

Publicerad 2009-04-15 22:35:15 i Allmänt,

Oj, idag var jag dagens skratt på jobbet. Det som kunde gå fel gjorde det. Började dagen med att nästan missa tunnelbanan, hann precis in genom dörrarna innan de stängdes. Gick genom hela bakre vagnen för att komma närmre uppgången när jag väl kom fram. Satte mig och började läsa i min bok, var så inne i den att jag missade att gå av. Tittade upp och såg Rådhuset på en skylt. Så himla typiskt, men nån gång ska det väl hända. Fick åka vidare till T-Centralen och byta och åka tillbaka. Antar att det var meningen att jag skulle ha missat den första. Men men. Kom i tid till jobbet och det är ju huvudsaken. Att jag dessutom fick bjuda på lite skratt kan ju bara ses som positivt.

Annars är det inte mycket som har hänt. Bara jobbat och jobbat och jobbat. Har nedräkning inför en helg hemma. Skönt att få komma bort ett par dagar. Inte för att det kommer att bli någon vila, ska hinna med Ost- och vinmässan och lite födelsedagsfirande av alla aprilbarn. Härligt! Paket till mig :)

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2009-04-16 08:52:32

Jag satsar på vinmässa 2010 istället. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela